In a golden cage105

631 33 0
                                    

Pohled Kaitlyn

Celý zbytek dne jsem strávila uklízení oblečení a pozdějšímu povalování.„Kaitlyn,posloucháš mě?"Vytrhla jsem se z přemýšlení a snažila se vzpomenout o čem matka mluvila.

„Gizel je těhotná,tak vyřiď,že jí gratuluju"řekla jsem a doufala jsem,že je to aktuální téma.„Gizel není těhotná,ale její kočka ano!Ty mě vůbec neposloucháš!"vytkla mi matka.„Promiň,jsem myšlenkami jinde"odpověděla jsem popravdě.

Matka vzdychla a já si i přes telefon dokázala představit její pohled.„Dáš mi ještě Darcy?"zeptala jsem se,protože s matkou už jsme podle všeho probraly vše.Teda spíše ona probírala a já "poslouchala".

„Darcy!Maminka chce s tebou mluvit!Užíjte si dovolenou a pozdravuj Harryho"řekla ještě matka a předala mi Darcy.„Ahoj mami"pozdravila mě okamžitě.
„Ahoj broučku,jak se máš?"
„Mám še dobže"
„Byla jsi někde s babičkou?"
„U čiči v žoo."

Bylo jasné,že Darcy asi nemá náladu na dlouhé rozhovory,ale i přesto jsem nechtěla jen,tak hovor ukončit.Možná by náš nudný rozhovor pokračoval,kdyby nepřišel Harry.„Mluvíš s Darcy?"zeptal se potichu.

Přikývla jsem a všimla si pohárů zmrzlin.„Tak mi jí na chvíli dej a zatím si sněz tu zmrzku než se rozteče"řekl a já mu podala telefon.„Ahoj Darcy,tak kolik máme nových čiči?"zeptal se hned.

Darcy má díky Harrymu jeden koníček,který mě brzo zabije.Má snad všechny druhy plyšových koček,všech barev a velikostí.

„Tak málo?Neboj taťka ti s maminkou nějaké přivezou."Zvědavě jsem se dívala na Harryho a ukrajovala lžičkou zmrzlinu.Jejich rozhovor trval asi půlhodinu,než mi Harry předal zpátky telefon.

„Tak zatím ahoj Darcy.Zítra ti zase zavoláme,moc mi chybíš.Posílám pusu"řekla jsem a zavěsila.Položila jsem telefon na stůl a posadila se na postel.„Stýská se ti?"zeptal se Harry a přisedl si ke mně.

Přikývla jsem a pokusila se o úsměv.„Chceš jet za ní domů?"Bylo by to sice super,ale i přesto jsem zavrtěla hlavou.„Tohle je tvůj týden a já to nějak překousnu.Nesmím být na Darcy tolik závislá"odpověděla jsem.

„Nepůjdeš si zaplavat?"zeptal se po chvilce Harry.„Tak fajn"řekla jsem a usmála se.Šla jsem ke skříňi a všimla si,že mám na sobě Harryho mikinu.„ Pane bože Harry!Já ti ještě nevrátila tu mikinu"řekla jsem a hned si jí sundala.

„To je v pořádku Kaitlyn,stejně ti sluší víc"řekl Harry a usmál se.„Ale je tvoje!"řekla jsem a podala mu ji.Harry vzdychl a vzal si jí odemně.„Mohl bys odejít,ať se můžu převléct?"zeptala jsem se nervózně.

„Jasně,promiň.Už jdu.."řekl Harry,jakoby ho chytli při něčem nedovoleném a hned odešel.Převlékla jsem se do plavek a snažila se u zrcadla zavázat horní díl.Nevím,proč se mi šíleně klepaly ruce a nebyla jsem schopná udělat ani uzlík.

„Chceš pomoct?"ozval se z ničeho nic Harry.Cukla jsem sebou a zhluboka se nadechla.„Kolikrát ti mám říkat,ať nechodíš jako duch!A pokud bys byl,tak hodný,tak ano"řekla jsem.Harry mi zavázal horní díl plavek a já si přes ně přehodila šaty.

Společně jsme se vydali k jezeru,kde byl snad celý kemp.„Tady jsme!"uslyšela jsem Perrin hlas.Prodrali jsme se zástupem lidí a našli je sedět na úplném konci.Rozložili jsme vedle nich deku a posadili se.„Na dnešek je plánovaný táborák"řekla nám po chvíli Soph.

„A kluci tam mají hrát Romea a Julii"řekla jakoby mimochodem El.Harry,který zrovna pil se začal dusit,takže jsem ho okamžitě poklepala po zádech.„Cože?!"zeptal se Harry.Podívala jsem se na Laura,která mi naznačila,že si dělají srandu.

Kluci byli pryč,takže Harry neměl šanci se hned dozvědět pravdu.„To je super!"vykřikla jsem nadšeně.„To vůbec není super!Co vlastně hraju?"zeptal se Harry.„Ty jsi Julie,Niall je Romeo,Liam je Montek,Zayn je Kapulet a Louis je Bonvolio.

Sehrajete pouze určité části.Ty a Niall budete mít tu,kdy se Romeo otráví a Julie mu polibkem setře poslední kapky jedu z jeho rtů a pak se probodne"řekla Perrie vážně.Měla jsem,co dělat,abych nevyprskla smíchy a holky asi taky.

„Já to hrát nebudu!"řekl Harry.„Už mají pro tebe paruku i šaty!"řekla Laura.„Víš,jak budeš roztomilý"provokovala jsem ho.Než mi něco stačil Harry odpověděť,přišli kluci.„Já to hrát nebudu!Promiň Nialle,ale nebudu se s tebou muchlovat na jevišti a ani mít paruku!"spustil hned Harry.

Kluci se na něj nechápavě podívali a my jen stěží zadržovaly smích.„Já se s tebou taky muchlovat nebudu a vůbec nevím,o čem tu mluvíš"řekl Niall,ještě v šoku.„Dostal jsi od Kaitlyn holí?"zeptal se se smíchem Zayn.

„Ale holky říkaly,že máme hrát divadlo a já se budu muchlovat s Niallem a mám už i paruku a..moment..,vy jste si to vymyslely,že jo?!"řekl Harry naštvaně.Nevydržela jsem to a vyprskla smíchy a po mě hned kompletně holky.

Harry na nás házel vražedné pohledy a kluci na tom byli stejně,jako my.Po chvilce jsme se uklidnily,ale já vždy při pohledu na Harryho znovu vyprskla smíchy.„Kaitlyn máš pět sekund na rozběh"řekl Harry vážně.

„Neblbni!"řekla jsem se smíchem.„1...2.."začal Harry odpočítávat.Co nejrychleji jsem se zvedla a rozběhla se.Ani nevím jak,ale automaticky jsem zamířila k jezeru.

Chtěla jsem se otočit a změnit směr,ale narazila jsem do Harryho,který mě hned vzal do náruče.„Harry,pusť mě!"řekla jsem se smíchem.„Hmmm...ne"odpověděl po chvíli a šel se mnou do vody.

„Harry mám na sobě šaty"zkoušela jsem to dál.„Pod tím máš,ale plavky"argumentoval.
„Pusť mě a dám ti tu pusu,co jsi chtěl na srubu"
„Já už jsem si jí vybral před těmi novináři"

„Harry!"
Harry se zastavil a přiblížil svůj obličej blízko mého.„Už jednou jsem ti řekl,že tě nechci do ničeho nutit"řekl a pousmál se.Kaitlyn,opovaž se to udělat!Usmála jsem se a políbila ho.„Tohle nebylo nucení"řekla jsem s úsměvem.

Harry mi oplatil úsměv a nesl zpátky na deku.Kaitlyn,co jsi to udělala?!Ty ses snad úplně zbláznila!Přeskočilo ti?!Přeskočilo,ale já v té chvíli jinak nemohla.Harry mě položil na deku a přisedl si ke mně.

Všichni nás s úsměvem pozorovali a já si hned všimla Lauřiného pohledu.„Nepůjdete do vody?"zeptala jsem se a vyslékla si šaty.„Jasně.Dáte si závody,kdo tam bude první?"zeptala se El kluků.

„Stejně vyhraju já"řekl hned Louis.„Vážně?!"zeptal se s úsměvem Niall.„Ale kluci,každý ví,že to mám v kapse já"řekl Zayn.„Jen přes mojí mrtvolu"řekl Liam.Harry se na ně podíval a vyběhl k jezeru.

„On podvádí!Však počkej,my ti dáme"vykřikl Louis a všichni se rozběhli za Harrym.Usmála jsem se a společně s holkami se vydala za nimi.

„Ty nejdeš?"zeptala jsem se Perrie,když jsem pokládala telefon do tašky.„Já si budu číst"odpověděla a ukázala na časopis.

Pohled Perrie

Rozevřela jsem časopis,ale po chvíli ho zavřela.Možná bych šla za nimi do vody,kdyby Kaitlyn nepřišla sms.Podívala jsem se k jezeru,kde Kaitlyn blba s Harrym a vytáhla její telefon.

Já vím,že se to nemá,ale já prostě musím.Podívala jsem se,kdo jí píše a pozvedla obočí.Sice se nemají číst cizí zprávy,ale zajímá mě,co ten Kyle chce.

„Ahoj Kaitlyn,jak se máš?Doufám,že si užíváš dovolenou.Moc mi chybíš a už se nemůžu dočkat,až se vrátíš.Kyle"

Smazala jsem zprávu a vrátila telefon na své místo.„Promiň Kaitlyn,ale je to pro tvé dobro"řekla jsem potichu a šla za němi do vody.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now