In a golden cage 134

537 35 4
                                    

Pohled Kaitlyn

„Kaitlyn!Kyle!Už jsem myslela,že nepřijdete,a kdepak máte Darcy?"spustila na nás Perrie hned,co jsme vešli.„Darcy je u matky"odpověděla jsem a dlouze se zadívala na Perrie.Přišlo mi totiž divné,že by tak rychle vychladla.Perrie ke mně přišla a obejmula mě.

„Promiň,jak jsem na tebe vyjela,ale víš,jak jsem výbušná"řekla mi šeptem.„Já,už jsem ti to odpustila"řekla jsem s úsměvem.Perrie mě pustila a podívala se na Kyla.„Můžete jít do obýváku,udělali jsme z toho taneční parket,občerstvení je v kuchyni"řekla s úsměvem a odešla.

„Půjdeme tančit?"zeptal se Kyle a já přikývla.Kyle mě chytil za ruku a políbil.Nic zvláštního by se nedělo,tedy kdybychom se před obývákem s někým nesrazili.„Ahoj Kaitlyn"pozdravil mě Harry s úsměvem.„Ahoj Harry"řekla jsem trochu rozpačitě.

Dívka vedle něj do něj bouchla loktem a Harry se na ni podíval.„Kaitlyn tohle je Kendall moje.....přítelkyně"řekl po chvilce.„Těší mě...tohle je Kyle můj snoubenec,ale tohle je spíše informace pro Kendall"řekla jsem a sklonila pohled.

„Moc mě těší,ale my teď půjdeme s Hazzískem do kuchyně.Čauky"rozloučila se Kendall a táhla pryč Harryho.Podívala jsem se na Kyle a šla do obýváku.

Kyle mě chytl kolem pasu a já mu dala ruce kolem krku.„Jsi v pořádku?"zeptal se Kyle po chvíli,když jsme začali tancovat.

„Jasně,že ano.Proč se ptáš?"řekla jsem s nuceným úsměvem.„Připadáš mi nějaká nesvá,od toho střetnutí"řekl Kyle.„To se ti jen zdá."Usmála jsem se a políbila ho.

Vycítila jsem,že se na mě někdo dívá,takže jsem se otočila a uviděla Harryho.Kyle měl pravdu,setkání s ním a Kendall mě docela sebralo.

Pohled Perrie

Stála jsem u pultu s hudbou a pozorovala Kaitlyn a Harryho.„Stojíš tu tak sama a opuštěná,proč nejdeš za námi?"Otočila jsem se na Zayna a políbila ho.

„Sleduju ty dva.Hrají si na happy páry,ale pořád na sebe koukají"řekla jsem a sledovala,jak Kaitlyn líbá Kyla.Harry jí celou dobu sledoval a přesně podle mého očekávání se Kaitlyn otočila.

„Zayna,mám bezva nápad.Já jdu za Dj,aby pustil ploužák a ty dojdeš pro Kendall a já pro Kyla,takže ti dva budou muset tančit spolu"řekla jsem svůj plán.„Tak dobře,ty moje krásná dohazovačko."

Pohled Kaitlyn

„Můžu prosit?"Pustila jsem Kyla a otočila se na Perrie.„Půjčíš mi ho na pár ploužáků?"zeptala se Perrie s úsměvem.„Jasně"řekla jsem.

Kyle odešel tančit s Perrie a já si všimla,že tančí i Zayn s Kendall.To znamená,že...„Smím prosit?"Podívala jsem se na Harryho,který stál předemnou a pozoroval mě.

„Dobře"odpověděla jsem a nesmělě se usmála.Vložila jsem dlaň do Harryho a šla tančit.Dala jsem Harrymu ruce kolem krku a on mě chytl kolem pasu.Celou tu dobu jsme mlčeli,každý ponořen ve svých myšlenkách.

Ani jsem si nevšimla,že jsme se k sobě s Harrym přitiskli a stačilo zvednou hlavu k polibku.„Můžu si tě převzat?"S leknutím jsem Harryho pustila a podívala se na Kyla,který Harryho nenávistně pozoroval.

„Jasně"řekla jsem a stoupla si vedle něj.„Hazzísku,jsem tady!"Kendall přišla za Harrym a divoce ho políbila.Bolelo to.

Bolel pohled na to,jak se líbají.„Děkuju za tanec"rozloučila jsem se a šla od nich,co nejdál.

„Doneseš mi prosím něco na pití?"zeptala jsem se Kyla,aby si nevšiml slz,které se mi,co nevidět začnou kutálet po tváři.„Dobře lásko,počkej tady."

Pohled Perrie

Hned jak dohrála písnička,tak se mi Kyle omluvil s tím,že mě vrátí Zaynovi,aby nežárlil.Silně jsem se ovládla ho praštit a zasmála se.Je mi jasné,že nechtěl,aby Kaitlyn tančila s Harrym,ještě když se k sobě tak nějak přitiskli.

„Jaký máš další plán?"zeptal se Zayn.„Jsem rád,že jsi pochopil,že se nevzdám.Plán je následující,dostaň Kendall od Harryho a zbytek nech na mě"řekla jsem a šla za Kaitlyn,která postávala sama u křesla.

„Kaitlyn,můžu tě o něco poprosit?"zeptala jsem se s úsměvem.„Jasně"odpověděla hned a já si všimla,jak má zarudlé oči od pláče.„Mohla bys mi z pokoje pro hosty donést dvě láhve šampaňského a Zayn tam někam položil ještě tácky s chlebíčky a jednohubkami.

Doneseš mi to prosím?."Kaitlyn s úsměvem přikývla a pomalým krokem se loudala ke schodům.Hned jsem šla za Harrym,který byl na cestě do kuchyně.„Harry,potřebuju od tebe laskavost"řekla jsem a udělala psí oči.

„Jasně,co potřebuješ?"zeptal se okamžitě.„Poslala jsem Kaitlyn do pokoje pro chlebíčky,jednohubky a šampaňské,ale potřebuju ještě donést pár piv a to,už by nepobrala.Půjdeš jí pomoct?"

Přesně,jak jsem očekávala,tak Harry přikývl a šel za ní.Tak to by bylo,ještě zbývá maličkost.

Pohled Kaitlyn

Vešla jsem do pokoje a hned uviděla šampaňské.Dobře,jedno bych měla,ještě najít ty chlebíčky a jednohubky.„Vidíš tu nějaké piva?"S leknutím jsem se otočila a spatřila Harry.„Co tu děláš?"spustila jsem na něj hned.

„Perrie mě poslalo pro pivo,protože toho bereš hodně a více bys toho nepobrala"odpověděl Harry s úsměvem.„Aha"řekla jsem jenom a rozhlížela se po pokoji.„Já tady nevidím nic,tedy kromě šampaňské,jahod a šlehačky nic"řekla jsem.

V tom jsme uslyšeli bouchnutí dveří.Oba jsme se s Harrym otočili a rozběhli se ke dveřím.Než jsme je stihli otevřít ozvalo se lupnutí v zámku.Zmáčkla jsem kliku,ale jak jsem předpokládala,někdo nás zamknul.

„Perrie,okamžitě otevři!"řekla jsem naštvaně a bouchla pěstí do dveří.„Jak víš,že to jsem já?Třeba jsem Kendall a nebo Kyle"ozvala se Perrie.„Perrie neblbni!Otevři ty dveře!"přidal se ke mně Harry.

„Vy si myslíte,že jsem to celý plánovala,abych vás pak pustila.Hezky tam budete,až do rána"řekla a já si i přes ty dveře představila její úsměv.

„Jsi normální?!A co jídlo,nebo pití?"začala jsem vymýšlet důvody k puštění.„Máte tam jahody,šlehačku a šampaňské.Koupelna je vám k dispozici a samozřejmě i postel.

Balkon tam nemáte a kdybyste chtěli utéct oknem,tak to bych nedělala,pokud si nechcete polámat kosti.Užíjte si to"řekla a za chvíli se ozvaly vzdalující se kroky na schodech.

„Já ji zabiju!"řekla jsem a svezla se podél dveří.„Budeme to tu muset do rána vydržet"řekl Harry s povzdechem a svezl se vedle mě.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now