In a golden cage 18

1.1K 76 6
                                    

Pohled Kaitlyn

Otočila jsem se na druhý bok a chtěla obejmout Harry,ale on tam neležel!Otevřela jsem oči a zjistila,že on v té posteli ani nespal.Oblékla jsem se a seběhla k baru.

„Kde je Harry?"zeptala jsem se Bryana,který tam seděl.„Ahoj Kaitlyn,Harryho jsem dal do jiného pokoje.Včera jsme to trochu přetáhli s pitím a nechtěli jsme tě budit"řekl provonile.

„V jakém je pokoji?"Bryan se ke mně otočil a odpověděl:„Myslím,že má číslo 5.Radši mu vezmi prášek a vodu,protože jsme toho včera docela hodně vypili"řekl a podával mi prášek s vodou.

Vzdychla jsem a šla i s "první" pomocí za Harrym.Otevřela jsem potichu dveře a nemohla uvěřit svým očím.Harry byl v posteli s Taylor!Všude po pokoji,bylo rozházené jejich oblečení.Byla jsem tak v šoku,že jsem na zem upustila sklenici i s práškem.

Harry se probudil,podíval se nechápavě na Taylor a pak si všimnul mě.„Kaitlyn,já..já.."nečekala jsem na jeho vysvětlení a utíkala do našeho pokoje.Vzala jsem kufr a začala si balit věci.

„Kaitlyn,počkej.Já ti to vysvětlím"přiběhl do pokoje Harry a chytil mě za ruku.Vytrhla jsem mu ji a dala mu facku:„Jsi stejný jako je Bryan!Byli jsme spolu jen týden a hned ses vyspal s první holkou,která se ti připletla do cesty!Už tě NIKDY nechci vidět a tohle si nech!"

Rozepla jsem si oba řetízky a dala mu je do ruky.„Ale já.."chtěl něco říct,ale já ho přerušila.„Víš,možná je dobře,že jedeš na to turné,aspoň budu mít čas dát se dohromady"řekla jsem a šla s kufrem k východu.„Takže je konec?"zeptal se Harry a bylo vidět,jak se drží,aby se nerozplakal.

„Jo,neudělám,už stejnou chybu jako s Bryanem.Sbohem Harry."Otevřela jsem dveře a vyšla ven,kde už na mě čekal odvoz.Teprve v autě jsem se rozplakala.

Pohled Harryho

Vrátil jsem se zpátky do pokoje a rozhlédl se.Já jsem takový vůl.„Ne,ty nejsi vůl.Ty jsi přímo debil!"říkal mi vnitřní hlas a já s ním musel souhlasit.Vzdychl jsem a šel za Taylor.

„Co se vlastně včera stalo?"zeptal jsem se jí a ona se na mě provinile podívala:„Popíjel si s Bryanem a pak jsem tam přišla já s holkama.Chvilku jsme popíjeli a pak jsi mě vzal za ruku a šli jsme sem a jak to dopadlo asi vidíš.Harry,promiň,neměli jsme to tolik přehánět s tím pitím."

„To není tvá vina.Kdybych se choval,tak jak mám nic z tohodle by se nemuselo stát.Jsem prostě ten největší debil na světě"řekl jsem a sedl si na postel.Taylor si ke mně přisedla a obejmula mě.

„Neboj se Harry.Jsem si jistá,že se to nějak urovná a jestli chceš tak jí to vysvětlím a vše bude zas Ok."Usmál jsem se:„Je to od tebe moc hezké a vážím si toho,co pro mě chceš udělat,ale tohle je pouze mezi mnou a Kaitlyn.Jedu za ní."

Celou cestu za Kaitlyn jsem přemýšlel co jí řeknu.

Pohled Kaitlyn

Přišla jsem domů a zlikvidovala vše,co mi připomíná Harryho.Sedla jsem si na zem a rozbrečela se.Já mu věřila a on..

Ozvalo se zaklepání na dveře a já se snažila dát se aspoň trošku do pořádku.„Běžte pryč!"řekla jsem a zase se rozbrečela.Někdo otevřel dveře a já bych ty kroky poznala,kdekoliv.

„Lásko prosím,dovol abych ti to vysvětlit."Zvedla jsem hlavu a podívala se do těch nejkrásnějších očí jaké jsem ,kdy viděla.Vzpamatuj se Kaitlyn!On tě podvedl!

Vstala jsem a odhodlaně řekla:„Odejdi Harry.Nemyslím jen teď,myslím na celý život.Už tě nechci vidět!"Harry se na mě smutně podíval a položil na postel kytici růží.

„Miluju tě Kaitlyn a vždycky tě budu milovat"řekl smutně a odešel.Svalila jsem se na postel vedle růží a smiřovala se s tím,že jsem ztratila lásku svého života.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Kde žijí příběhy. Začni objevovat