In a golden cage 9

1.8K 94 1
                                    

No,lepší už to nebude řekla jsem si a vyšla ven.Všude kolem se to hemžilo novinářy,kteří ale naštěstí zašli na prohlídku zámku.

Rozhlídla jsem se,ale Perrie jsem nikdy s kluky nezahlédla,chtěla jsem je jít hledat,ale zastavil mě velmi známý hlas:„Kaitlyn!Ani nevíš jak rád tě vidím,myslel jsem,že si nemocná."Otočila jsem se a uviděla před sebou vždy perfektního Bryana.

„Už je mi líp,jinak bych tu nebyla a teď jestli dovolíš ráda bych se od tebe vzdálila aspoň na 5 metrů"odsekla jsem mu a šla hledat kluky.

Chtěla jsem odejít,ale Bryan mě chytil za zápěstí:„Kaitlyn,zastav se.Máme si toho hodně,co říct nemyslíš?"Podívala jsem se na něho a kdyby tu nebyli novináři,přísahám že bych mu plivla do obličeje.„Já se s tebou nechci o NIČEM bavit.Už nikdy"chtěla jsem se mu vyškubnout,ale držel mě pevně.Přitáhl si mě blíž k sobě,takže nás dělilo jen pár centimetrů,jako s Harrym.

„Okamžitě mě pusť"řekla jsem mu výhružným tonem.„Kaitlyn,lásko ani nevíš jak mě to mrzí.To co jsem udělal byla největší chyba mého života.Dej mi ještě jednu šanci."Než jsem stačila odpovědět zaslechla jsem hlas Harryho:„Okamžitě ji pusť!"

Nikdy jsem ho neviděla snad tak naštvanýho jako teď.Bryan mě konečně pustil a já si prohlížela moje úplně červené zápěstí.„Ale copak,sám Harry Styles dorazil na tuhle akci a ještě ke všemu se plete do cizích rozhovorů s MOJI holkou"řekl.

„Takže za prvé,jsem tvoje BÝVALÁ holka a za druhé náš rozhovor stejně končil."Bryan se podíval na Harryho a nečekaně mě políbil.Odtrhla jsem se od něho a jen viděla,jak dostal od Harryho pěstí.

Bryan byl už odmalička velký rváč a byl dobrý ve všech bojových umění a když vrátil Harrymu ránu viděla jsem jen, jak Harry padá k zemi.„Harry!"vykřikla jsem a s plnou vervou dala Bryanovi pěstí.

Já vím,že jsem v té chvíli měla na sobě šaty,ale stejně,jako Bryan jsem i já dělala bojové umění,takže jsme na tom tak stejně.Bryan se na mě podíval a skrz zuby procedil:„Toho budeš litovat!."Přiběhla jsem k Harrymu a začala mu kapesníky otírat krev.„Co se stalo?"přiběhla Perrie.„Harry se popral s Bryanem"začala jsem vysvětlovat.

„Jdi pro kluky a já se zatím o něj postarám"řekla jsem a pomalu mu otírala krev.„Au,nic to není"řekl Harry a chtěl vstát.Srazila jsem ho zpátky k zemi  a dala mu napít.„Zůstaň sedět,dřív než za 10 minut bys stejně nevstal.A díky,že jsi mě od něj odtrhl"řekla jsem mu a usmála se na něj.

Naklonila jsem se blíž k Harrymu,abych mu mohla ošetřit ránu,když začal něco hledat v kapse.„Harry,nehýbej se jinak tě neošetřím."Harry se ke mně naklonil a něco mi připnul na krk.„Tady jsem ti koupil malý dárek."Podívala jsem se na řetízek a uviděla přívěsek ve tvaru srdce,které bylo vytvořeny ocasy od dvou koček.

„Harry,jsi v pohodě?"zaslechla jsem hlas Zayna a oddálila se.„Nic mi není"řekl a opatrně vstal.„Takže dneska přespíme tady"řekla Perrie a všichni jsme se na ni obrátili.„No nekoukejte tak na mě.To bylo to slíbené překvápko"řekla.„Spíme zase jak jsme spali v chatkách Zayne"řekla a podívala se na Zayna,který měl na tváři úsměv.

Teď nadhodil ublížený pohled a všichni jsme vybuchli smíchy.Perrie všem rozdala klíče a my se vypravily na pokoj.Pokoj byl přímo úžasný.Nikdy jsem nic hezčího neviděla.„A to kluci neví,že se zúčastníme charitativního plesu"mrkla na mě a vytáhla ze skříně 5 obleků.„Vzala jsem je potají,když se nedívali.Já jim je půjdu zanést a potom skočím za Harrym na pokoj dát mu náplast."

„Já tam klidně skočím"nabídla jsem se okamžitě a Perrie se na mě zkoumavě podívala.„Dobře,tady je na stole a vedle toho je i mastička.Harry má pokoj s číslem 5."

Vzala jsem si věci a šla za Harrym.Jeho pokoj jsem našla celkem snadno.Zaklepala jsem a čekala na vyzvání,které se ozvalo okamžitě.Otevřela jsem dveře a  našla Harryho ležet na posteli.

Sedla jsem si k němu na postel a začala ho ošetřovat:„Harry,namažu ti to a potom to zalepím.Musíš na dnešek přece vypadat super."Naklonila jsem se k němu a zalepila mu ránu.Už zase nás od sebe dělily centimetry.Harry se ke mě naklonil a já ucítila jeho rty na svých.

V tom někdo zaklepal na dveře.„Harry,to jsem já Perrie.Nesu ti překvápko!"řekla a já odskočila od Harryho.„Jasně,pojď dál"řekl a nezpouštěl ze mě pohled.Perrie přišla k nám a podívala se na Harryho.„Jak vidím,tak je o tebe královsky postaráno"řekla se smíchem.„To bych řekl"oplatil ji úsměv.

„No nic,já se zatím půjdu chystat.Perrie,Harrymu jsem nic neřekla,takže je to na tobě"řekla jsem a odešla do našeho pokoje.Lehla jsem si na postel a zavřela oči.Představila jsem si ten krátký dotyk rtů a asi jsem musela usnout,protože jsem jenom cítila jak se mnou někde jemně třese.

„Vstávej Kaitlyn,musíš se připravit  a ještě mám pro tebe překvápko"otevřela jsem oči a u postele stála moje matka.„Mami,co tu děláš neměla si být v Portugalsku?"

Matka se na mě podívala a řekla:„Měla,ale přijela jsem dřív a jak vidím tak sis nevzala ty šaty co jsi měla nachystané.Ale neboj se mám tu kadeřnici i kosmetičku a ty z tebe udělají hvězdu,že bude Bryan koukat."

Zrovna kvůli Bryanovi bych se parádila,to tak.Ani jsem se nestačila rozkoukat a už jsem s Perrie měly hotové vlasy.Za 2 hodiny jsme byli obě připravé a mohli jsme jít.Místo abych šla ve svých černýc šatech,mi mamka donesla překrásné bílé šaty.

S matkou za zády jsme vstoupily do koruního trůního sálu,kde byli všichni kromě nás.Hned jak jsme vstoupili ucítila jsem na sobě pohled Harryho a Nialla

.„Paní Beirsová,tak jste se přece stihla vrátit."Podívala jsem vražedně na Bryana a měla jsem chuť mu říct něco pěkně sprostého.„Ano,zas to netrvalo tak dlouho.Když už jsi tady byl bys tak hodný a dělal společnost Kaitlyn?"zeptala se a Bryan se usmál.

„Díky mami,ale to nebude nutné.Já tu doprovod mám a Bryan.."chtěla jsem pokračovat,ale Bryan mě přerušil„Samozřejmě,že ji budu dělat společnost.Kaitlyn,byla bys tak hodná a dala mi ruku."Podala jsem mu ruku a podívala se zoufale na Harryho.

Ten by v té chvíli mohl vraždit obličejem a Niall by se k němu mohl připojit.Kdyby jim Liam s Louisem něco neřekli,tipovala bych to tak,že budou padat další rány.Bryan si toho všiml a schválně mě před novináři objímal a choval se ke mě jak kdybychom spolu chodili.

Když se od nás všichni novináři vzdálili řekla jsem mu:„Nedělej jako by mezi námi něco bylo nebo bude.Mezi námi může být maximálně zeď a nic víc."Bryan se na mě pobaveně podíval a odhrnul mi vlasy:„Zlato,já tě budu mít zpátky i kdybych měl nechat toho tvého Harryho zabít."

Vyděšeně jsem se na něj podívala a on pokračoval:„Ty víš,že to klidně udělám jen abys byla znovu moje."On by toho byl schopný a to mě děsilo nejvíc.Podívala jsem se na něj a zeptala se ho:„Proč myslíš,že je to můj Harry?"Bryan se pobaveně zasmál:„Miláčku,myslíš že jsem si nevšiml toho jak na tebe kouká.Ale není jediný,kdo po tobě pokukuje.Ocitla ses v milostném trojúhelníku.Já,Styles a Horan.A já budu ten,kdo vyhraje."

Podívala jsem se na Nialla a usmála se na něj.On se rozsvítil jak světluška a mě teprve teď vše došlo.„Dámy a pánové prosím o pozornost!"Všichni se otočili na Bryana a já se na něj nechápavě podívala.Bryan si předemnou poklekl jako by mě žádal o ruku a vytáhl prstýnek:Kaitlyn,odpustíš mi moji největší chybu v životě a dáš mi druhou šanci."

Podívala jsem se na Harryho,který stál vedle Nialla.Oba dva musel Liam se Zaynem držet jinak je jasné,že by to neskončilo dobře.Všichni se na mě nedočkavé dívali a já se otočila zpět k Bryanovi.„Já..já..."

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now