In a golden cage 16

1.3K 78 1
                                    

Pohled Kaitlyn

 Otevřela jsem oči a podívala se na budík.9 hodin.Opatrně jsem vstala a oblékla si župan.Šla jsem se podívat z okna.Možná bych se vydržela dívat na zasněženou krajinu ještě dlouho,ale hlad byl silnější.

Opatrně jsem se vyplížila z pokoje a seběhla do kuchyně.„Téda,tady to,ale voní"řekla jsem,když jsem vstoupila do kuchyně.„Ahoj Kaitlyn,zrovna vám chystám snídani"řekla s úsměvem Betty.

„Nevadilo by ti,kdybych si to odnesla nahoru sama?Harry ještě spí a.."chtěla jsem pokračovat,ale Betty mě zarazila.„Jasně,aspoň mi ušetříš práci.Budeš na ty palačinky chtít šlehačku?"Šla jsem k ní a odpověděla:„Vezmu jí sebou nahoru,protože já ji nemám ráda a u Harryho nevím."

Betty mi podala tácek se snídaní a já se vydala zpátky do pokoje.Opatrně jsem přibouchla nohou dveře a položila tácek na stůl.Sedla jsem si zpátky k Harrymu a dívala se jak roztomile spí.Vstala jsem a chtěla jít pro snídani,ale Harry mě chytl za ruku a stáhl na postel.

„Pane bože Harry,víš jak jsem se lekla"vytkla jsem mu.„Nemusíš mi říkat pane bože,stačí Harry"řekl se smíchem a políbil mě.„Nemáš hlad?Celý večer jsme nic nejedli a klukům by se nelíbilo,kdyby ses vrátil podvýživený"řekla jsem a šla pro tácek se snídaní.

Položila jsem ho na noční stolek a sedla si za Harrym.„Nevěděla jsem jestli máš rád šlehačku,tak jsem ji radši vzala.Chceš ji dát na ty palačinky?"zeptala jsem se Harryho.

Harry se přisunul blíž a pošeptal mi:„Mám daleko lepší nápad,jak tu šlehačku použít."Otočila jsem se na něj a provokativně jsem se na něj podívala:„Ještě ji můžem dát na jahody,ale to už není tak dobré."

Harry mě povalil na postel tak,že jsem se nemohla zvednout.„Harry pusť mě"řekla jsem se smíchem.„Ani náhodou!Teď jseš moje zajatkyně a musíš dělat,co ti řeknu."

Zahrála jsem vyděšený výraz a začala hrát jeho hru:„Ale já mám doma toho nejlepšího kluka!"Harry se ke mně naklonil,takže nás od sebe dělily milimetry:„Jen kluka jo?Snad ještě budoucího snoubence,manžela a otce našich dětích."

Harryho slova mě tak dojali,takže jsem si ho k sobě přitáhla a políbila ho.„Strašně moc tě miluju"pošeptala jsem mu.Leželi jsme asi 5 minut,každý ponořen do svých myšlenek,až jsem se zvedla a podala Harrymu palačinku.

Harry vzdychl a dal se do jídla.Zvedla jsem se z postele a začala se oblíkat..„Kaitlyn,kašli na oblíkání a pojď si dát palačinku"zavolal na mě Harry.Usmála jsem se a šla za Harrym.

Vzala jsem si jahodu a sedla si za Harrym.„Co máš v plánu?"zeptala jsem se.Harry se na mě provokativně podíval a řekl:„Budeme pokračovat ve včerejší aktivitě.Musíme přece trénovat na dítě."

Otočila jsem se a políbila ho.Svalila jsem Harryho na postel a začala ho líbat.Z našich "příprav na dítě"jak tomu Harry říká,nás vytrhlo zaklepání na dveře.„Omlouvám se,že ruším slečno Beirsová,ale je tu pan Bryan a žádá o přijetí"ozval se Georg,přes dveře.

„Tak ho posaďte do společenské místnosti a já tam za chvíli budu"odpověděla jsem a podívala se omluvně na Harryho.Šla jsem se oblíct a zamířila ke dveřím.Když jsem šáhla na kliku,Harry mě chytil za ruku:„Nenechám tě tam jít samotnou."

Usmála jsem se a společně jsme šli za Bryanem.„Kaitlyn,zlato jsem rád,že jsi mě přijala"přivítal mě Bryan tím svým způsobem,který jsem na něj v době našeho chození milovala a teď nesnášela.„Co chceš?!"řekla jsem pěkně z ostra.

„Já sem příjdu uzavřít mír a ty si na mě taková.To od tebe není hezké"řekl a já měla chuť odejít.„Tys přišel uzavřít mír?"zeptal se Harry.„Jo,uvědomil jsem si totiž,že jsem se choval jako vůl a že lepší prostě vyhrál.Příjmete mojí omluvu?"zeptal se Bryan.

Tak takového jsem ho neznala,vždy to byl ten sebevědomý a namyšlený debil a teď se chová tak,...normálně.„Příjmáme"řekla jsem a usmála se.„Skvěle a víte co.Dneska pořádám přespávací večírek,stavte se,můžeme to mít jako takový usmiřovací.Řekněme v 8"podíval se na nás a my kývli.

„Budu muset jít,uvidíme se tam a Stylesi važ si toho,že jí máš"řekl ještě Bryan a odešel.

Pohled Bryana

Ano,važ si toho ,že ji máš,protože dlouho ji mít nebudeš.Když ji nemůžu mít já tak nikdo!říkal jsem si v duchu a usmíval se nad svým úžasným plánem.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now