In a golden cage 114

538 33 0
                                    

Pohled Kaitlyn

Díky dešti jsme strávili celé odpoledne ve společenské místnosti.Kluci hráli karty a my s holkami probírali kompletně všechno,co se dalo.„Už víte,co si oblečete na ten večerní,takzvaně ples?"zeptala se El.

„Já mám sebou jen jednoduché černé minišaty,jelikož mi Perrie neřekla detaily"řekla jsem a vrhla pohled na Perrie.„Celý tenhle výlet je překvápko,takže nemudruj"zpražila mě a podívala se z okna.

„Já mám bílé minišaty,protože se mi sebou nic jiného táhnout nechtělo"řekla El.„Já jsem si vzala černobílé a ty Lauro?"zeptala se Soph.

„Původně jsem chtěla nějaké dlouhé šaty,přece jen jsem pár měsíců po porodu.To si toho,ale Niall nesměl všimnout,takže mám nakonec modro-černé minišaty"řekla.

Podívali jsme se zvědavě Perrie,která se koukala z okna.„Já si beru bílé šaty"odpověděla jen a dál pozorovala kapky,které stékaly po okně.„Stalo se něco?"zeptala jsem se.

„Ne,proč?A jak je to s tebou a Harrym?"řekla a otočila se na mě.„Jsme přátelé"odpověděla jsem.„A nic víc?"zeptala se El.„Ne.Nic víc a ani nic míň."Zvedla jsem se a šla si pro vodu.

Pohled Perrie

„Ona si snad ze mě dělá srandu?!Vypadají jako pár,chovaní se jako pár,ale nejsou pár?!"řekla jsem naštvaně.

„Nemůžeme jí do toho nutit,jestli nechce"řekla El.„Přece jí,ale nenecháme,aby udělala tu největší chybu ve svém životě.Sama musí přijít na to,že Harryho miluje"řekla Soph.

„Jenže,jak?Harry je s ní v jednom pokoji,viděla jsem,jak jí několikrát políbil a dokonce spolu leželi na dece a ona nic!"Zhluboka jsem se nadechla a snažila se uklidnit.

Vím,že to není moje starost a neměla bych se do toho plést,ale pokud na to nemůže nebo spíše nechce přijít Kaitlyn sama,tak jí trochu postrčíme.

A když ani,tohle nezabere,tak jí doslova žduchneme.„Jak víš,že leželi na dece?"zeptala se Laura a s holkami se na mě podívala.

„Když jsme se vraceli večer do chatky,tak jsem chtěla Kaitlyn říct,že ráno nebude budíček v osm,no a za chatkou jsem uviděla světlo.Tak jsem tam šla a na zemi byla deka kolem,které bylo udělané srdce ze svíček a na dece ležela Kaitlyn s Harrym a koukali na hvězdy.

Nedívejte se na mě tak!Samozřejmě jsem hned odešla,takže si mě nevšimli"vysvětlovala jsem.

„Nevěděla jsem,že je Harry takový romantik.A přesto mě udivuje,že to s Kaitlyn nic neudělalo"řekla El.

„To mě taky"odpověděla jsem.„Tak jsem zpátky,o čem je řeč?"zeptala se Kaitlyn,která přišla i s vodou.„Probíráme,jaký budeme mít účes na ten ples"řekla Soph.

Pohled Harryho

„Tohle kolo už nehraju"řekl jsem a odložil karty.„Harry,co to s tebou je?V kartách jsi obvykle vyhrával a teď jsi myšlenkami jinde"vytkl mi Louis.

„Týká se to Kaitlyn?"zeptal se Niall.Přikývl jsem a podíval se na protější stůl,kde seděla Kaitlyn s holkami.„Jak to mezi vámi vlastně je?Pomohl ten výlet k něčemu?"

Odvrátil jsem pohled od Kaitlyn a podíval se na Liama.„Nevím,jestli se dá pár pus počítat za výhru a už vůbec nevím,co bude zítra,jak se budeme vracet.

V tomhle výletu je můj vztah s Kaitlyn a Darcy.Pokud prohraju příjdu o všechno"řekl jsem.Než stačili kluci něco odpovědět přišly holky.„Půjdeme se chystat na ten ples"oznámila nám Perrie.

„Jsou teprve tři hodiny.To potřebujete pět hodin na chystání?"zeptal se Zayn.„Ne,brouku.Nepotřebujeme pět hodin,ale pokud to nevíš,tak je šest,takže na to máme dvě hodiny"řekla s úsměvem Perrie.

„Šest!?"zeptal se překvapeně Louis.„Šest,takže byste mohli jít taky nemyslíte?"Vrátili jsme karty na své místo a šli s holkami zpátky.

„Uvidíme se v hlavním sále?"zeptala se Laura.Přikývli jsme a zmizeli v pokoji.Jaké to bude vrátit se na místo,kde se toho tolik stalo?

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now