second drop

744 87 55
                                    

Taehyung ve jimin 7

jungkook 5

hoseok 8

yoongi 9 yaşında

*

Her şey Namjoonun genelde hep izlediği dizisinde çocuklar görmeden geçtiği sahnelerden birinin açık unutulmasıyla başlamıştı.

Jungkook yeni uyanmış merdivenlerden paytak adımlarla aşağıya inip gelen televizyonun sesine doğru ilerlemişti. Yeni uyandığı için gözlerini ovup esneyerek inmişti. İçeri girdiğinde abileri Jimin ve Tae'yi hiç bilmediği bir şekilde bulduğunda şaşırmış geriye adım atarak heyecanla Yoongi'sine gitmeyi planlamıştı.

Hızlı ve bir o kadar sessiz merdivenleri tekrar çıkarak Yoongi'nin odasına çıkmış içeri girerek üstüne oturarak aynı heyecanla zıplamaya başlamıştı.

"Yoonci, Yoonci uyaan şana biyy şey döstercem!"

Yoongi her sabah olduğu gibi gürültücü kardeşiyle uyandırılmasına alışmış bir şekilde esneyip tek gözünü açmış ne var dercesine kafasını sallamıştı. Önemli bir şeyse uyandırılmasına kızmayacaktı, gerçi önemsizse de kızamazdı. Jungkook'a karşı büyük bir şefkat ve sevgi duyuyordu. Belki de en küçükleri olmasındandı.

Jungkook gülümseyip sıkıca sarılmıştı Yoongi'ye ve ayrılıp tekrar dikilip elini dudağına götürmüş düşüncelere dalmıştı minik. Yapıp yapmamakta kararsız kalmıştı. Yoongi'nin ona kızmayacağını düşündüğü için eğilip dudaklarına bir öpücük kondurmuştu.

"Tae ve cimin abim bunu yapıyoy Yoonci."

Yoongi şok içinde eini dudağına götürüp Jungkook'a bakakalmıştı. Beklemediği bu hareket karşısında ne diyeceğini bilememiş hızlıca yattığı yerden doğrularak yatakta dizlerinin üzerinde durmuştu.

"Sen ne yaptığını sanıyorsun?"

Kısık bir ses tonuyla konuşup babasının onları görüp görmediğini kontrol ettikten sonra görmediğine emin olup yataktan fırlamıştı.

"Bu çok yanlış bir şey tamam mı? Sakın bir daha yapma. Burada dur ben onlara kızacağım."

Jungkook'u odada bırakıp salona hızlı adımlarla yürüdü. Babası görürse ne olurdu? Çok kızardı belki de uyarırdı sadece. Salona geldiğinde Jungkook'un dediği gibi bir manzarayla karşılaşmayı beklese de şaşırmasına engel olamamıştı. Gerçekten ne yapıyorlardı? Yoongi'yi fark etmemişlerdi bile.

"Ne yapıyorsunuz siz?"



milk drop | vminМесто, где живут истории. Откройте их для себя