In a golden cage 17

1.2K 69 4
                                    

Pohled Kaitlyn

„Kaitlyn!Stylesi!Jsem moc rád,že jste přišli,tašky si nechte tady,poslíček vám je odnese a tady máte klíč od vašeho pokoje"řekl Bryan.

Vzala jsem od něho klíč a položila tašky na zem.„Harry,jseš to ty?"uslyšela jsem známý hlas,ale nemohla si vybavit odkud ho znám.„Ahoj Taylor,nevěděl jsem,že tu budeš"řekl Harry nervozně.

„Ahoj Taylor,dlouho jsem tě neviděla."řekla jsem a Harry se na mě udiveně podíval.„Čau Kaitlyn,nevěděla jsem,že jsi s Harrym.No nic,musím ještě něco zařídit,zatím čau"rouzloučila se Taylor a odešla k partě holek.

„Nevěděl jsem,že znáš Taylor"řekl ještě pořád udivený Harry.„Byli jsme spolu na internátě asi rok než mě zase rodiče přeložili"odpověděla jsem.V tom Harrymu zapípal mobil.

„Sakra,Kaitlyn musím ti něco říct.Právě teď mi napsal manažer,že turné nám začne za týden,takže se neuvidíme celý rok.Původně jsem myslel,že začne později a nechtěl jsem ti to říkat dopředu,ale koncert,který se měl zrušit zůstává"podíval se na mě smutně Harry.

Políbila jsem ho,když v tom jsem zaslechla známý hlas.„Kaitlyn,to snad není možný.Jak se máš ?"Otočila jsem se a uviděla Ashley.„Pane bože Ashley,ani nevíš jak tě ráda vidím.Naposledy jsme se viděli tak před 10 lety"řekla jsem a obejmula ji.

„Nebude ti vadit,když jsi na chvíli Kaitlyn vypůjčím ?"zeptala se Ashley a Harry jen zavrtěl hlavou.„Máme si toho hodně říct"řekla Ashley a táhla mě pryč.

Pohled Bryana

Super.Vše vychází jak má.Sice jsem nepočítal,že Kaitlyn zná Taylor,ale to je jenom drobná vada.„Stylesi,nepůjdem k baru.Popijeme,poklábosíme"řekl jsem.„Jasně,proč ne a neříkej mi pořád Stylesi.Já jsem Harry"řekl a podal mi ruku.

„Já jsem Bryan."Nejraději bych ho zabil,ale musím se tvářit jako největší kamarád.Objednal jsem dvě whisky a podíval se na Harryho.„Je pravda,že jedete na turné?"zeptal jsem se.

„Je to pravda,ale jak to víš.Není to ještě oficiálně nikde.Vím to jen já a Kaitlyn,kluci a manažer."řekl udiveně.Kdybys věděl,co já všechno vím.

Vím,kde si v jakou hodinu i co děláš.Vidím,každý tvůj krok říkal jsem si v duchu.„Spolupracuju s hodně vlivnými lidmi a zaslechl jsem to,tak se chci jen zeptat,co je na tom pravdy."

Harry se na mě podíval a kývl hlavou:„Je to pravda.Bohužel musím odjet,ale jak se mi objeví nějaký volný den,tak jedu za Kaitlyn."

Ty za ní nepojedeš,o to se už postarám smál jsem se v duchu.„Taky jsem za ní jezdil,když jsem měl volno.Bohužel jsem,ale pořád v jednom kole,takže jsme na sebe neměli tolik času,jak jsem si přál,tak snad to aspoň vám klapne"řekl jsem a připil si s Harrym.

Docela brzy se mi podařilo Harry opít do té míry,že o sobě moc nevěděl.Kaityn byla neštěstí pořád někde s Ashley a za Harrym přišla jen ze začátku,když nebyl ještě opilý.

„Sakra,kamaráde.Nějak jsme to přetáhli.Pojď dám tě do jiného pokoje ať nevzbudíme Kaitlyn"vzal jsem Harryho a táhl ho do schodů.Položil jsem ho na postel a prozvonil Taylor.

„Tak jsem tady,jak vidím tak si to zvládl dokonale"řekla,hned jak vešla .„Já svoji část zvládl,teď je vše je na tobě.Jak znám Kaitlyn tak tohle neunese,ale musí to vypadat,že jste se vyspali rozumíš"řekl jsem a Taylor se začala smát.

„Jasně,myslíš si,že jsem snad blbá.Lepší divadlo ta nána snad nikdy neviděla."Podíval jsem se na ni a řekl ji:„Možná spolu máme plány,ale Kaitlyn není nána."Taylor se ironicky usmála a řekla:„Neříkej,že tohle vše děláš jen proto,že ji miluješ.Nemusíš to na mě hrát,moc dobře vím o co ti jde.Nemůžeš překousnout,že tě zesměšnila a že je s Harrym"

Chytl jsem ji,takže nás od sebe dělili jen milimetry:„Moc dobře vím,že ty tenhle plán taky uvítáš.Nemůžeš to totiž taky překousnout."Taylor mě políbila a pak mě od sebe odstrčila:„Měl bys jít.Teď je řada na mě."

Vyšel jsem z pokoje a usmíval se:„Říkal jsem,že se pomstím a konečně přišla má chvíle."

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now