In a golden cage 93

669 36 4
                                    

Pohled Kaitlyn

Pozorovala jsem Darcy,která lítala po pokoji s plnou náručí plyšáků.Teprve teď jsem si všimla,že nemá po Harrym jen oči,ale i rty.Bude těžké na něj zapomenout,když mám před sebou jeho menší kopii.

Sice má pár rysů po mně,jako je nos a možná i vlasy,ale oči,rty a dá se říct,že i povahu má po Harrym.„Mamííí,kde je tatínek?"zeptala se najednou vážně.Čekala jsem sice,že z touhle otázkou příjde,ale hned první den bych jí nečekala.

„Víš,tatínek musel jet pryč"řekla jsem to první,co mě napadlo.Darcy nadhodila výraz,který vypadal,že neví,jestli mi má věřit nebo ne.„Darcy,šup do postýlky!"řekla jsem přísně a šla k ní.Když jsem byla u ní,tak se rozběhla k postýlce a skočila do ní.

Zakryla jsem jí a dala jí pusu na čelo.„Dobrou noc princezno"řekla jsem a zhasnula.Když jsem přišla do ložnice,okamžitě jsem zamířila k telefonu.Osmdesát nepřijatých hovorů od Harryho,padesát od Perrie,dvacet od rodičů,patnáct od Laury a asi sto sms.

S Harrym mluvit nebudu a s Perrie to bude na dlouho,takže zavolám rodičům.
„Ahoj mami,co potřebuješ?"zeptala jsem se,hned jak to zvedla.
„Ahoj Kaitlyn,myslíš si,že je slušné nezvedat telefony!"spustila na mě hned.

„Promiň,přijela jsem před pár hodinami a pak byla večeře.Mám na starosti jiné věci než zvedat telefon,ale pro příště promiň,budu se snažit být pro tebe pořád dostupná."

„Já,ale nemluvím o sobě,ale třeba o svých kamarádech a Harrym!"
„Neboj se Perrie se ozvu."
„A Harrymu?"
„S tím nemám důvod mluvit."
„Kaitlyn!Přestaň se chovat,jako malé děcko!Je to tvůj manžel a otec Darcy!Myslíš si,že tě nebude hledat?!Budeš se s ním muset setkat,ať chceš nebo ne!"

„Nebudu se s ním muset setkat,když mu neřeknete,kde jsem!Potřebuješ ještě něco?!"
„Potřebuju!Doufám,že si ještě vzpomínáš,že jsi z královské rodiny a máš proto určité povinosti!"

„Kam mám zase jet?"
„Být budoucí královnou není jen o tom,že jezdíš na nějaké akce!Chci s tebou mluvit o Darcy."
„Já nikam Darcy nepošlu!Je jí teprve rok a půl!"

„Nechci po tobě,abys jí někam posílala,ale protože po tobě jednou nastoupí na trůn,měla by navštěvovat určité kroužky,které jsou v jejím postavení nutné!"

„Mami,je jí teprve rok a půl!"
„Kaitlyn,ty jsi také začala kroužky tak brzo!Můžeš jí dát na balet,klavír,malování nebo na ostatní tance.Podle mě by,ale nebylo špatné zkusit zpěv.Ty i Harry máte úžasný hlas,takže je tam velká šance,že ho po vás má i Darcy."

„Ale ona neumí,ještě ani pořádně mluvit!"
„Taky by samozřejmě chodila do takového kroužku,kde pracují s tak malými dětmi.Nejlepší by bylo,kdyby ses o tom poradila s Harrym a nebo ještě úplně nejlépe by jí mohl on sám učit.Začali by nějakou dětskou písničkou a Darcy by si přitom pilovala hlas i mluvení."

„Já si to promyslím a pak ti to oznámím.Zatím ahoj"řekla jsem a zavěsila.Teď bylo na čase zavolat Perrie a popravdě se mi moc nechtělo.Znala jsem Perrie a její reakci,už jsem předem vědělala.Zhluboka jsem se nadechla a vytočila její číslo.

Prosím,ať to nezvedá.Bohužel moje prosby nebyly vyslyšeny.
„Kaitlyn,můžeš mi laskavě říct,co to vyvádíš!!!!Kde jsi?!"spustila hned,co to zvedla.
„Ahoj Perrie,taky tě ráda slyším.Ano,opravdu moc mi chybíš a ano mám se fajn,díky za zeptání."

„Přestaň se mě dělat debila a řekni mi,kde jseš!"
„Nejsem doma.."
„Opravdu?!No neříkej,bez tebe bych to taky nevěděla!Já se,ale ptám,kde jseš!?
„Jsem v novém domově."

„Kaitlyn,přestaň se mnou hrát tuhle stupidní hru a řekni mi,kde jseš!"
„Já s tebou nic nehraju a kde jseš ti neřeknu,jelikož bys to vyžvanila Harrymu!A neříkej,že ne,protože tě moc dobřě znám!"

Z dálky jsem zaslechla Zaynův hlas,který říkal Perrie ať se zhluboka nadechne a uklidní se.Perrie,už mi neodpověděla a místo toho jsem slyšela,jak někomu dává telefon.

„Ahoj Kaitlyn,kde jste?"
„Ahoj Harry,to ti neřeknu."
„Kaitlyn,já to,ale musím vědět!"
„Nemusíš!"
„Jsi moje manželka a Darcy je má dcera!"

„Já jsem sice zatím tvoje manželka,ale brzo nebudu!To,kde jsem ti řeknu,až budu mít hotové rozvodové papíry!"
„Kaitlyn to snad nemůžeš myslet vážně!!"

„A co sis myslel?Myslel sis,že se vyspíš s Lucy a já budu dělat,že se nic nestalo!!?Sbohem Harry a nevolej mi,jelikož to nemá cenu!"řekla jsem a zavěsila.

Sedla jsem si na zem a dala hlavu do dlaní.Srdce mi šíleně bilo a z radosti,kterou jsem měla odpoledne,je už zase jen vztek a smutek.„Kaitlyn jsi v pořádku?"uslyšela jsem Kylův hlas.Zvedla jsem hlavu a přikývla.

Kyle jsi ke mně přisedl a obejmul mě.Musím říct,že mi jeho objetí uklidňovalo.„Díky Kyle"řekla jsem a pokusila se o úsměv.

„Nemáš zač Kaitlyn.Úsměv ti sluší mnohem víc.Dobrou noc anděli"řekl a odešel.

Pohled Harryho

Seděl jsem na sedačce a koukal do stěny.Musím Kaitlyn a Darcy najít!Nedovolím,abych o ně přišel!Už nikdy!„Já snad tu Kaitlyn zabiju!Jen počkej,až zjistím,kde je"běsnila v kuchyni Perrie.

Musím říct,že takhle naštvanou jsem jí naposledy viděl,když se setkala s Lucy.Vždy,když si vzpomenu na Lucy,tak mám nehorázný vztek.Jen kvůli ní,jsem ztratil Kaitlyn a Darcy!

„Perrie,uklidni se!"snažil se jí uklidnit Zayn.„Pusť mě,jdu se projít"řekla a třískla dveřmi.Zayn za mnou přišel a sedl si ke mně.„Máš už nějaký tip,kde by mohla být?"zeptal se.

„Nemám.Její matka mi řekla,že neví,kde je,ale poznal jsem na ni,že lže.Moc dobře,jsem na ní poznal,že mi chce říct,kde je"odpověděl jsem.

„A co chceš dělat?"Nadechl jsem se a otočil na Zayna.„Mám v plánu projet všechny města a vesnice,dokud je prostě nenajdu!Začínám zítra ráno!"

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now