Cries After War

383 12 15
                                    

Liefste Lezers,

Ditmaal een brief gericht aan jullie en niet aan één van de personages uit deze boekenreeks. Inderdaad boekenreeks, het spannende einde beloofd een vervolg te krijgen. 'Cries after war' zal de titel worden van boek '1.5'.

Voorheen was dit hoofdstuk de 'epiloog' en stond hier als het ware de samenvatting van boek 1.5 al uitgeschreven aangezien ik meteen was gestart met boek 2. Uiteindelijk heb ik toch besloten om de informatie die in de epiloog stond uitgebreid aan bod te laten komen in een kort boek (dus geen boek a en b meer). De epiloog is verplaatst naar het einde van boek 1.5 en zal daar als afsluiter fungeren in plaats van in dit boek.

Hopelijk zullen de verhalen in het tussenboek even meeslepend en inzichtvol zijn als die in boek 1. Het verhaal van onze uitverkorenen is nog lang niet uit verteld. In feiten is dit al een 'hint' naar wat komen zal. In het vervolg boek 'cries after war' zullen verschillende perspectieven aan bod komen en de correspondentie tussen de verschillende karakters in de nasleep van de eeuwige oorlog.

Moge jullie nog velen magische werelden betreden,

Een schrijfster in ziel en geest
...
Een schrijfster tussen de wolken
...
Een schrijfster der fantasieën

...

Eternal War |Boek 1|Where stories live. Discover now