In a golden cage 47

1K 40 2
                                    

Pohled Kaitlyn

„Kluci,běžte prosím někdo pomoct Harrymu s kufry a tašky"zakřičela jsem a šla do obýváku.„Už jdeme!"ozvalo se ze schodů.

Vyslékla jsem Darcy a položila ji na zem.„No pojď za maminkou.No honem jsem pojď"začala jsem na ni žvatlat a Darcy se snažila utéct.No utéct,spíše šla po čtyřech a nebo se plazila.„Pane bože,kolik těch kufrů a tašek máte?"řekla El,která zrovna přišla za náma.

Podívala jsem se do chodby,která byla kompletně zaplněna věcmi od Darcy a naznačila,že nevím.„Tohle je poslední"řekl Liam a narovnal se.„Tolik kufrů nemám ani já"řekla Perrie se smíchem a šla za námi.

„Já jsem vyřízený"řekl Zayn a kluci jen kývli.„Berte to jako trénink.Nemusíte jít do posilky"řekla Perrie a holky vybuchly smíchy.Kluci na nás udělali vražedný pohled a šli za námi.„A to vás ještě čeká odnést to nahoru"řekla Sophi se smíchem.

„Tak nám dejte 5 minut oddych"řekl Louis a svalil se na gauč.„Laura tam ještě připevňuje takový roztomilý záclonky pro Darcy,takže máte ještě chvilku čas"řekla El.„Pojď za tatínkem broučku!No honem sem pojď"řekl Harry a pomalu se plížil k Darcy,která se okamžitě dala na "útěk".

Harry ji chytl a začal ji točit.„Harry nech toho,bude ji blbě"řekla jsem a Harry se zastavil.„Ale jí se to líbí,podívej jak se směje"obhajoval se Harry a Darcy se jako na povel začala smát.„To je tak,když děti mají děti.Já jsem samozřejmě mnohem vyspělejší,takže jsem připravený na to být tátou"řekl Liam a kluci se k němu přidali.

„Samozřejmě,že jste vyspělejší"řekla Sophi a mrkla na holky.„Mlátit se ručníkama a lítat po baráku je ta nejdospělejší věc"řekla Perrie.„A úplně nejdospělejší bylo,když jste nás hodily do bazénu"řekla El a kluci se začali smát.

„Popravdě,já bych vás asi zabila"řekla jsem a kluci se na mě podívali.Bylo mi hned jasné,co chtějí udělat,takže jsem rychle vyběhla nahoru do schodů a schovala se do skříně.„Zayn,okamžitě mě pusť!"zaslechla jsem Perrie.„Liame,já tě snad přerazím.Ta voda je úplně ledová!"ozval se za chvilku Sophiin výkřik a Liamův smích.

„Ááá,Lousi počkej večer!Taky tě pošlu pod studenou vodu!!"Snažila jsem se zadržet smích,ale přesto jsem vyprskla.„Lauro!Miláčku!"uslyšela jsem Nialla,který šel po schodech.„Ano Nialle?Co potřebu..Okamžitě mě pusť!Já vím,co chceš udělat!"začala křičet Laura,ale nebylo jí to nic platné.

Podle zvuku vody a pozdějšího nadávání Laury mi bylo hned jasné,jak skončila.„A teď už chybí jenom Kaitlyn"uslyšela jsem Zayn.„Běžela nahoru a je tam jen deset pokojů.V jednom z nich bude"řekl Liam a ozvaly se kroky na schodech.„Každý si vezme svojí ložnici.Určitě bude pod postelí"uslyšela jsem Louise a vzdalující se kroky.

Opatrně jsem otevřela skříň a vylezla.Rychle jsem seběhla ze schodů a dávala si pozor na každý krok.Zastavila jsem se a rozhlídla se.Holky musí být v koupělně.„Mám tě!"řekl Harry a chytil mě do náruče.„Harry Edwarde Stylesi okamžitě mě pusť nebo si mě nepřej!"začala sem mu vyhrožovat a on se jenom usmíval.

Pomalu jsme se blížili k bazénu a já zkusila poslední výhružku:„Jestli mě nepustíš,tak celou dovolenou spím sama v jiném pokoji a ty mi nedáš ani pusu!"Harry se na mě zamyšleně podíval,ale nakonec mě tam stejně hodil.Jenže já se ho držela tak pevně,že jsem ho strhla sebou.

„Ta voda je ledovááá!"řekla jsem hned,jak jsem se postavila.Kluci okamžitě přiběhli a dali se do smíchu.„Harry,ty už neumíš ani hodil holku do bazénu"řekl Zayn se smíchem.

Harry na ně hodil vražedný pohled a plaval k okraji.„Pomsta je sladká"řekly holky,které se opatrně přiblížily ke klukům a žduchly je za námi.Kluci se okamžitě vynořili a hodili na holky vražedný pohled.Holky je ignorovaly a začaly se smát.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Donde viven las historias. Descúbrelo ahora