61.BÖLÜM *TEŞEKKÜR EDERİM*

14.4K 900 420
                                    

İyi okumalar.✨

Medya🌸

Ahenk'in Ağzından

"Ahenk uyansana artık."

Duyduğun sese aldırış etmeden uyumaya devam ettim.

"Kızım kalksana okula geç kalacaksın."

Bu ses Buray'ın sesi. Buray neden beni uyandırmaya geldi? Bu bir hafta boyunca beni hiç uyandırmaya gelmeyen kuzenim bugün mü geldi? İyi de ben odada yalnız değilim ki. Almila da yanımda. Hızla gözlerimi açıp etrafa baktım. Buray Almila'ya bakıyordu. Seni gidi seni. Yerimden doğrulup koluna bir tane vurdum. Hızla kafasını bana çevirip kolunu ovuşturdu.

"Ne vuruyorsun kızım koluma?"

"Sus terbiyesiz. Ne işin var senin benim odamda. Hem sen Almila'ya mı bakıyordun?"dedim kaşlarımı çatarak.

"Almila mı? Onun burda uyuduğunu bile fark etmemişim."dedi gözlerini kaçırarak.

"Git burdan Buray. Sinirimi bozma. Burada olduğunu bilmiyormuş. Pabucumun yalancısı."dedim gülerek. Homurdanarak odadan çıktı. Ben de yatağımdan çıkıp etrafa baktım. Almila hala uyuyordu. Hızlı bir şekilde yatağımı toplarken dün olanlar geldi aklıma.

Dün eve geldiğimde Almila'yı görünce şaşırmıştım. Almila'yı Buray'ın annesi yani yengem buraya göndermiş. Anneme haber vermişler tabi. Ama benim canım ailem misafire aldırış etmediler. Annemden ve babamdan azar yemiştim. Anneme ve babama neden diğerlerini aramadıklarını sorunca beni azarlamayı bırakıp bir birlerine bakmışlardı. Akıllarına gelmemiş. Beni azarlamayı bırakmışlardı ama bu sefer de anneannemin radarına yakalandım. Anneannem azarlamakla kalmayıp bir de bastonuyla beni kovalamıştı.

Telefonuma gelen bildirim sesiyle düşüncelerimden ayrıldım. Elimdeki yastığı yatağımın üstüne koyduktan sonra komodinin üstündeki telefonumu alıp ekranı açtım. Şifresini girip bildirimlerime baktım. Emre WhatsApp'ımın ırzına geçmişti resmen. Dün akşamdan beri birkaç mesajı dışında hiçbirine bakmamıştım. Mesajları okumaya başladım.

Egolu Sevgilim: Ahenk cevap versene kızım.

Egolu Sevgilim: Görüldü atmak? İnsan sevgilisine kıyar mı?

Egolu Sevgilim: Uydun mu? Artık görüldü de atmıyorsun.

Egolu Sevgilim: Ahenk??

Egolu Sevgilim: Sevgilim???

Egolu Sevgilim: Bak sana lahmacun alırım. Hem de bir sürü.

Ve daha bir sürü mesaj. En son attığı mesaja baktım.

Egolu Sevgilim: Günaydın dünyanın en yakışıklı erkeğinin en güzel sevgilisi.

Şimdi bu bana mı iltifat etti. Yoksa kendisine mi? Gülerek dolabıma doğru ilerledim. Dolabın kapaklarını açıp içine göz gezdirdim. Siyah tulumumu görünce gülümseyerek onu elime aldım ve bir tane de beyaz tişört aldım. Kıyafetlerimle birlikte odadan çıkıp banyoya gittim. Kıyafetlerimi üstüme geçirip diğer işlerimi de hallettim. En son da saçlarımı tarayınca banyodan çıkıp kendi odama gittim. Almila uyanmıştı ve yatağını topluyordu.

"Günaydın."dedim kapıyı kapayarak.

Bana dönüp gülümsedi.

"Günaydın."

Çok sevimli bir kızdı. Yani ben çok sevmiştim kendisini. Ben kıyafetlerimi dolaba koyup tekrar arkama dönüp Almila'ya baktım. Valizinden kendisine kıyafet çıkartıyordu. Ona doğru gidip koluna dokundum. Anlamayarak bana döndü.

KOLEJE DÜŞTÜK (Düzenlenecek.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin