In a golden cage 36

969 50 3
                                    

Pohled Kaitlyn

Otevřela jsem oči a podívala se na budík.Pane bože,to už je 11 a já mám dnes nákupy s Perrie.Opatrně jsem sundala Harryho ruku a chtěla se posunout,když si mě Harry přitáhl zpátky a začal mě líbat.

„Harry,nech toho!Mám nákupy s Perrie"řekla jsem se smíchem.„Jo tak nákupy.Já myslel,že jsi to spolu užijeme,když jsme sami a ty mě teď,chceš tady nechat?"Začal mi stahovat tričko na spaní,ale já ho zarazila:„Já jdu,ale vážně na ty nákupy.Můžeš jít s námi."

Harry se na mě podíval a otočil mě k sobě:„Jestli se jde kupovat spodní prádlo,tak jdu hned,ale na kalhoty a svetry si musíte jít sami."Políbila jsem ho a zvedla se.Stála jsem u skříně a nemohla jsi vybrat,co jsi obleču.

Nakonec jsem si vzala šortky a tílko.„Lásko,tak já jdu"řekla jsem a šla za Harrym.„A co tu budu dělat já bez tebe?"zeptal se a nadhodil smutný výraz.„Lásko nech toho.Víš,jak mi je,když na mě děláš ty tvoje smutné oči"řekla jsem a sedla si za Harrym.

Harry mě políbil a svalil na záda:„Nemusíš mít výčitky miláčku,běž si něco koupit i když tobě by slušel i pytel."Vstala jsem a šla ke dveřím,když mě Harry chytil za ruku:„Počkej,něco ti dám."

„Ale Harry,já nic nechci"řekla jsem,ale to už šel Harry zpátky do ložnice.„Promiň,chvilku trvalo než jsem ji našel"řekl a podal mi kreditku.Překvapeně jsem se podívala na Harryho:„Harry,ale já mám peníze."

Harry se na mě usmál a políbil mě:„Ale to jsou peníze tvých rodičů a tohle jsou naše peníze.Tohle je tvoje nová kreditka."Políbila jsem Harry,ale nějak nezůstalo jen u toho.

Pomalu ze mě svlékal tílko a hodil ho na zem.Podívala jsem se na hodiny a jemně odstrčila Harryho:„Harry,za pět minut mám sraz s Perrie.Musím jít"řekla jsem a oblékla se.

„Dej mi minutu.Hodím tě tam a rovnou pojedu za klukama"řekl Harry a začal se oblíkat.Už za pět minut jsem stála před obchodním centrem,kde jsme měli sraz.

„Ahoj lásko,potom prozvoň a já pro vás přijedu"řekl ještě a já ho na rozloučenou políbila.Vstoupila jsem do obchodního centra a uviděla Perrie v záplavě fanoušků.Pomalu jsem se probojovala až k ní:„Čau,promiň mám zpoždění,ale Harry mě nechtěl pustit."

Perrie se na mě podívala a odpověděla:„Nic neslyším,dej mi momentík.Jen se ještě vyfotím s posledními fanoušky a můžeme jít."Za deset minut jsme se už procházeli po obchodním centrum.

„No a to je asi celý.Víc ti k tomu říct nemůžu"vyprávěla jsem Perrie včerejší průběh usmiřování.To,že jsme skončili v posteli ji asi došlo,protože se celou dobu na mě usmívala.

„Co je ?"zeptala jsem se.„Ale nic.Tohle usmiřování znám"mrkla na mě.Vešli jsme do prvního obchodu a hned mě zaujal černý krátký kabát.„Jdu si ho vyzkoušet"řekla jsem Perrie,která stála u spodního prádla.

„Jak vypadám?"zeptala jsem se a Perrie jen uznale kývla.„Myslím,že když si k tomu vezmeš tohle černé spodní prádlo,tak bys to mohla použít i večer."Chvilku jsem váhala,ale nakonec jsem si ho koupila.

„Víš co,zavolej Harrymu a než přijede,tak se obleč do toho kabátku.Máš kraťasy,takže to vytvoří luxusní dojem."Podívala jsem se na Perrie a po chvilce rozmyšlení jsem ji řekla:„Tak dobře,ale jestli bude tichá domácnost,tak se stěhuju k vám."

Prozvonila jsem Harryho a šla se převlíct.Prohlídla jsem se v zrcadle a upravila poslední detaily.Vyšla jsem ven,kde už čekal Harry.Pomalu jsem šla k autu a sledovat Harryho pohled stálo opravdu,za to.

Všude kolem mě se ozývalo pískání,ale já nasedla v klidu nasedla do auta a nechala šokovaného Harryho ať si to přebere.„Díky za odvoz a mějte se"řekla Perrie,když jsme ji odvezli ke klukům.

Přelezla jsem si k Harrymu a čekala,co řekne.„Víš,že kdybych nebyl slušně vychovaný,tak udělám to o čem snili všichni kluci,kteří tě viděli."Nastartoval a my jeli domů.

Celou cestu ze mě nemohl spustit oči a já jen hlídala silnici a čekala,kdy se proti nám vyřítí nějaký šílenec.Harry zaparkoval a já si šla do kufru pro tašky.„Ukaž,já ti to vezmu."

Došli jsme do pokoje a já si musela hned sednout.Vyzula jsem si boty a lehla si na postel.Zavřela jsem oči a řekla Harrymu:„Mám toho plné zuby.Teď mám zase na měsíc pokoj."

Harry si ke mně přisedl a začal mě líbat.„Ani na tohle není nálady?"Odstrčila jsem ho a šla do koupelny.Vyslíkla jsem se a oblékla si to černé prádlo,co mi poradila Perrie,když už jsem byla u dveří vrátila jsem se a oblíkla si kabátek.

Nadechla jsem se a šla za Harrym.Byla jsem nervozni jako nikdy předtím,ale hrozně jsem byla zvědavá na Harryho reakci.Rozepla jsem si knoflíky a nechala ho po sobě sklouznout.

Naklonila jsem se k Harrymu,který mě okamžitě povalil na postel a začal líbat.„Neříkal si,že si slušně vychovaný?"řekla jsem se smíchem.„To je možný,ale kdo by se ovládnul ,kdyby tě viděl.Jen tak mezi námi,já si moc dobře všiml,jak na tebe koukali"řekl a odhrnul mi vlasy.

„Jak se na mě dívali?"zeptala jsem se naivně.„Svlékali tě očima,ale to můžu jenom já."Usmála jsem se ho a přitiskla se k němu:„Ty můžeš i něco víc."

In a golden cage | Plánovaná korekce|Kde žijí příběhy. Začni objevovat