Лео и Антон се бият.

456 52 6

Гледната точка на Лина :

Антон ме хвана за ръката и силно започна да ме дърпа, към една от баните в къщата на Лео. Мъчех се да се отскубна от ръцете му, но не можех. Опитах се да го ритна или нещо такова, но той ме стисна за лицето и се доближи до очите ми.

- Веднъж ми избяга. Втори път няма да стане. - каза ми той заплашително и ме удари в стената. Или по-точно в огледалото на стената. Около мен захвърчаха стъкла и имаше кръв почти навсякъде. Не ме болеше. Много.

Гледната точка на Лео :

Разкарах Жасмин и тъкмо тругвах да търся Лина, когато видях, че хората се струпват в банята. Наложи се и аз да отида там. И какво да заваря само.

Антон. Прегърнал Лина. И се прави, че реве. Разбутах всички, за да стигна до тях и щом видях Лина в онова положение щях да припадна.

- Какво по дяволите си направил, ти идиот такъв? - развиках се аз на Антон и се наведох, за да взема Лина и да я закарам в болница, но тогава някой ме дръпна назад. Беше Филип.

- А ти какво искаш? - ядосах се аз и се опитах да се обърна къмм него, но той не ми позволяваше.

- Как можа да ѝ го припиниш, Смит? - попита ме Антон.

- Аз ли? Какво да ѝ причинявам? Нормален ли си изобщо? - разкрещях се аз и се измъкнах от Филип. Обърнах се и толкова силно го ударих в лицето, че паднана и не можа да стане.

- ДРЪЖТЕ ГО! ТОЙ Е НАРАНИЛ ЛИНА, СЕГА ЩЕ УБИЕ АНТОН! - развик се някой и тълпата ме завлече надолу по стълбите.
Закараха ме дори на двора. Там вече не издържах и метнах един сстел по главата на някой. След това им казах да се разкатат. 

Всички се махнаха за отрицателно време. Докато все още се изнизваха хора се качих отново в банята, но там нямаше никой. Качих се в стаята с мониторите, където са свързани всички камери на къщата и започнах да гледам всяка една стая и пак нищо. Нямаше го нито Филип, нито Лина, нито противните ми BTS, нито Антон. Бих се радвал, но няма как да се появи усмивка на лицето ми след като Лкна я няма, а последния човек с когото я видях беше Антон.

Изнезнах на двора, за да проверя там отново и го открих. Антон и Лина.  Той едвам, едвам я носеше на ръце, правейки се на герой, а тя умираше в ръцете му.

- Ей, мухльо! Какаво направи на Лина? - развиках му се аз.

- Аз? Какво си направил ти е въпросът. Остави я на мира. Когато беше в съзнание за малко ми каза да ъе държа далеч от нея. Затова се разкарай. - каза той и остави Лина на земята.

- Какво правиш бе, глупако! - ядосах се аз. Изтичах до Лина, за да я заведа в болница, но точно когато сигнах до тялото ѝ, Антон ме изрита в лицето.

Заболя ме и се изправих срещу Антон, за да му покажа кой е шефът. Веднага щом си помисих това, той ме нокаутира и се сгромолясах на земята. Тъкмо щях да се изправя и той ме изрита в бъбреците, за да падна в басейна.

Hei hora 👋🏻 blavodarq vi za vechnata podkrepa. Ako iskate da si govorim za neshto ili vi e skuchno ili puk vi si tyrsite internet drujka. PISHETE MI 😁 do sega ne e imalo chovek s kogoto da mi e bilo neproqtno da si govorq. ❤❤❤❤

In love with my nanny | Влюбен в бавачката си |Read this story for FREE!