Лео и Лина отново както преди

634 55 11

Гледната точка на Лео:

Аз и Джейни стояхме на плота в кухнята и си разправяхме някви уж "смешни" истории.
И докато аз се опитвах да привлека внимание към мен и Джейни, Лина се зарибяваше с Намджун.

Зярязах Джейни и отидох при Джимин

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Зярязах Джейни и отидох при Джимин.

- Защо Лина те заеба тука сам? - попитах го любопитно аз

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Защо Лина те заеба тука сам? - попитах го любопитно аз.

- С нея сме просто приятели. Ти трябва да се тревожиш, че тя се зарибява с Намджун.

Замислих се и наистина беше така. Защо изобщо търпях това? Отидох при Лина и кво да видя... Тя и RM си прекарват доста добре.

(Ps : znam che tva ne e liceto na Lina, ama me myrzeshe da obrabotvam)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Ps : znam che tva ne e liceto na Lina, ama me myrzeshe da obrabotvam)

- Лина искаш ли да излезнем навън. Да подишаме свеж въздух и после ще се върнем. - предложих ѝ аз, а тя кимна на RM и с недоволство дойде с мен в двора на къщата.

- Казвай. Кво искаш?

- Кво правиш. Би ли ми обяснила?

- Просто се забавлявам.

- Забавлявай се с мен тогава.

- Ти не си ли зает с Джейни?

- В момента съм зает само с теб. Виж кво, ако вече не искаш да сме заедно можеш да ми кажеш.

- Оф... Да. Не искам. Какво правим сега? - каза ми напук тя, само за ди види как ше реагирам.... Предполагам.

- Не си сериозна. Ела тука. - изсмях се аз и я дръпнах към мен, за да я целуна. Лина си сложи ръцете на лицето ми, а аз моите на задника ѝ. Доста време се цувахме и по едно време усетих как някой ни бутна и двамата се озовахме в басейна до нас.

Излязох от водата, помогнах и на Лина да се измъкне, за да видим кой ни избъзика, но тъкмо, когата тръгнах да ставам тя ме спря и дойде толкова близко до мен , че се озовах легнал на земята.

Беше се случило нещо с Лина. Тя започна да ми се натиска. Доближи се до ухото ми и ми прошеона нещо. Не разбрах какво, но беше възбуждащо.

- Писна ми от задръжки. Искам да правим секс. Сега. Тук. Пред всички. - каза по-силно тя и започна дя си съблича потника. Аз исках да кажа нещо, но забравих как се разговаря щом усетих на къде отиват нещата.

Лина тъкмо стигна до последния колан, придържащ потника ѝ цял, и някой се развика зад нас

Това бяха BTS. И не само те, ами и тъпите им папараци ни снимаха. Когато Лина усети, че погледът ми не е върху нея , ми обърна главата , така че да се концентрирам на изяществото ѝ. Колкото и да ми харесваше, трябваше да направя нещо. Бутнах Лина в басейна, а после и аз скочих.

Тя се опита да излезе на повърхността, но я оставих да си поеме въздух и я дръпнах надолу, за да не могат да ни снимат.

Тя ме гледаше очудено под вода и се чудеше, защо правя всичко това. Не знаех как да ѝ го обясня и просто я придърпах към мен и я стиснах няколко пъти за циците. Струваха ми се доста малки в сравнение с тези на Джейни.Hei hora 👋🏻 nqkoi ot vas moje li da obrabotva HUBAVO snimki v picsart? Molq, ako nqkoi moje da mi pishe.

Mnogo vi blagodarq za komentarite. Zaklevam se, che cheta vseki edin ot tqh, no ne moga da otgovorq na vseki ot tqh.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

In love with my nanny | Влюбен в бавачката си |Read this story for FREE!