In a golden cage 126

574 31 15
                                    

Pohled Kaitlyn

Harry by se měl vrátit asi za tři dny a Darcy je z toho celá vedle.„Tak co holky,můžeme vyrazit?"Podívala jsem se na Kyle a usmála se.„Já myslím,že ano,ale Darcy si samozřejmě sebou musí vzít kočárek s plyšákama"odpověděla jsem.

„Já můžu!"vykřikla Darcy s pokojíčku.Kyle snesl kočárek a počkal dokud nesejdeme my.„A kam dneska vyrazíme?"zeptala jsem se zvědavě.„Co se jít dneska jen,tak projít?"navrhl Kyle.S Darcy jsme mu to odsouhlasily a vydaly se na procházku.

Hned,jak Harry odjel,staral se nám o program Kyle.Díky němu jsme byli snad po celým městě a užívala jsi to i Darcy,což pro mě bylo nejdůležitější.Kdykoliv jsem byla s Kylem,bylo mi fajn a zapomínala jsem na chvíli na okolní svět.

„Nenavštívíme první zmrzku?"zeptal se Kyle.Vrátila jsem se zpět z přemýšlení a usmála se.„Závod,kdo tam bude první?"Darcy na nic nečekala a dala se i s kočárkem do běhu.

„Stejně to vyhraju!"vykřikl se smíchem Kyle a rozběhl se za ní.„V žádném případě!"řekla jsem a dala se do běhu.

*o pár hodin později*

„Spí?"zašeptala jsem potichu.„Spí a jen tak něco jí neprobudí"odpověděl Kyle a položil Darcy do postýlky.„Ani se nedivím,pro dnešek je dost utahaná"řekla jsem s úsměvem.

„A ty?"zeptal se Kyle.
„Já mám energie dost."
„Takže by jsi moje pozvání na víno neodmítla?"
„Neodmítla.Jenom převleču Darcy do pyžama."

„Dobře.Půjdu to nachystat a pak za mnou přijď do zadní zahrady."
„Dobře."
Opatrně jsem převlékla Darcy do pyžama a pak šla do ložnice.

Převlékla jsem se do černých šatů a udělala si drdol.Nevím,proč jsem chtěla vypadat dobře,ale pro svůj lepší pocit,jsem si ještě rty přetřela balzámem.Zhluboka jsem se nadechla a šla za Kylem.

„Vypadáš úžasně Kaitlyn"řekl okamžitě,když jsem vstoupila do zahrady.„Děkuji"odpověděla jsem a věnovala mu úsměv.Šla jsem ke stolu,který byl osvětlen svíčkami a na kterém stáli dvě sklenice a víno.

„Promiň,jestli jsi dlouho čekal,ale trošku jsem se zdržela"řekla jsem omluvně.„Nečekám dlouho a na tebe bych čekal klidně celý život."Otevřel víno a nalil každému do skleničky.Já se zatím posadila a užívala si noční klid.

„Na co jsi přiťukneme?"zeptal se.„Na šťastný život"navrhla jsem.Přiťukla jsem si s Kylem a postupně se řeč rozproudila.Než jsem se rozkoukala,byla půlka vína vypitá.

„Víš,co bych si nejvíc přála?"řekla jsem a podívala se na hvězdy.„Co?"zeptal se Kyle.„Být znovu šťastná a najít někoho,kdo mě nezradí"odpověděla jsem smutně a sklonila hlavu.„Co,když jsi ho,už našla?"

Podívala jsem se na Kyle,který se ke mně naklonil a lehce mě políbil.Byla jsem z toho trochu v šoku,takže jsem pouze strnule seděla.Kyle se odemě oddálil a pohladil mě po tváři.

„Kaitlyn,miluju tě od prvního okamžiku,co jsem tě uviděl a moc bych si přál,abys to cítila stejně."Sedla jsem si blíž ke Kylovi a políbila ho.„Taky tě miluju"řekla jsem,když jsme se od sebe odtrhli.

Miluju ho? Možná ano,ale není to jen přátelství?Ale i kdyby to bylo jen přátelství,je mi s ním dobře a to k vybudování lásky stačí.„Půjdu si lehnout.Dobrou noc"řekla jsem a postavila se.

Šla jsem ke dveřím a otevřela je,když mě někdo chytl za ruku.„Dobrou noc lásko"řekl Kyle a znova mě políbil.Ano,přátelství k vybudování vztahu stačí a jsem si jistá,že díky Kylovi to půjde samo.

Kaitlyn+Kyle=Ano/Ne ? :)

In a golden cage | Plánovaná korekce|Kde žijí příběhy. Začni objevovat