In a golden cage 103

537 35 1
                                    

Pohled Kaitlyn

„Kde je váš potlesk holky?Nebo jste tolik v šoku z našeho výkonu?"zeptal se Zayn,když fanynky odešly.„Za tohle chcete potlesk?Prosím tě,nebuďte naivní"zpražila ho hned Perrie.

Kluci se na ní překvapeně podívali a Zaynovi hned zmizel úsměv.„Soph?"řekl Liam a nejistě se na ní podíval.„Perrie má pravdu,očekávaly jsme super rychlé kliky a rovnou dvěstě.Ale tohle..."odpověděla Sophi.

„To snad nemyslíte vážně!"řekl zoufale Niall.„Myslíme.Očekávaly jsme výkony sportovců a ne výkon pro první třídu"řekla Laura.Stěží jsem zadržovala smích a El na tom byla podobně.

„Takže to máme udělat znova?"zeptal se Louis a podíval se na El,která jen přikývla.„V žádném případě!Necháme to na holkách,ať nám to ukážou"řekl Harry.„Tak fajn,můžeme?"zeptala jsem se a podívala se na holky.

„Jasně"řekla Laura.„A doufám,že budete mít stejný úspěch jako my"řekl Zayn.„Neboj se,budeme mít ještě lepší výsledek"odpověděla mu Perrie.„Holky,neměli bychom si,ale vysléct trička jako kluci,aby to bylo fér?"zeptala se najednou Soph.

„Néé!"vykřikli kluci najednou.„Ale proč ne?Fér pravidla nebo snad ne?"zeptala se Laura.„Přece se nechcete nachladit"odpověděl hned Louis.„Vždyť svítí slunce,takže nachlazení nehrozí"řekla El.„Holky,kluci mají pravdu"řekla jsem najednou.

Holky se na mě nechápavě podívaly a kluci si doslova oddechli.„Kaitlyn,jsem rád,že aspoň někdo má rozum"řekl Zayn.„Vy jste mě to,ale nenechali doříct.Nebylo by to fér,jelikož kluci si vyslékli tričko a už pod ním nic neměli.My bychom,ale měly podprsenky a to by přece nebyla fér hra"řekla jsem vážně.

„To..to snad nemyslíš vážně?!"zeptal se šokovaně Harry.„Kaitlyn,to je dobrá připomínka!"řekla Perrie.„Ruším,co jsem řekl.Vy vážně nejste normální!To tu jako chcete dělat kliky na ostro!?Vy jste se zbláznily!Jen přes naše mrtvoly!"řekl Zayn.

Kluci byli doslova šokováni a ty jejich obličeje stály za to.„Tak dobře,každá zabije toho svého"řekla Perrie vážně.S holkami jsme se po sobě podívaly a daly se do smíchu.„Vy jste si dělaly legraci,že jo?!"zeptal se naštvaně Louis.

Přikývly jsme a dál se smály.„To snad není možný!My tady málem chytáme infark,ale ony se královsky baví!"řekl Liam.„Bavíme"odpověděla Soph a utírala si oči.Kluci se na nás naštvaně dívali a my se snažili přestat smát.

„Je to sice legrace,ale kde mám chatku já a Harry?"zeptala jsem se,když už jsme byly dostatečně vysmáté.„Posledních pět chatek.Jsou to nějaké V.I.P. chatky a naštěstí je jich přesně pět.

Když půjdete pořád rovně,tak dojdete k vaší chatce.Já a Zayn jsme napravo,vedle nás je Louis a El.Naproti nám je Laura a Niall a vedle nich Sophi a Liam.Máte tu spoustu aktivit třeba golf nebo hřišně na volejbal a další"odpověděla Perrie a podala mi klíč.

Harry vzal tašky a společně jsme se vydaly k chatce.Původně jsem myslela,že budeme mít každý svojí chatku,ale v podstatě jsem i ráda,protože se dá řict,že bych se i bála.Zastavili jsme se před chatkou a nejistě se na sebe koukli.

„Myslíš,že je to ona?"zeptal se Harry.Šla jsem ke dveřím a sundala z nich lístek.„Užíjte si to tu hrdličky.S láskou Pezz"přečetla jsem nahlas.„Jsem si jistá,že to je ona"dodala jsem a otevřela dveře.

Čekala jsem nějakou starou chatku,ale překvapilo mě,jak působí útulně.Vešla jsem dovnitř a rozhlížela se kolem.„Líbí se ti?"zeptal se Harry,který mě nejistě pozoroval.„Je úžasná"řekla jsem okouzleně a posadila se na sedačku.Harry položil tašky a sedl si ke mně.„Co kotník?"zeptal se.

„Dobrý,už vůbec nebolí"odpověděla jsem popravdě.„A promiň za ten polibek"řekl a dal hlavu dolů.„Nic se nestalo,přece jen to pomohlo k tomu,aby nám daly pokoj"řekla jsem a usmála se.„Chceš něco podniknout?"zeptal se Harry a oplatil mi úsměv.

„Klidně.Máš nějaký nápad?"zeptala jsem se.„Co třeba ten golf?"navrhl Harry.„Ale já golf hrát neumím"přiznala jsem.Sice jsem chodila na golf s otcem,ale byl to ten nejnudnější sport na světě.

„Já tě to rád naučím"odpověděl Harry a usmál se.Vstala jsem a společně jsme se vydali na golf.

*o pár minut později*

Golf a nudný sport?Jak jsem to vůbec mohla říct!?Miluju golf!Odteď.

Vím,že mám Harryho přestat milovat,ale kdykoliv se mě během golfu dotkl,což bylo skoro pořád,když mi ukazoval,jak držet hůl,tak mi začali v břiše létat motýlci.Chtěla bych ho políbit a začít odznova,ale to prostě nejde.Nejde.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Onde as histórias ganham vida. Descobre agora