75.BÖLÜM *NEDEN HÂLÂ YANIMDASIN?*

13.3K 783 370
                                    

İyi okumalar.✨

Medyada Can🌸

Ece'nin Ağzından

Masanın üstündeki patlamış mısır kaselerini alıp mutfağa doğru ilerledim. Can apar topar gittikten sonra izlediğimiz film yarım kalmıştı. Ben de filmi kapatıp etrafı toplamaya başladım, büyük ihtimalle şirketten çıktıktan sonra eve gidecekti.

Kaseleri tezgahın üstüne koyup mutfaktan çıktım. Salona gidip koltuğa oturdum ve telefonumu elime aldım. Ben, Dolunay, Asi ve Ahenk'in olduğu 'Gızlar' grubundan mesaj vardı. Mesajları açıp okumaya başladım.

Best1: Heyyo, kimse yok mu burada?

Best1: Tabi hepiniz sevgililerinizin yanında mutlusunuz.

Best: Kız Dolunay sen bana görüldü mü atıyorsun?

Best2: Ahenk ben balo için Anıl'ı ikna etmeye çalışıyorum, sana sonra dönerim.

Balo mu? Ben onu unutmuştum, iki gün sonra balo vardı. Yarın kızlarla birlikte alışverişe gideriz. Yaklaşık üç saat önce atılan mesajları okumaya devam ettim.

Best1: Anıl sana kıyar mı kız? Kıymaz, kabul eder, çok da şey etme sen.

En son Ahenk mesaj atmıştı. Telefonumu kapatıp ayağa kalktım. Uyumaya karar verip odama doğru ilerlerken kapı çaldı. Can mı geldi? Yönümü değiştirip kapıya doğru ilerledim. Kapıyı açtığımda Can'ı gördüm.

"Can!"dedim gülümseyerek.

"Kıvırcığım, gireyim mi içeriye?"

"Tabi."diyerek kapının önünden çekildim. O içeriye girince kapıyı kapatıp ben de onu takip ettim. Salona girdiğimde Can'ın çoktan koltuğa oturmuş olduğunu gördüm.

"Kıvırcığım biz film izliyorduk, neden kapattın filmi?"dedi şaşkınlıkla.

Gidip koltukta yanına oturdum.

"Ben, şirkete gittikten sonra evine gidersin diye düşünmüştüm."

"Olur mu öyle şey Kıvırcığım? Önce filmi bitireceğiz sonra sen bana annemlerle neler yaptığını anlatacaksın ve en son da biz sarılarak uyuyacağız, bu kadar."dedi gülümseyerek.

"Can zaten ben annenin yanına gittikten bir buçuk saat sonra sen geldin, daha ne öğrenmek istiyorsun ve sarılarak uyuma fikri de sadece bir hayal olarak kalacak."dedim.

"Hayal?"dedi şaşkınlıkla.

"Ne hayali Kıvırcığım? Ben hayallerimi gerçekleştirmek isteyen bir bireyim, yapma şöyle şeyler."diye devam ettirdi konuşmasını.

"Can ben burada tek başıma yaşıyorum, sen akşam burada benim yanımda kalınca insanlar kötü şeyler düşünürler ve ben...bunu istemiyorum."dedim gözlerimi kaçırarak.

"Ece bana bak."

Can'ın sesini duyunca derin bir nefes alıp ona baktım.

"Onların veya bir başkasının düşüncesi hiç mi hiç umrumda değil, sen burada kötü bir şey yapsan da yapmasan da onları ilgilendirmez."dedi yumuşak bir ses tonuyla.

"Tabiki de öyle ama ben öğrenciyim Can ve buradaki insanların böyle bir şeyi kabul edeceklerini sanmıyorum, büyük ihtimalle ev sahibine söylerler ve ev sahibi de benim evden çıkmamı ister."

"Evi alıp senin üstüne yaparsam karışamazlar."dedi sırıtarak.

"Ve ben de bunu kabul edeceğim öyle mi?"dedim alayla.

KOLEJE DÜŞTÜK (Düzenlenecek.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin