In a golden cage 60

675 39 1
                                    

Pohled Kaitlyn

Ocitla jsem se v rozkvetlé zahradě.Ale vždyť já přece tuhle zahradu znám!,,Kaiti,co tu děláš?"uslyšela jsem známý hlás.

Otočila jsem se a spatřila babičku.Vypadala přesně,tak jak jsem si jí pamatovala.Milý úsměv a její oblíbené květinové šaty.,,Babi!"vykřikla jsem a rozběhla se k ní.

Chtěla jsem jí obejmout,ale něco mě k ní nechtělo pustit.,,Babi,proč tě nemůžu obejmout?"zeptala jsem se nechápavě a znovu to zkusila.,,Kaiti,co tu vůbec děláš?Neměla bys být u Harryho a Darcy?"řekla přívětivím hlasem.,,Ale já jsem mrtvá!"řekla jsem,ale babička jen zavrtěla hlavou.,,Kaitlyn,lásko prosím otevři oči"uslyšela jsem vzdálený hlas.

,,Kaiti,nejsi mrtvá a myslím,že je na čase se probudit"řekla babička s úsměvem a zmizela.Vše kolem mě zmizelo a já pomalu otvírala oči.

,,Harry"zašeptala jsem a ucítila,jak mi po tváři stéka Harryho slza.,,Miláčku,už jsem se bál,že tě ztratím.Nepřežil bych,kdyby se ti něco stalo"řekl Harry a přitiskl mě k sobě.

Šíleně mě bolela hlava a cítila jsem strašnou bolest v břiše.,,Jsem v pořádku,nic mi není,ale za chvíli mi dojde dech,pokud mě budeš tak pevně držet"řekla jsem a Harry okamžitě povolil sevření.

Teprve teď jsem si všimla holek,které měly úplně červené oči.Opatrně jsem vstala a holky mě hned obejmuly.,,Ani nevíš,jak jsme se bály"řekla Perrie a utírala si oči.,,Kaitlyn,moc se ti omlouvám"řekla Laura a já si všimla,jak jí teče slza po tváři.

,,Není to tvoje chyba Lauro.Nemáš,důvod se omlouvat"řekla jsem a usmála se.,,Ale mám,mohl tě kvůli mě zabít."Obejmula jsem jí a snažila se neplakat,ale stejně mi začala téct slza:,,Zabil by mě kvůli tomu,že miluju Harryho a jsem s ním šťastná.Jsem moc ráda,že jsem díky němu našla sestru."

Laura se na mě usmála a utřela si oči.,,Musím vám něco říct"řekla a všichni přesunuli pozornost na ni.,,Jsem Bryanova sestra"řekla a všichni se na ni šokovaně podívali.,,Ale..ale vždyť jsi Woods a on je Parks"řekl šokovaně Niall.

,,To proto,že moje matka se za svobodna jmenovala Woods a chtěla,abych měla její příjmení.Bryan mě dostal,co nejblíž k Niallovi,proto že jsem měla rozvrátit kapelu.Souhlasila jsem s jeho plánem,ale jen proto,že jsem uvěřila povídačkám od Bryana.

Dneska ráno mi volal a řekl,že je čas uskutečnit plán.Řekla jsem mu,co si o něm myslím a že to vše řeknu otci,který má Kaitlyn rád jako vlastní a okamžitě by připravil Bryana o nástup na trůn,postavení a majetek.

Bryan se mi dneska chtěl pomstít a využil toho,že je tu se mnou Kaitlyn.Omlouvám se,že jsem vám lhala,ale..ale bála jsem se,co tomu řeknete"řekla Laura a podívala se na Nialla,který se celou dobu díval do země.Vycítil Lauřin pohled a podíval se na Lauru.

,,Nemůžu uvěřit,že jsi mi celou dobu lhala!Já tě miluju a ty zatím..."řekl naštvaně a já si všimla,jak mu teče slza.,,Miluju tě Nialle a moc mě mrzí,že jsem ti ublížila.Půjdu se sbalit a odjedu pryč.Sbohem Nialle"šeptla skoro neslyšně a utíkala do šatny.

,,Lauro,počkej!"vykřikla jsem a chtěla běžet za ní,ale Harry mě chytil.,,Kaitlyn,stůj.Je to Bryanova sestra a pokud se nepletu,tak tě Bryan málem zabil!"řekl Harry.

,,Možná je Bryanova sestra,možná k nám nebyla upřímná,ale zradila vlastní rodinu,aby nás ochránila"řekla jsem a vytrhla se Harrymu.Rozběhla jsem se za Laurou a doufala,že jí dostihnu.,,Lauro,stůj!Kam chceš jít?"zeptala jsem se,když jsem ji konečně  dostihla.Laura se na mě otočila a utřela si slzy.

,,Nevím,jediné,co vím je,že musím odejít,co nejdál odsud.Omlouvám se,že jsem vám ublížila.Sbohem Kaitlyn a omlouvám se"řekla a otočila se.,,Chytla jsem jí za ruku a Laura se na mě nechápavě podívala.,,Hodím tě domů"řekla jsem a vzala si klíče od auta.

,,Ale Kaitlyn,vždyť jsem Bryanova sestra!Kvůli mě tě málem zabil a všem jsem vám měla zničit život!"namítla.,,Možná,ale zradila jsi kvůli nám rodinu a já tě mám jako vlastní sestru.Usmála jsem se.

,,Děkuju "odpověděla a obejmula mě.Odvezla jsem Lauru ke klukům,aby si mohla zabalit a pak jí odvezla na letiště.,,Slib mi,že přiletíš,co nejdřív"řekla jsem a snažila se neplakat.,,Pokusím se,vyřiď Niallovi,že ho miluju a mrzí mě,že jsem mu ublížila"řekla Laura a snažila se zadržet pláč.

,,Musím už jít,ahoj"Rozloučila se a naposledy mě obejmula.Sledovala jsem,jak její letadlo odlétá a pomalu šla k autu.Napsala jsem sms Harrymu a odjela domů.,,Kde je Harry?"zeptala se potichu Betty.,,Ještě se zdržel,děkuju za hlídání"řekla jsem a pokusila se o úsměv.

,,Nemáš zač,klidně budu hlídat častěji.Půjdu,zítra mám ještě nějaké vyřizování.Dobrou"řekla Betty a odešla.Šla jsem za Darcy do pokojíčku a dívala se jak spí.Doufám,že ona bude chytřejší než já a nenajde si nějakého debila,jako je Bryan.

Další díl za 25 přečtení :)

In a golden cage | Plánovaná korekce|Kde žijí příběhy. Začni objevovat