13

8.7K 467 104
                                    

Medya: Sude Demiroğlu

🏀🏀🏀

Bize sorgular bakışlarla bakmaya devam eden kıza karşılık ben ne diyeceğimi bilemezken Ali ilk defa yüzünden gülümsemesini silerek konuştu.

"Sude neden geldin?"

"Salonun tapusunu devrettin sanıyordum Yiğit?"

Kızın bu küstah ve alaycı tavrına karşı araya ben girmiştim.

"O zaman benim mi sormam gerekiyor?"

Kız öfkeli gözlerini bana diktiğinde içimden kendime sövmüştüm. Korktuğumdan değil ama olaylardan uzak kalmaya çalışırken dilimi tutamayıp laf sokmak ve istemediğim o düşmanı edinmek kendime kızmama sebep olmuştu. Yine aferindi bana..

Ali, kızın cevap vermesine izin vermeden ona doğru yürüyerek "Dışarı çıkalım." demiş, kolundan tutmuş ve bana hiçbir şey söylemeden Sude'yle beraber salondan çıkmıştı. Ben Sude'nin saçma tavrına mı yoksa Ali'yle az önce yaşadıklarımıza mı şaşıracağıma bilemeden olduğum yerde kalakalmıştım.

Gözümün önünden az önce olanlar geçerken kulaklığımı kulağıma geri götürmüş ve şaşkın ifademle topu almaya gitmiştim. Skrillex'in Bang a rang şarkısı 1. dakikasındayken kulaklarımı doldurduğunda topu sektirmeye başladım.

Ali'nin atışımla ilgili yaptığı yorumlar ve sadece bir karış arkamdan taktik vererek gülümsediği anlar gözümün önüne tekrar tekrar geldiğinde elimde topla duraksamıştım. Neden böyle bir şey yapmıştı ki?

Olay sırasıyla Sude'yi de hatırlayıp gerildiğim sırada omzumda bir el hissetmiştim. Boşluğuma geldiğinden hafifçe sıçradım. Kulaklığımı çıkararak arkamı döndüm.

"Sakin yeni kız. Biziz.."

Ahmet ve Tuğberk'i karşımda gördüğümde toparlamaya çalışmıştım.

"He yok ya.. Oyunumu düşünüyordum, dalmışım ondan. Hadi ısının da başlayalım." dedim.

"Üç kişi tadı çıkmaz diye kız takımından birini çağırdık. Dersi ekti giyiniyor şimdi. Sorun olmaz sana değil mi?" diye bilgi vermişti Tuğberk.

"Daha iyi olur.." diyerek karşıladığımda onlar ısınmaya geçmişlerdi. Birazdan soyunma odasından gelen kız da başıyla bana selam verip onlara katılmıştı. Bense kulaklığımla telefonu kenara bırakmış onlar ısınmalarını tamamlayana kadar atış çalışmıştım.

Whatsapp grubundan adını bildiğim kız Tuğberk'le, bense Ahmet'le eşleşmiştim. Hepimizin çok keyif aldığı ve bizim kazandığımız yarım saatlik maçı su içip dinlenebilmek için teneffüs zili çalmadan bitirmiştik. Kantinde biraz oturup konuşmak da istemişlerdi. Ben de yabani Elis'in tam tersi yeni Elis olarak kabul etmiştim. 5 dakika sonra kantinde buluşmak üzere soyunma odalarına dağıldık.

🏀🏀🏀

"Sera senin yüzünden kaybettik he.."

Tuğberk, Sera'ya yalancı bir sitemle sataştığında, kantin de teneffüs ziliyle dolmaya başlamıştı. Ben onlara gülerken Ahmet "Oğlum kazanacağını mı düşünüyordun? Ben Yiğit'ten iddia kazanan kızlaydım yani." diyerek gülmüş ve bana yumruk yaptığı elini çakmam için uzatmıştı. Ben de onun bu söylediğini iltifat olarak alıp yumruğuna karşılık vermiştim.

"Tuğberk boş yapma yapıştırırım ağzına senin."

Sera gülerek Tuğberk'e karşılık verdikten sonra bana döndü. "İrem oyununu çok sevdim ya yarın antrenmandan önce erken gidebilirsek çalışalım seninle."

Son Oyun Where stories live. Discover now