In a golden cage 32

943 53 0
                                    

Pohled Kaitlyn

„Holky promiňte,že jdu pozdě,ale byla jsem s Darcy a Harry se zdržel v obchodě"vysvětlila jsem holkám svůj pozdní příchod a sedla si k nim.

„Nic se neděje.Zrovna probíráme reakce kluků,co se týče tvojí rozlučky.Co na to říkal Harry?"zeptala se Sophie a já jen převrátila oči.
„Jak jen to říct,vedeme takovou tichou domácnost.Sice spolu mluvíme,ale pouze to nejduležitější a když se ho zeptám,proč je tak zamlklý,tak řekne,že je jenom unavený.Na začátku se mi to snažil vymluvit,ale když jsem mu řekla,že to nechám na vás,tak už se o tom nebavíme.A jak je to u vás?"

„Nějak podobně.Zayn napřed zkoušel výmluvy a když jsem se zeptala,proč v jejich rozlučce je striptýz a bar,tak mi jen řekl,že si dělal legraci.No a já mu řekla to samé.Podle toho,jak se tvářil,bych to na legraci netipovala a teď máme taky tichou domácnost"řekla Perrie.

„Já to mám stejně.Výmluvy a teď mlčíme"přidala se Sophie.
„Niall ještě pořád zkouší výmluvy,ale už se blížíme k tiché domácnosti"řekla Laura.Podívala jsem se na ni a musím říct,že se k Niallovi dokonale hodila.Je milá,přátelská a přátelská.

„Louis se zase ptá,jak ta rozlučka bude vypadat a potom to vždy zakončí tím,že se mu to nelíbí"řekla El.
„Holky,já nevím jak vy,ale když se tak na to dívám,tak do rozlučky asi budeme mít bobříka mlčení.Možná by bylo lepší,kdybychom to zrušili"navrhla jsem a všechny holky se na mě podívaly.

„Tak na to zapomeň.Přece nebude mít Harry rozlučku a ty jo.Buď to kluci překousnou a nebo si budou hrát na uražené"řekla Perrie a holky ji souhlasně přikývly.
Usmála jsem se a podívala se na holky:„Díky,ale opravdu chcete riskovat tichou domácnost?"

„My to vydržíme,ale kluci ne"řekla Sophi a všichni jsme se dali do smíchu.

Pohled Harryho

„No a teď máme tichou domácnost.Kaitlyn se mnou přestala bavit,asi kvůli tomu,že jsem jí to ze začátku rozmlouval.Řekneme si jen to nezbytně nutné a tím končíme"svěřil jsem se klukům.

Zayn se na mě podíval:„Takže i u vás?U nás je to přesně to samý.Chodíme kolem sebe,jak kdyby tam nikdo nebyl a mám pocit,že se zblázním."Za chvilku jsem zjistil,že to takhle vypadá u všech kluků.

„Musíme s tím něco udělat.Nechci Kaitlyn lhát v tom,že se mi ta rozlučka líbí,ale nechci jí v tom zase bránit.Neřeknu,kdyby si třeba chtěla udělat beauty den,ale naučit se tančit u tyče a balit kluky na cucfleky a jít na rockový koncert,kde by se to taky mohlo nějak zvrhnout,tak to je vážně moc"řekl jsem a kluci se mnou souhlasili.

„Sice holkám věřím,ale jistota je jistota.Nevím,jak vy,ale já si stejně myslím,že na nás nebudou brát ohled a stejně si ji udělají"řekl Louis a my zase přikývli.„A co chcete dělat?Nemůžeme jim to zakázat a kouli na nohu jim taky dát nemůžeme"řekl Liam.

Všichni jsme začali přemýšlet,jak zabránit holkám,aby šli na večírek,ale přitom je neomezovali.„Kluci,mám bezva plán!"vykřikl najednou Niall a my se na něj zvědavě podívali.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now