In a golden cage 146

585 43 5
                                    

Pohled Kaitlyn

Převalovala jsem se a nemohla usnout.Šáhla jsem vedle sebe a ucítila studené místo,které v posledních dnes zahříval Harry.Po tom polibku jsem v sobě cítila zmatek,ale zároveň jsem chtěla víc.

Musím mu to říct.Musím mu říct,že ho miluju a že ho chci!Vstala jsem a rychlým krokem zamířila ke dveřím.Otevřela jsem je a málem se srazila s Harrym.„Harry,co tu děláš?"zeptala jsem se překvapeně.

„Musím s tebou mluvit"odpověděl naléhavě.Ustoupila jsem odedveří,aby mohl vejít a potichu zavřela.„Kaitlyn,musím ti něco říct.Já.."Nenechala jsem Harry domluvit a přitáhla si ho k sobě.

„Taky ti musím něco říct,miluju tě"řekla jsem a políbila ho.Pomalým krokem jsem ho nasměrovala k posteli a povalila ho do něj.Obkročmo jsem si na něj sedla a za celou tu dobu se naše rty neodpojily.

„Kaitlyn počkej."Harry mě povalil pod sebe a já se na něj nechápavě podívala.„Kaitlyn miluju tě,ale nestojím jenom o sex.Nechci,aby si litovala toho,co uděláme"řekl vážně.

Usmála jsem se a znovu ho k sobě přitáhla.„Nelituju ničeho,co se mezi námi, kdy stalo."

Harry mi oplatil úsměv a znovu mě políbil.Během pár minut jsme se zbavili oblečení a pokaždém odhozeném kousku se znovu políbili.

Harry mi jezdil rukama po celém těle a já mu to s radostí oplácela.Po velmi,velmi dlouhé předehře,do mě Harry vniknul a abych se přiznala ani jsem to přesto vzrušení nezaregistrovala.

Nejprve se ve mně pomalu pohyboval a já se snažila přizpůsobit svoje tělo jeho rytmu.Pomalu začal zrychlovat a když jsme oba dosáhli orgasmu,měla jsem,co dělat,abych samou slastí nevykřikla.

Kousla jsem se do rtu,až mi z něho začala téct krev a nehty zaryla do peřin.Harry si vedle mě lehl a oba jsme se snažili najít ztracený dech.

Když jsem se dostatečně vzpamatovala,naklonila jsem se k němu a opatrně mu oddělala vlasy z čela.Měl zavřené oči a s těmi jeho polodlouhými vlásky vypadal strašně roztomile.

Usmála jsem se a políbila ho na nos.Harry se jenom usmál,ale oči neotevřel.Tentokrát jsem mu dala letmý polibek na rty,ale výsledek byl stejný.Rozhodla jsem se použít,jeden způsob,který by měl zabrat na sto procent.

Odklonila jsem se a nenápadně se odsunula.Přesně podle mého očekávání,jsi mě Harry přitáhl a otevřel oči.„Věděla jsem,že to zabere"řekla jsem s vítězným úsměvem.„Dvakrát jsem tě nechal utéct,ale potřetí s tím nepočítej."

Přisunula jsem se k němu ještě více a políbila ho na hruď.„Já,už nikam utíkat nebudu."Chvilku jsme takhle leželi a dá se říct,že já pomalu usínala.„Kaitlyn,slib mi jednu věc."

„Jakou věc?"
„Slib mi,že už budeš navždy jenom moje.Že budu jediný,kdo tě bude moct políbit,pohladit a říct ti,jak jsi nádherná."

„Slibuju.A ty mi slib,že už nebude žádná Lucy ani žádný Bryan.Že nebude nikdo,kdo nás bude chtít dát od sebe."

„Možná se ještě někdo takový najde,ale slibuju,že nám nevstoupí do života a nedá nás od sebe."

„Slib mi ještě jednu věc..."
„Ano?"

„Pokud ti to jídlo nebude chutnat,tak mi to řekni.Nebudeš potom aspoň měnit barvu,jak chameleon a taky mi slib,že mě naučíš vařit."

„Slibuju.A ještě jedna taková malá věc,přestěhujeme tě zítra do naší ložnice,platí?Neboj,je tam dostatečně velký šatník."
„Jak do naší ložnice?"

„Myslíš si,že tě po tom všem,tě nechám spát samotnou?"
„Ale já mám moc věcí.."
„Neboj se,ten šatník jsem nechal hodně zvětšit."

„Ty mizero!Ty jsi s tím počítal,že se tohle stane."
„Nepočítal,já v to doufal....No dobře,asi jsem s tím trošku počítal,kdo by mi odolal,když jsem Harry Styles,že?"

„Jste strašně nafoukaný Stylesi,takže vám začne tvrdá škola."

„Už se nemůžu dočkat."
Harry mě k sobě pevně přitiskl a dal mi pusu do vlasů.„Dobrou noc"řekla jsem a zavřela oči.„Dobrou noc lásko."

Já vím,že to není nic extra,ale co se dá dělat :D Všem vám moc děkuju za všechny přečtení a VOTES :) Mám vás moc ráda ♥ :3

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now