SMUT 3

1.2K 65 8

Гледната точка на Лео :

Отидох при Лина и я прегърнах. Разбирах, че ѝ е гадно, че някой се държи така с нея, но нямаше да ѝ мине, ако таи всичко в себе си.

- Лина кажи ми как да ти помогна. Не искам да страдаш.

- Не искам да си навличаш неприятности.

- Лина аз съм човек който 16 години е живял на ръба. Мислиш ли, че ще ми пука, ако си навлека още някоя глупост на главата.

- Просто бъди до мен. Не искам друго. - каза тя през сълзи и я целунах. Избърсах сълзите ѝ и продължихме да се натискаме.

След малко тя съблече потника, с който беше, а аз махнах тениската си. Продължихме да се целуваме и усетих, че тялото ѝ е също толкова топло, колкото в онази нощ у Филип. Реших, че просто е възбудена и разкопчах полата ѝ.

Легнахме на леглото и аз застанах отгоре. Махнах ѝ нежно сутиена и ѝ направих няколко смучки по гърдите.

След малко тя разкопча дънките ми, махна боксерките ми и колкото и да не ми се вярваше, ми направи и свирка.
Определено беше най-хубавата свирка в живота ми. Щом успя да ме надърви, Лина легна отново под мен и зачак да направя нещо.

Тъй като нямах търпение вече да я изчукам веднага влязох в нея и тя изстена. Лина стисна очи, извърна глава и застана така сякаш очакваше да я ударя.

- Лина отпусни се. Не съм Филип. Обещавам да не те боли. - усмихмах ѝ се аз и я погалих по челото. Видях сълзи в очите ѝ. Сякаш само при мисълта за Филип е насиленс да прави нещо против волята си.

Стана ми кофти и я завъртях така, че да е отгоре и тя да има контрол.

- Аз... Не знам как. - изплаши се тя.

- Ами научи се. Прави каквото ти е кеф. - казах ѝ аз и тя започна да се движи плахо като постави ръцете си на гърдите ми.  Дръпнах я към себе си и започнах да я целувам. Тя заасили темпото и измежду целувките успяваше да изохка.
По едно време темпото беше нечовешки бързо и се пробвах да я спра, като я хванах за задника и така да я накарам да забави малко, но тя продължи.

След като и на двамата ни стана неудобно в тази поза, аз застанах отгоре и поех контрола. Лина вече беше по спокойна. Е не съвсем, защото ноктите ѝ доста се бяха забили в гърба ми.

Започнах да я тласкам малко по-бавно, стиснах я за циците и усетих как вагината ѝ се стяга и отпуска.

- Ще издържиш ли още малко? - попитах я аз и тя поклати нетърпеливо глава. Виковете ѝ вече огласяха стаята ми, а аз с последни сили успявах да я побъркам. Усетих, че вече не мога да се сдържам и щях да свърша в нея, но не исках всичко да приключва. Въпреки това спрях и се изпразних отстрани.

Върнах се при Лина и я прегърнах през кръста, защото беше с гръб към мен.

- Хареса ли ти? - попитах я аз и я стиснах леко за задника.

- Трябва да го правим по-често. Искам вечно да съм в прегръдките ти. - заяви тя, обърна се към мен и ме целуна.

- А само до преди месец те мислех за задръстенячка. - изсмях се аз и тя ме удари леко.

- Обичам те Лео. - каза тя и легна на рамото ми. Коста ѝ миришеше на цветя. Обичах да чувствам Лина до мен. Обичах я наистина много.

Hei hora ✋🏻 utre shte napisha oshte glavi i shte opitam da kachvam pone po 1 glava prez sedmicata. Ne mi se surdete che vi iznervih s onova suonshtenie(taka de... Nai&dobrata mi priqtelka go napravi) ❤love you ❤

In love with my nanny | Влюбен в бавачката си |Read this story for FREE!