KARAKTERLERE SORULAR 2

12.9K 623 653
                                    

İyi okumalar.✨

Medya🌸

Yazar: Hepiniz hoş geldiniz benim canım karakterlerim. Tekrardan bir karakterlere sorular bölümünde birlikte olmak ne güzel. Ama şimdi karakterlerimiz çoğaldı ve çok güzel sorularımız var. Önce ortak sorulan sorulara, sonra okuyucularımın size sordukları sorulara cevap vereceksiniz, daha sonra özel olarak Almila'ya bir kaç soru var onlara cevap verecek Almila ve en son da okuyucularımın sizlere iletmek istediği şeyleri söyleyeceğim. Hazırsanız başlayalım.

Can: Yazarcığım sen başlamadan önce benim sana bir sorum var. Bu Yiğit, Yankı ve Merve'nin ne işi var burada? Siz karakterlere sorular sormayacak mısınız? Bunlar karaktersiz.

Yazar: ???

Yiğit: Sensin lan karaktersiz.

Batu: Bir kişiye on kişi saldırmak gerçekten çok karakterli bir davranış.

Yazar: Beyler sakin olalım lütfen. Ben sorularıma geçmek istiyorum. İlk sorumuzla başlayalım. Başınıza gelen en utanç verici olay nedir? Senden başlayalım Ahenk.

Ahenk: Ben şimdi iki sene önce falan mahallede top oynayan çocukların toplarını alıp patlatırdım. Belirli bir sebebi yok. Sonra bunlar da sürekli anneme şikayete gelirlerdi ama ben onları kovalaradım. Bir gün yine onların toplarını patlatırken babama yakalanmıştım. 'Kocaman kızsın ayıp değil mı?'demişti babam. O an çok utanmıştım.

Yazar: Sonuçta benim karakterimsiniz normal olmanızı bekleyemem. Şimdi sıra sende Emre.

Emre: Annemin herkesin içinde bana oğluşum demesi kadar utanç verici bir şey yok.

Can: Demet teyzenin oğluşusu.

Emre: Kes lan.

Yazar: Demet teyzeye sevgiler. Ece sıra sende.

Ece: Ama bu çok utanç verici, anlatmazsam olmaz mı?

Yazar: Olmaz.

Ece: Biz hep birlikte kamapa gitmiştik ya. Can'da gelip benim bulunduğum çadıra izinsiz girince beni şeyle görmüştü ve ben çok utanmıştım.

Can: Ha şu olay. Ama çok hojdu Kıvırcığım valla bak ben çok beğendim.

Ece: Can susar mısın?

Can: Utandın mı sen? Gel buraya gel.

Yazar: Siz o köşede aşk yaşayın biz de Dolunay'a dönelim.

Dolunay: Hani geçenlerde Anıl'ı takip edip banyoya gitmiştim ya. İşte sonra Anıl'da 'banyo yapacağım istersen bana katılabilirsin' demişti ben de orada çok utanmıştım.

Can: Siz? Banyo? Tövbe estağfurullah. Yazarcığım sen bunları aynı evde bırakma. Valla bak sonra kötü şeyler olabilir. Benden söylemesi.

Dolunay: Senin için fesat be.

Can: Anılaşkım'ın arkasından banyoya giden ben değilim bi kerem. Şimdi sus.

KOLEJE DÜŞTÜK (Düzenlenecek.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin