In a golden cage 136

535 32 2
                                    

Pohled Kaitlyn

Otevřela jsem oči a chvíli mi trvalo,než mi došlo,kde jsem a co se stalo.Opatrně jsem se odsunula od Harryho a posadila se.Musím rychle za Kylem!Vstala jsem a začala se oblékat.

Když jsem se oblékla šla jsem do koupelny a opláchla si obličej.„Kaitlyn?"Otočila jsem se a podívala se na Harryho.„To,co se včera stalo..."Nečekala jsem,co chce říct a skočila mu do řeči.

„To,co se včera stalo byl výpadek,chyba,prostě něco,co se nikdy stát nemělo.A co se týká Kyle,tak..."Harry ke mně přistoupil a dal mi letmý polibek.

„To,co se stalo mezi námi,neberu jako výpadek a ani jako úlet.Miluju tě,a po včerejšku vím,že to pořád cítíš stejně.

Chápu,že ta včerejší věc,tě asi od zasnoubení s Kylem neodradí,a proto ti chci říct,že se o tom nikdo nemusí dozvědět"řekl Harry a já postřehla,jak se mu to těžko říká.

Smutně jsem se usmála a obejmula ho.„Děkuju,děkuju za všechno"zašeptala jsem.Harry mě ještě pevněji obejmul a políbil do vlasů.„Kaitlyn,prosím nechoď ještě"řekl Harry.

Pustila jsem Harryho a podívala se mu do očí.„To nejde,jsem zasnoubená a není to fér vůči Kylovi"odpověděla jsem a sklonila hlavu.

„Proč jsi ho vlastně bereš?"zeptal se zničehonic.„Protože ho miluju"řekla jsem roztřepaným hlasem.Harry se ke mně naklonil a políbil mě.„Nemiluješ ho."

Vzdychla jsem a šla ke dveřím.„Miluju,když ne teď tak později ano."Vzala jsem za kliku a dveře se otevřely.

Proklouzla jsem na chodbu a seběhla schody.Hodila jsem na sebe bundu a obula se.„Ale,ale,ale,kdopak nám to tady utíká?"Zvedla jsem hlavu a uviděla Perrie,jak mě s úsměvem pozoruje.

„Já neutíkám,vracím se ke svému snoubenci!"řekla jsem naštvaně.
„Opravdu?Takže ani po včerejšku jsi nepochopila,že patříš k Harrymu?!"

„Víš,co?!Už tě mám plné zuby!Přestaň se nám všem plést do života!Jsem dospělá a můžu si dělat,co chci!Když si budu chtít vzít Kyla,tak si ho vezmu i kdybys měla skočit z mostu!

Mezi mnou a Harrym nic není!Oba máme partnery a žijeme vlastní život!"vybuchla jsem.

„Takže paní dospělá,když jsi tak moc velká,tak proč se pokaždé vyspíš s Harrym?!I přesto,že jsi zasnoubená,tak jsi se s ním vyspala!A co na to asi řekne Kyle!?"

„Řeknu mu to,buď v klidu!"
„A myslíš si,že si tě i dál bude chtít vzít?!"
„To,už není tvoje věc!A vůbec,nehodlám se s tebou dál bavit!"

Otevřela jsem dveře a co nejvíc jimi třískla.Dojela jsem taxíkem zpátky domů a potichu stoupala po schodišti. „Kaitlyn!Měl jsem o tebe starost,proč ses mi neozvala!?Mohla jsi mi říct,že máš nějaké státnické záležitosti."

Chvilku jsem na něj vyjeveně koukala,než mi došlo,že to asi byla Perriina výmluva. „Promiň,nějak jsem neměla čas"odpověděla jsem vyhýbavě. „Darcy ještě spí,chceš snídani?"zeptal se starostlivě.

„Dobře,já si zatím půjdu dát sprchu"řekla jsem a co nejrychleji šla do koupelny.Vlezla jsem do sprchy a pustila na sebe proud vody.Teprve teď  jsem se rozplakala.

*o pár hodin později*

Celou dobu jsem se vyhýbala pohledem Kylovi. Měla jsem strašný výčitky a skoro pořád jsem na sobě cítila Kylův pohled.Je možné,aby něco věděl.

Odstoupila jsem od zrcadla a prohlédla se.To,co dokážu dát Harrymu,musím dát i Kylovi.Vyšla jsem z koupelny a hned zamířila ke Kylovi.Obkročmo jsem si na něj sedla a divoce ho políbila.

Proč jsem si představovala,že líbám Harryho?Kyle mě povalil na postel a posadil se. „Stalo se něco?"zeptala jsem se nechápavě a sedla si za ním. „Co se děje Kaitlyn?Celý den se chováš divně a poznám,když se něco děje."

Musím s pravdou ven,musím! „Včera jsem nebyla na nějakém státnickém sněmu,byla jsem s Harrym"řekla jsem tiše. „Spali jste spolu?"zeptal se Kyle a já si všimla bolesti v jeho hlase.

Odvrátila jsem hlavu a podívala se do země. „Musím...musím jít ven.Tohle...tohle je...já ti věřil a ty..."Kyle odešel a já zůstala v pokoji sama.

Lehla jsem si na postel a rozplakala se.Jsem stejná jako Lucy,jak vzhledově,tak chováním.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now