In a golden cage 43

839 45 1
                                    

Pohled Kaitlyn

„Neříkej,že si ještě pořád od rána nervozní"řekl Harry,když jsme spolu tančili.„Ještě pořád,ale už je to lepší"odpověděla jsem mu a usmála se.„Nemáš proč,už jsi oficiálně pokud dobře počítám asi deset hodin jenom moje."

Usmála jsem se a políbila ho.„Mám pro tebe malý dárek"řekl mi a já se na něj zvědavě podívala.Pomalu šel k podiu a všichni se na něj zvědavě dívali.

„Tuhle píseň,bych chtěl věnovat té nejúžasnější dívce"řekl Harry a podíval se na mě.Pomalu se rozezněla hudba a já hned poznala o jakou písničku se jedná.„I figured it out..
I figured it out from black and white..."

Harry začal zpívat a nespouštěl ze mě oči.Usmála jsem se na něj a po tváři mi začala téct slza.Sakra,proč já vždycky brečím!„...You and I"dozpíval Harry a pomalu šel ke mně.

„Neplač"začal mě utěšovat a otíral mi slzy.„Bylo to nádherné a to jsou slzy štěstí"odpověděla jsem mu a políbila ho.„Už jsem unavená,půjdu uspat Darcy a pak si půjdu lehnout"řekla jsem Harrymu.„Půjdu s tebou"odpověděl mi Harry a hledal očima Darcy.

„Harry,ale vždyť tu můžeš zůstat.Nemusíš.."chtěla jsem pokračovat,ale Harry mě umlčel polibkem.„Miláčku,já s tebou jdu,protože odteďka jsem jako tvůj stín"řekl a přitáhl si mě k sobě.„Jdeme najít Darcy ne"řekla jsem mu se smíchem.

„Já už jí vidím"odpověděl a otočil mě.Darcy už si zase užívala pozornost,kterou ji holky a kluci věnovali.„Ahoj,jak vidím tak je Darcy zase středem pozornosti.Neměli byste ji tak rozmazlovat nebo si na to zvykne"vytkla jsem jim.

„Ale ona je tak úžasné mimi,že začínám přemýšlet o vlastním"řekla El a podívala se na Louise.„Podle mě je to úžasný nápad lásko"odpověděl a dal ji pusu.„Jenže teď musí jít naše malá superstar spinkat"řekla jsem a vzala si Darcy od Perrie.

Darcy se na mě naštvaně podívala a pak nadhodila uražený výraz.„Ona je taková herečka,celý tatínek"řekla jsem a pobaveně jsem se podívala na Harryho.Všichni se začali smát a Harry si odemně vzal Darcy.

„Ty nebudeš herečka,ale zpěvačka,že"začal na ni žvatlat Harry a Darcy se začala smát.„Tak pro dnešek vám dáme dobrou noc"řekla jsem a loučila se s nimi.Odcházeli jsme ze sálu a Darcy pomalu usínala.

„Počkat mládeži,Darcy spí dneska v našem pokoji.Máte přeci svatební noc"zadržela nás matka na chodbě.„Tak já ji aspoň uspím"řekl Harry a usmál se.„Tak dobře,pokoj 144.Já se jdu ještě vrátit do sálu a do půl hodiny jsem tam"řekla a pomalu odcházela.

„Tak já ji uspím a za pět minut jsem u tebe miláčku"řekl Harry a dal mi pusu.„Dobře,já si dám zatím sprchu"odpověděla jsem mu a dala pusu Darcy.Harry šel do matčiného pokoje a já šla do koupelny.

Opatrně jsem se vyslékla a vlezla do sprchy.Pustila jsem si vodu a zavřela oči.Před očima se mi promítla celá svatba.Otevřela jsem oči a zastavila vodu.Pomalu jsem vystoupila ze sprchy a zamotala se do ručníku.Šla jsem do ložnice a otevřela kufr.

„Sakra,kde mám to triko"řekla jsem a začala prohledávat kufr.Vyházela jsem všechno oblečení a na spodu našla průsvitnou košili.„Já tu Perrie snad zabiju.Ona si vážně myslí,že v tomhle půjdu před Harryho."Vzala jsem ji do ruky a oblíkla si ji.

Sahala mi do půlky zadku a bylo to,jako bych na sobě nic neměla.„Tak v tomhle rozhodně před Harryho nepůjdu"zamítla jsem to rovnou,když jsem se dívala do zrcadla.

„Kaitlyn,tak jsem..."řekl Harry a šokovaně se na mě podíval.„Pane bože Harry,víš jak jsem se lekla"řekla jsem a Harry zavřel dveře.Pořád se na mě díval a mě teprve teď došlo,co mám na sobě:„A tohodle si nevšímej.Budeš tak hodný a půjčíš mi tričko,protože Perrie mi tam místo něho dala tohle."

Harry ke mně přišel a vzal mě do náruče.„Harry pusť mě,jsem těžká"řekla jsem se smíchem.„Ani nápad,za prvé jsem tě nepřenesl přes práh"řekl a prošel se,se mnou do koupelny a zpátky.

„Tak a teď mě můžeš už pustit"řekla jsem a chtěla jít dolů,ale Harry mě nechtěl pustit.„A za druhý tě už nikdy nepustím a v té košilce vypadáš báječně"řekl a položil mě na postel.

„Já bych,ale vážně radši spala v tom tričku"řekla jsem laškovně a políbila ho.„Tak já ti pomůžu tu košilku sundat"řekl a pomalu mi ji začal vyslíkat.....

Ležela jsem v objetí s Harry a oddychovala.Teď jsem byla opravdu šťastná,sice ve mně pořád převládají vzpomínky na svatbu s Bryanem,ale vím,že Harry takový není.

„Nad čím přemýšlíš lásko?"zeptal se mě a dal mi pusu do vlasů.„Nad ničím zajímavým"odpověděla jsem mu a začalo mě trápit svědomí.

To,že už jsem jednou vdaná byla mu povím,ale dnes ne.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now