q&a w/th

128 13 0
                                    

taehyung

taehyung

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

1. Diyelim ki Jungkook ile çok fena kavga ediyorsunuz. Kavga konusu ne olur?

- jungkook ile çok fena kavga edemeyiz? o bana çok kızacak olsa üzülürüm ve susarım. ben ona çok kızacak olsam bu kez de ya üzüldüğünü görüp susarım ya da o kesin bana yanaşıp yumuşatır hemen. jungkook'la aramızın kötü olmasını istemiyorum zaten.
ama illaki bir şey söylemem gerekirse herhalde bana yalan söylese bu aramızda ciddi bir sorun oluştururdu. ya da... kendini acıtacak herhangi bir düşüncesizce hareket?

2. Yewon hakkındaki düşüncelerini dürüstçe dile getirebilir misin?

- ondan hoşlanmıyorum. jungkook'u öptüğünü düşününce kalbim sızlıyor ve kötü hissediyorum.

3. Öldürmek nasıl bir duygu?

- pas.

4. Jungkook'a onu sevdiğini ne zaman söyleyeceksin?

- söylemedim mi hiç? zaten hep gösteriyorum onu sevdiğimi.

5. İleride Jungkook ölse ne yapardın?

- jungkook olmadan yaşayabileceğimi düşünmüyorum. bin defa özür dilediğim bir mektup yazardım ve bin defa öperdim mektubumu sonra.

6. Arkadaş edinmeyi istiyor musun?

- hayır, öyle bir isteğim yok. eksikliğini hissetmedim şimdiye kadar hiç.

7. Felix'le tanışma hikâyenizi anlatır mısın?

- felix'i özlüyorum. :(
yoongi hyung bizi kaldığımız yerin bir odasında toplamıştı. dördümüz varken felix'in "bu sikim gibi planın işe yarayacağını düşünüyor musunuz cidden?" tepkisiyle ona dönmeden alayla gülmüştüm ki o da bu sebeple üzerime yürümüştü sinirle. birileri tutmuştu tabii. yani pek sevecen bir ilk karşılaşmamız yok.

8. Jungkook'un en sevdiğin yanı ne?

- jungkook'un güçlü biri olduğunu düşünüyorum. hiç kimse karşısında duramazmış gibi hissettiriyor. ne düşündüğünü, ne istediğini biliyor ve aksini kolay kolay kabul ettiremiyorsunuz. ona hayranlık duyuyorum bu konuda.

9. Jungkook, bir gün seni sevmeyi bırakırsa ne yapacaksın?

- bunu düşünmek istemiyorum ama söylediğim gibi, onsuz yaşayabileceğimi düşünmüyorum. bu benim için çok acı verici olurdu. kendimi denize bırakırdım sanırım.

10. Bir gün Jungkook ile saçlarınızı boyatacak olsanız hangi renkler olsun isterdin?

jungkook'u renkli saçlarla düşünmek biraz komik. lacivert? bence ona yakışırdı. kendime de... bilmiyorum. açık kahve belki.

bad guys | taekookOnde as histórias ganham vida. Descobre agora