In a golden cage 48

956 39 3
                                    

Pohled Kaitlyn

„Pan a paní Stylesovi,jaká čest,že jste si zrovna vybrali náš hotel.Doufám,že s námi budete spokojeni"přivítal nás okamžitě majitel.„Kufry vám odnese některý z poslíčků.Následujte mě do vašeho pokoje."

Podívala jsem se na Harryho a ten jen pokrčil rameny.Vyjeli jsme výtahem do osmého patra a zastavili se u dveří s číslem 669.Majitel vytáhl kartičku a odemkl dveře.„Ten pokoj je...nádherný!"řekla jsem okouzleně a rozhlížela se kolem.

„Jsem moc rád,že se vám líbí.Na stole máte letáčky s aktivitami v blízkém okolí.Pláž je odtud vzdálená asi pět minut autem,kdybyste něco potřebovali stačí zavolat"řekl a odešel.Pomalu jsem šla k další místnosti a otevřela dveře.

Předemnou byla luxusní koupelna.Opatrně jsem dveře zavřela a šla do posledního pokoje.Ložnice vypadala přímo úchvatně a měla i terasu.„Jak se ti to líbí?"zeptal se Harry a zezadu mě obejmul.„Je to tu nádherné"řekla jsem a políbila ho.

„Víš,hrozně se mi líbí číslo toho pokoje 669"řekl a zdůraznil poslední čísla.Povalil mě na postel a začal líbat.Vyslékla jsem mu tričko a on mi pomalu stahoval šaty.Najednou se ozvalo zaklepání na dveře.Odstrčila jsem Harryho,upravila se a šla otevřít.

„Dobrý den..neřekli mi,že dnes přiletěl nádherný anděl"začal mi lichotit poslíček a já se na něj usmála.Poslíček odnesl kufry do obýváku a chvilku mě pozoroval.„Máte dneska večer čas?"zeptal se a usmál se.„Dneska večer,už něco mám a ani nevím jak se jmenujete"odpověděla jsem mu.

„Omlouvám se,jmenuju se Chad a vy?"řekl.„Já jsem Kaitlyn a můžeme si tykat jestli chceš"navrhla jsem mu.„Moc rád Kaitlyn.Už budu muset jít,ale moc rád tě zase uvidím"řekl a šel ke dveřím.Počkala jsem než odejte a zavřela.

Podívala jsem se směrem k ložnici a uviděla Harryho pobavený pohled.„Co je?"zeptala jsem se a odnesla svůj kufr do pokoje.„Nic,já jen,že tě ten poslíček docela slušně balil"řekl a já se na něj otočila.„On mě nebalil,jen si se mnou povídal"řekla jsem a Harry na mě udělal pohled,že moc dobře ví,jak jsi povídal.

„Dobře,flirtoval se mnou,ale to je vše"začala jsem se obhajovat.Harry ke mně přišel a vzdychl.Čekala jsem,že mi začne nadávat,jak Bryan,ale on mě místo toho políbil.

Nechápavě jsem se na něj podívala a on se mi podíval do očí:„Kaitlyn,je mi jasné,co jsi čekala,ale toho se odemě nedočkáš.Byla to docela legrace pozorovat snahu toho kluka,aby tě získal."

„Co na tom bylo tak legrační?"zeptala jsem se.„On se chudák snažil,aby si s ním šla ven a pak z toho bylo něco víc,ale podle všeho neví,že si jenom moje"odpověděl mi a sedl si na postel.„Jak vidím,tak vůbec nežárlíš"řekla jsem a šla si vybalovat kufry.

Harry vstal a sedl si ke mně:„Tak to se pleteš lásko ani nevíš,jak moc žárlím,ale vím,že ti můžu věřit a že je moje žárlivost zbytečná."Usmála jsem se na něj a políbila ho.„Nechceš se jít mrknout na tu pláž?Kufry vybalíme večer"navrhl Harry a já přikývla.

„Dej mi pět minut,půjdu si oblíct plavky"mrkla jsem na něj a šla do koupelny.Hned,jak jsem si oblékla plavky,zamířila jsem k velkému zrcadlu v ložnici.„Miláčku vypadáš fantasticky!Všichni po tobě budou koukat"řekl Harry a políbil mě.

Oblíkla jsem si na ně šaty a sbalila věci na pláž.Za pět minut,už jsme zastavovali před pláží.Vystoupili jsme a šli si najít nějaké dobré místo.„Pane bože!To je Harry Styles!"uslyšela jsem a hned po tom se ozval křik dalších holek.Do deseti sekund se kolem nás nahrnul dav fanynek a Harry na mě hodil omluvný pohled.

Usmála jsem se a naznačila mu,že to chápu a jdu najít místo.Místo jsem našla okamžitě,takže už jsem se za pět minut slunila.„Ahoj Kaitlyn,netušil jsem,že tě tady potkám"uslyšela jsem známý hlas.Otevřela jsem oči a uviděla Chada.„Ahoj,taky jsem netušila,že tu budeš"řekla jsem.

„Můžu tě pozvat na drink?"zeptal se a já kývla.„Já si dám Angel paradise a ty?"otočil se na mě.„Jen čistou vodu"řekla jsem.„Prosím"podal nám barman pití a já se hned napila.„Tak Kaitlyn,co tu vlastně tak sama děláš?"zeptal se Chad a usmál se.„No víš,já vlastně..."

„Kaitlyn promiň,ale těch fanynek tam bylo tak přes padesát"řekl Harry a políbil mě.Chad se na mě nechápavě podíval a pak si začal prohlížet Harryho.„Harry tohle je Chad a Chade tohle je můj manžel Harry"představila jsem je.

„Nejsi ty náhodou ten zpěvák z té kapely?"zeptal se ho Chad,když si podávaly ruce.„Jo,to jsem já"řekl a rozhostilo se trapné ticho.„Jestli vám to nebude vadit,tak půjdu do vody"řekla jsem a co nejrychleji odešla.„Kaitlyn počkej!"uslyšela jsem Harryho a zastavila se.

„Moře ti neuteče"řekl Harry,když mě dohnal.„To sice ne,ale už se nemůžu dočkat"zalhala jsem a sedla si na naši osušku.Harry si vyslékl tričko a sedl si ke mně.„Vím,proč jsi odešla.Nemusíš mi lhát"řekl Harry a já se na něj usmála.„Už mě jde asi požádat o souboj o tvojí ruku"začal vtipkovat.

Otočila jsem se a uviděla Chada,jak k nám běží.Vím,že mám Harryho,ale Chad vůbec nevypadal špatně.„Nechala sis tam pití"řekl Chad a podal mi vodu.„Děkuju"řekla jsem a usmála se.„Nehrajete někdo volejbal?"zeptal se a podíval se na mě.

„Já volejbal neumím"řekla jsem.„Já jo"ozval se Harry.„Naučím tě to"navrhl okamžitě Chad a usmál se.„Díky,ale radši si půjdu zaplavat,ale běž si zahrát s Harrym"řekla jsem a Chad se otočil na Harryho.

„Jdeš si zahrát?Chybí nám ještě jeden hráč."Harry kývl a Chad šel za partičkou kluků.„Teď mu to za ten flirt natřu"řekl s úsměvem Harry a běžel za ním.Chvilku jsem je pozorovala,ale nakonec jsem si šla zaplavat.

Musím říct,že to byl nejlepší relax na svetě.Asi po půlhodině jsem vylezla ven a pomalu šla k osušce.Podívala jsem se k síti a bylo mi jasné,že je hra u konce i kdo je vítěz.Harry šel ke mně a už z dálky se usmíval.„Gratuluju k vítězství"pogratulovala jsem mu s úsměvem.

„A odměnu nedostanu?"zeptal se a přitáhl si mě k sobě.Dala jsem mu ruce kolem krku a dlouze ho políbila.Všimla jsem si,jak se na nás Chad dívá,ale bylo mi to jedno.Já mám svého Harryho a tím to pro mě končí.

Pohled Chada

Pozoroval jsem je a měl nehorázný vztek.Jak mě mohl ten debil porazit?V tomhle jsem jednička,nikdo není lepší než já!Kaitlyn se od Harryho odtrhla a běžela do moře.

Vypadá nádherně,nikdy jsem neviděl hezčí holku.Je úžasná,vtipná,milá,krásná,prostě dokonalá!Sedl jsem si do písku a pozoroval ji,jak blbne s Harrym.„Chade jdeš?"zeptal se mě můj kámoš Stev a podíval se mým směrem.

„Viděl jsi někdy hezčí holku?"zeptal jsem se ho a nespouštěl oči z Kaitlyn.„Vypadá dobře,ale na tu nemáš kamaráde.To je lepší liga"řekl a já se na něj nechápavě podíval.„Jen kvůli tomu,že chodím s tím zpěvákem to hned není lepší liga.Nezapomínej,že já chodil s modelkami i herečkami"odpověděl jsem mu.

„Ty asi vážně nevíš,kdo to je.Tahle holka je dcera anglické královny a krále,kterým patří i Nová Zéland.A ještě jedna věc,ona má dítě!"řekl a já se na něj vyjeveně podíval.„Počkat,to není možný.Ona je Kaitlyn Beirsová?!"zeptal jsem se šokovaně a Stev se smíchem přikývl.

Takže Kaitlyn je s královské rodiny a má dítě.Zvedl jsem se a podíval se na Kaitlyn.„Možná je z královské rodiny a možná má i dítě,ale já se do ní zamiloval na první pohled a dostanu ji"řekl jsem odhodlaně Stevovi.

„Dobře,ale pořád nezapomínej,že je vdaná"řekl zase Stev.„Myslíš si,že se toho zpěváka bojím.Vsadím se,že je to ten největší posera,ale dost řečí.Zajdem do klubu."Já Kaitlyn získám!

Další díl je tu :D Do našeho příběhu vstoupila nová postava-Chad(jeho fotka na boku).Že je opravdu k nakousnutí ? :3

Další díl za 30 přečtení a 5 VOTES :)

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now