In a golden cage 149

707 40 5
                                    

Pohled Kaitlyn

„Ahoj,konečně jste tady.Darcy mám pro tebe malé překvapení"řekla Perrie hned,jak nám otevřela dveře.Vešli jsme dovnitř a Darcy se na ni nedočkavě podívala.

Perrie jí ukázala na obývák a Darcy se tam rozběhla.„Koťátka!Tati tady jsou koťátka!"křičela nadšeně.Podívala jsem se na Perrie a bála se nejhoršího.

„V klidu Kaitlyn,včera jsem si sem přivezla Pradu a Tigra,když ty jsi taková macecha a nechceš jí koupit kotě,tak si může hrát s němi"uklidňovala mě.„Perrie a jak se jmenují?"přišla za námi Darcy.

„Já ti to řeknu a maminka s tatínkem zatím půjdou do kuchyně."Nijak jsme se tomu nebránili a v tichosti šli s Harrym do kuchyně.

Harry si sedl na sousední židli a položil mi ruku na koleno.„Harry,dej jí pryč!"přikázala jsem mu,aby to slyšel jen on.Harry dal pryč ruku a vzdychl.

„A jak se máte vy hrdličky?"zeptala se Perrie,jen co vešla do kuchyně.„My se máme skvěle a ty?"odpověděl s úsměvem Harry.„Super!A jak je to mezi vámi?"pokračovala ve výslechu.

Nejistě jsme se na sebe s Harrym podívali a pak se náš pohled znovu stočil k Perrie.„Musíme ti něco říct..."začal Harry a sklonil pohled.

„My spolu nejsme a už spolu ani nebudeme,protože..."nedokončila jsem větu a podívala se na Harryho.„Protože k sobě,už nic necítíme a milujeme někoho jiného"dokončil to Harry.

Zvedla jsem hlavu a čekala na Perriinu reakci.Perrie vstala a postavila se k lince.„Vy si ze mě snad děláte prdel?!Jak jako necítíte?!Jak jako někoho jiného?!"rozkřikla se najednou.

„Perrie,uklidni se!Prostě se nám to s Harrym zvrtlo a díky tomu jsme zjistili,že nás k sobě nic netáhne.

Celou dobu nás k sobě táhlo to,že jsme si mysleli,že vše bude,jak dříve,ale prostě to není ono.Chybí tam ta vášeň a jiskra,kterou to mělo.

A to teď nacházím u Kyle a Harry u Kendall"vysvětlovala jsem trpělivě Perrie.„Jak u Kyle!!?"vykřikla znovu.

„Vracela jsem se na panství pro pár věci a potkala se s Kylem.Chvilku jsme si povídali a pak jsem tam nějak zůstala přes noc a zjistila jsem,že ho miluju.

Prostě je tam ta jiskra a vášeň,co není u mě a Harryho a tak nějak spolu chodíme."

Perrie začala zhluboka dýchat a já se podívala na Harryho.„No a já se ve městě setkal s Kendall a zašli jsme na oběd.

Parkrát jsme zašli na rande a pak mě pozvala k sobě a jak řekla Kaitlyn,jiskra která zmizela je zpět.Perrie,netvař se tak zdrceně.

Časem si na to zvykneš,já a Kaitlyn jsme přátelé a Kyle je docela super.Zítra jdeme na fotbal a..."

Perrie se na něj nevěřícně podívala a já se pro jistotu odsunula dál.„Ty s ním jdeš na fotbal!?Děláš si srandu?!Nejprve mu div nerozmlátíš hubu a teď jste nejlepší kámoši!?"

Harry pokrčil rameny a usmál se.„Pokecali jsme a je fakt v pohodě.S Kaitlyn jim to přeju a myslím,že si nemohla vybrat nikoho lepšího."

Rozhodla jsem se náš výstup zahrát do dokonalosti a nadhodila úsměv.

„Kendall je taky super.Zašli jsme nakupovat,pak na manikůru a do kadeřnictví a poradila mi i ohledně oblečení.Nechceš s námi zajít zítra na kafe?"

Perrie byla tak v šoku,že jsem se docela bála,ať kvůli nám neskončí v nemocnici.„Perrie,jsi v pořádku?"zeptal se starostlivě Harry.

„Nejsem v pořádku!Vy taky nejste v pořádku!Tohle je jenom zlý sen...ne,tohle je noční můra!"Perrie zavřela oči a zhluboka dýchala.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now