In a golden cage 81

736 34 2
                                    

Pohled Lucy

Vešla jsem do pokoje a co nejvíc třískla dveřmi.Přesně podle mého očekávání se o chvilku později otevřeli dveře a v nich stála sestra Mary.

„Kolikrát jsem vám říkala,že máte klepat!To už tady doprdele nemůžu mít ani soukromí!"řekla jsem naštvaně.„Sestro Lucy,okamžitě se uklidnětě a přestaňtě vyvádět!Tohle je boží chrám a hříšná slova,jaká vycházejí z vašich úst se tu nebudou tolerovat!"řekla přísně.

Hodila jsem na ní pohled,že je mi to úplně jedno a rozhodla se ji ignorovat.Sestra Mary vzdychla a zavřela dveře.Šla jsem k oknu a snažila se uklidnit.Výhled jsem měla na obrovský kříž,jako znak tohodle kláštera.Už tady toho mám plné zuby!

Je to ještě horší než na internátě!Kvůli Kaitlyn mě rodiče odstrčili,jak zablešeného psa!Ale já se jim všem pomstím a hlavně to odnese ta vždycky dokonalá sestřička Kaitlyn!Už od mala jí měli rodiče radši než mě!

Kaitlyn byla vždy upravená,pilná,poslušná dceruška,která se na všechny usmívala a ty staré babky v kloboukách se rozplývaly blahem.Jen proto,že jsem vždy byla svoje a nechtěla se řídit nějakou debilní etiketou se o mně říkalo,že jsem úplný opak mojí sestry.

A když jsem měla být opak,tak tedy ve velké míře.V 11 první cigareta,ale taky poslední,protože jsem si pak připadala jako chodící popelník.Místo toho jsem našla zalíbení v klukách.Ve 14 první kluk se,kterým jsem za 3 měsíce rozešla,protože si hrál na velkého borce,ale před rodiči vyklepaný jak ratlík.

Patnácté narozeniny jsem oslavila ve velkém stylu.Diskoška,kamarádky,alkohol a hlavně kluci!Kaitlyn měla oslavu v podobě nádherného dortu,růžových šatiček a šperků.Moje oslava byla v lepším stylu.Minisukně,krátký a uplý top a můj sexy vzhled.

Úkol toho dne byl jasný.Najít nějakého kluka a konečně mít sex.Už si nepamatuji,jak vypadal ani jméno,ale vím,že mu bylo sedmnáct,měl vypracované tělo a na rameni vytetovanou lebku.

Asi po měsíci jsme se rozešli a já si našla dalšího kluka.Vlastně jsem nikdy nebyla volná,protože hned,jak byl rozchod,který  byl vždy z mé strany měla jsem náhradu.Každý kluk by dal nevím co,abych se na něj jen podívala nebo ho vůbec zaregistrovala.

Vždy jsem byla černá ovce rodiny,ale nějak extra mi to nevadilo.Já si mohla užívat mládí a Kaitlyn místo toho chodila na akce,pomáhala charitám a povídala si s těmi starými škatulemi,které musí být čarodějnice,protože jim odhaduji tak minimálně pětsetosmdesát let.

Celé moje mládí se vlastně točilo kolem kluků,sexu a kamarádek.Dá se říct,že jsem nebyla nějaká alkoholička,ale když se dalo napít,tak jsem pila.Narozdíl od mých kamarádek jsem,ale vždy poznala svojí míru a neskončila s nějakým ošklivcem v posteli.

Pamatuji si na jednu moc vtipnou historku.Moje kamarádka Vanessa slavila narozky a trošku to přehnala se šampaňským a druhý den se probudila vedle brýlatého,beďarovitého kluka.

Z Vanessy se postupem času stala domácí buchta,která kmitá za sporákem a stará se o dětičky.Já narozdíl od ní nevěřím na lásku na celý život a nechci skončit ve dvaceti pěti s děckem na krku.

Život je přece na to,aby se užíval!Jenže,jak si mám užívat,když jsem zavřená v tom nejhorším klášteře v jakým to jde!Jasně,udělala jsem chybu,ale snad po mě nechtějí,abych se stala jeptiškou!

Když teď budu sekat řekněme dva měsíce dobrotu,budu se poctivě modlit,jíst ty jejich hnusné blafy a nebudu se na veřejnosti líbat s novým sexy zahradníkem,tak bych mohla požádat o návrat domů.Byl to geniální plán,teď ho jenom dodržet.

Z mého přemýšlení mě vytrhlo zaklepání na dveře.„Dále"řekla jsem a nadhodila úsměv.„Dobrý den sestro Lusy,sestra Mary ti vzkazuje,že se máš dostavit k matce představené"řekla Emily roztřepaným hláskem.

Je tu sice už pět roků,ale hned poznala,že já jsem víc než ona a tak se podle toho bude chovat.„Dobře,řekni jim,že se tam do deseti minut dostavím"řekla jsem přeslazeným hlasem.

Emily okamžitě přikývla a zavřela dveře.Své chování nějak obhájím a po dobu dvou měsíců si budu hrát na hodnou sestřičku Kaitlyn.Já se z tohodle kláštera dostanu i kdybych měla zdrhnout!A pomstím se za to,že jsem tu musela tvrdnout!

Máme na scéně úplně novou postavu :D ! Jak Lucy vypadá máte na boku,váš názor na ni ? :D

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now