In a golden cage 39

768 54 1
                                    

Pohled Kaitlyn

Nadechli jsme se a pomalu vstoupili za klukama.„Jsme tady!"zavolala jsem a kluci se na nás otočili.Koukali na nás asi pět minut než se Harry konečně probral:„Co..co..to je?"

Podívala jsem se na kluky,kteří na nás koukali jak na jednorožce a řekla:„Tohle je oblečení ve kterém se tančí a nekoukejte na nás,jak kdybyste nás nikdy neviděli v tílku a uplých kraťasech."

Holky zavrtěli hlavama a šli k tyčím.„Nechcete pomoct?Budeme vás jistit"řekl Zayn a podíval se na Perrie.„Ne,ale mám lepší nápad.Vsadíme se,kdo bude lepší?"podívala se vyzývavě Sophi na Liama.

„Fajn,ale my nemáme oblečení"řekl Zayn.„Můžete být v boxerkách"řekla Perrie a sedla si na zem.„Fajn,pustíme vám hudbu"řekl Harry a zapnul kazeťák.Všechny holky se okamžitě podívali na mě.

„Já mám začít?!"zeptala jsem se vyjeveně holek,které jen kývly hlavou.Nadechla jsem se a šla k tyči.Vytočila jsem se nahoru a počkala na holky.Když dohrála hudba,slezly jsme dolů a čekaly,co na tou řeknou kluci.

„Vy umíte tančit kolem tyče!To neplatí,dáme si v něčem jiným souboj"řekl Louis se smíchem.Podívala jsem se na Harry,který stál u tyče.Zkoušel se dostat nahoru a my málem umřely smíchy.

„Tak dobře,na tohle nemám.Jiný souboj"řekl.„Už vím!Souboj v tanci!"vykřikl Liam.Holky se na mě podívaly a začaly se smát.„Dobře!Kdo jde od vás?"zeptala se Sophi.„Já a kdo jde od vás?"zeptal se Zayn.Popostrčili jsme Perrie dopředu a šli vybrat muziku.

Samozřejmě,jsme nahráli Perrie,když jsme jí vybraly hudbu z alba Little Mix,takže měla choreografii v kapse.„Tak dobře,vyhráli jste.Co bude vaše odměna?"řekl Niall a kluci se na něj nechápavě podívali.

„Jaká odměna?Jejich odměna je,že nás tu mají ne?"řekl Liam.Chvilku jsme se s holkami radili,když nás napadl úplně geniální nápad.„My chceme klučičí striptýz!"vykřikly jsme najednou.

„Tak nám dejte minutu"řekl Harry a odešli do šatny.„Myslíte,že to udělají?"zeptala se Laura.„Řekla bych,že jo"odpověděla ji El.Za chvilku přišli kluci.„Teď se dívejte na pořádný striptýz!"řekl Zayn a Harry pustil hudbu.Nic zábavnějšího ještě žádná z nás nezažila.

Kluci se pokoušeli tancovat kolem tyče a ty obličeje,co u toho dělali,byly opravdu boží.Nakonec zůstaly v boxerkách,ale my měli moc práce s utíráním uslzených očí.„Tak se na to podívejte,my jim tady předvádíme luxus show a ony se tu místo toho smějí!"řekl vyčítavě Liam.

„Neumí si vážit takové možnosti"odpověděl mu Harry.Zatím,co kluci breptali,my si utíraly oči a rozmazanou řasenku.„Vy jste vážně telata"řekla jsem,když jsem mohla mluvit.„Nevím jak vy,ale já na ně kašlu.Neváží si super těl,tak se jdu oblíct"řekl Niall a začal se oblíkat.

Myslím,že kluci se k němu ochotně přidali.Celý večer jsme si parádně užili,protože s kluky o zábavu není nouze.„Pšt,nezbuď Darcy"řekla jsem Harrymu,když jsme se proplížili do pokoje.„Já vím"řekl a položil tašky ke stolu.„Jdu se převlíct"řekla jsem a šla do koupelny.Vyslékla jsem se a vlezla si do sprchy.

Byla jsem unavená a ta koupel mě ještě více uspávala,takže jsem po pěti minutách vylezla.Šla jsem zpátky za Harrym,který už čekal až odejdu.„Lásko,jsem unavená,takže ti chci popřát dobrou noc,protože je velká pravděpodobnost,že usnu"řekla jsem a políbila Harryho.

„Dobrou lásko,nemůžu se dočkat až ty 3 dny utečou."Šla jsem si lehnout a teprve v posteli mi došlo,co tím Harry myslí.Za 3 dny se budu vdávat!

Děkuju za komentáře,přečtení a hvězdičky :)

Moc si toho vážím ♥ Jste prostě úžasní :3 ♥

In a golden cage | Plánovaná korekce|Où les histoires vivent. Découvrez maintenant