SMUT

4.2K 114 9
                                    

Щом тя седна на леглото, аз се наведох над нея и събух панталоните и прашките ѝ с едно движение и без да му мисля много, засмуках клитора ѝ. Тя се тръшна назад и сложи  ръцете си  върху главата ми. След няколко секунди движенията на таза ѝ започнаха да се допълват с тези на езика ми. Отдръпнах се и също свалих панталоните си. Жасмин искара един презерватив и ми го даде, но аз го разкарах. Обичах секс без задръжки.  Малкият красавец беше щръкнал. ДОСТА. Когато видя положението там долу Жасмин се усмиха мазно. Тази предизвикателна усмивка ме влудяваше и рязко разтворих краката ѝ, защото вече нямах търпение да влезна.

Тя също беше нетърпелива. Веднага щом усети главичката до отвора си, се избута напред и си го вкара сама. Обгърна ме  с крака и започна да се оттласква бавно. След като свикна с леката болка започнах да забързвам темпото, а с него и стоновете ѝ се учестиха и станаха по-силни. Тя започна да ме драска по гърба, а аз хванах ръцете ѝ и ги държах над главата ѝ, защото мразех да имам следи от нокти по гърба. Мисля, че това я възбуди, защото усили темпототемпото и аз поех контрола.

По едно време ми доскуча и започнах да експериментирам. Разплетох краката ѝ от кръста си, хванах задника ѝ и с ловко движение я обърнах така, че да застане в кучешката поза. Вкарах ѝ го и я хванах през кръста – бях адски възбуден. Темпото, с което започнах да я чукам, го показа, а стоновете ѝ огласяваха цялата къща, а може би и цялата улица.

Усетих как задникът ѝ се стяга, а движенията ѝ ставаха по- бавни. Отдавна не ми се беше случвало да свърша заедно с някого. Продължих с тласъците, докато не усети, че и нейните движения затихват. Свърших в устата ѝ, а тя погълна цялата сперма. Двамат легнахме на леглото, изморени по гръб. Тя се обърна към мен, усмихна се и каза :

- Добър си, Смит. По-често ме викай да се виждаме.

- Дадено. - казах самодоволно аз, а тя тръгна да става. Хванах я за ръката и по погледа ѝ знаех, че иска втори рунд.

Сложих я по гръб на леглото и преди да се надвеся над нея, облизах и засмуках няколко пъти клитора ѝ. Вкарах пениса си и почти веднага ускорих темпото. Този път тя крещеше да спра, но не я слушах, а само още повече ускорих темпото, а тя викаше ли, викаше. Наведох се и засмуках устните ѝ докато я чуках, но тя отдръпна лицето си, за да стене на воля.

Тя се подпря с ръце на стената и от очите ѝ потекоха сълзи от възбуда. Оргазмите ѝ започнаха да се изреждат  един след друг – свърши веднъж и почти веднага свърши втори път, после трети, четвърти… и просто спрях да ги броя. Усещах стягането на тялото ѝ и ми се искаше да изригна.  Тя лежеше на леглото изтощена, но щеше да издържи още малко…
Пенисът ми вече пулсираше и когато отново го вкарах вътре, приятна вълна премина по цялото ми тяло. Хванах ханша ѝ с две ръце и с цялата настървеност, на която бях способен, започнах да тласкам телата ни едно в друго. Когато усетих, че е на ръба, забавих темпото и след малко отново свършихме заедно.

Отидох да си взема душ, а Жасмин ме последва и в банята.

- Не сме свършили, Смит. - каза тя и клекна, за да ми направи свирка. Хванах я за косата и започнах да движа главата ѝ напред-назад по дължината на пениса ми (който не беше малък-27см) ( ChiaraAndFedez po paleca mu izchislih). После и двамата се изкъпахме и разбира се пак се натискахме, но не чак толкова брутално.



Hey hora. Eto vi go smuta. Kajete kakvo mislite

In love with my nanny | Влюбен в бавачката си |Where stories live. Discover now