In a golden cage 182

728 40 2
                                    

Pohled Kaitlyn

„Stáváme mládeži!Šup,šup,šup!"Z těžka jsem otevřela oči a rozespale se koukala na Gemmu.„Kolik je hodin?"Řekl Harry rozmrzele a převalil se na druhý bok.

„Půl sedmé,takže šup!"Zahulákala znova Gemma.
„Proč tak brzo!"Zaúpěla jsem a zachumlala se do peřin.

„Protože tě musíme připravit a tak...,že vy jste se na sebe hned vrhli a vydrželo vám to celou noc?!"Přitulila jsem se k Harrymu,který mě obejmul kolem pasu a zavřela oči.

„To jsme nedělali!My jsme si povídali!"Unaveně jsem zívla a snažila se pokračovat ve spánku.„Mě je jedno,co jste dělali!Prostě do pěti minut vstaňte!"

Byla jsem rozhodnutá,že pokud znova zařve,hodím po ní polštář.

„Hele,máme čas,já si Kaitlyn vezmu klidně v mém tričku a rozcuchanou!A teď vypal!"Vložil se do toho Harry,který začínal být naštvaný.

„A nebo tu svatbu odložíme."Navrhla jsem,protože vidina spánku pro mě byla v té chvíli lákavější.Hned,jak jsem to dořekla,tak se Harry prudce zvedl a šel ke skříni.

„Harry,co blbneš?"Zavrčela jsem vytočeně.Harry přišel k posteli a dřepl si.„Tak to v žádném případě,svatba bude dneska.Takže vstáváme."

Schovala jsem se pod deku a byla rozhodnutá,že rozhodně nevylezu.Zničehonic ze mě někdo strhl peřinu a začal mě lechtat.

„Harry..ty...ty pako,nech toho!"Začala jsem křičet.„A vstaneš?"Začal hned smlouvat.„Jo,ale...ale hned přestaň!"

Harry toho nechal a já se snažila popadnout dech.„Dobře,uvidíme se u oltáře,lásko."Krátce mě políbil a odešel.„Takže tě můžeme konečně připravit."

Něco jsem zamručela a šla si dát sprchu,abych se probrala.Když jsem se vrátila do pokoje,stály tam všechny holky,teda kromě Perrie.

„Tak tady tě máme!Tak ty se nám nepochlubíš,že máš svatbu!Nebýt Louise,jdu v riflích!"Obejmula jsem se s holkami a vyslechla si pár výtek,proč jsem jim o tom neřekla,že nemají svatební dárek,vypadají jak příšery a mají strašné šaty.

Uklidnila jsem je a vysvětlila jim svůj důvod,což byla Perrie,která se měla věnovat sobě a Zaynovi a ne mojí svatbě.„Chceš pomoct?"Nabídla se Laura.

„Ne,v pohodě.Perriinu roli,přebrala Gemma."Řekla jsem s úšklebkem.„Nemusíš mi,tak děkovat."Otočila jsem se na Gemmu,která stála ve dveřích a nesla svatební šaty.

Když je holky ohodnotily,tak se slovy,že se nemůžou dočkat,odešly dolů.Oblékla jsem si šaty a posadila se na židli.„Takže mám nápad,jenom to natočíme,co ty na to?"

Přikývla jsem a nechala ji,ať dělá,co umí.„Takže,to by mohlo..."Než to stihla dořít,otevřely se dveře a v nich stála Perrie se Zaynem.„Ty potvoro!"Vtrhla dovnitř a založila si ruce v bok.

„S tebou si to vyřídím později!Maliku,já tě praštím!Ona se vdává a ty mi nic neřekneš!Nemám svatební dárek,vlasy mám,jak debil a mě ta zvláštní událost byla hned divná!Mít něco po ruce,tak to o tebe omlátím!"Běsnila.

„Na zvláštní žádost Kaitlyn,jsem byl ticho.A nerozčiluj se,ublížíš miminku!"Upozornil ji a pak se otočil na mě.„No do..,tak tohle až Harry uvidí,tak ho jebne!Vypadáš dost dobře!"

Zčervenala jsem a pokusila se usmát.„Díky,ale běž dělat společnost Harrymu,než tě Perrie zabije.A ticho o mém vzhledu!"Zayn zasalutoval a následoval mojí rady.

„Proč já o ničem nevím!?Nemám pro tebe dárek a vypadám,jak slepice!"Pohled na Perrie s bříškem v oranžových šatech a s naštvaným obličejem mi připadal strašně komický.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Kde žijí příběhy. Začni objevovat