In a golden cage 56

662 37 0
                                    

Pohled Kaitlyn

„Je to neuvěřitelné,ale jste podruhé těhotná"řekla mi doktorka a já na ni nevěřícně koukala.„Ale...ale to není možný.Dělala jsem si test a byl negativní"namítla jsem.

„Je možné,že byl test špatný,podle tohodle vyšetření jste ve druhém týdnu.Vypíšeme vám kartičku a za měsíc na kontrolu"řekla doktorka a šla se mnou za sestřičkou.Nahlásila jsem jí své údaje a pořád ještě v šoku jsem vyšla do čekárny.

Oblékla jsem si bundu a šla k autu,kde jsme měli s Harrym sraz.Odemkla jsem si a sedla si.Pane bože,já jsem těhotná!I přesto všechno jsem těhotná!Měla jsem šílenou radost a nemohla jsem se dočkat,až to řeknu Harrymu.

Ne,Harrymu to řeknu na nějaké speciální akci.Uviděla jsem Harryho,jak vyšel z nemocnice a snažila se uklidnit.No tak Kaitlyn,dej se do klidu!Nesmí na tobě nic poznat!Harry mě uviděl a rozběhl se.„Tak jak jsi dopadla?"zeptal se hned,jak otevřel dveře.

Sakra,rychle nějakou výmluvu.„Prý je to jenom nějaká nevolnost,která by měla do týdne odeznít"řekla jsem a musela se silně ovládat,abych mu neřekla pravdu.„Napíšu Perrie,že už jedeme"řekla jsem a hledala telefon.„Nevíš,kam jsem si ho dala?"zeptala jsem se a rozhlížela se kolem.

„Tady je"řekl Harry a podal mi ho z palubní desky.„Vůbec jsem si ho nevšimla,děkuju"řekla jsem a pousmála se.Úžasná výmluva,když ležel necelý metr odemně!Já jsem taková kráva!Podívala jsem se na displej a všimla si nepřijaté zprávy.

„Harry,zítra mám rodiče zastoupit při přebírání ceny charity Word Teardrop"řekla jsem a teprve teď si všimla,že už jsme kousek od domu kluků.

„Dobře.Teď jsi mi připomněla,že tam zítra s klukama hrajeme"odpověděl mi Harry a zaparkoval.Vystoupili jsme z auta a Harry mě chytl kolem pasu.„Tak jsme tady"zakřičela jsem a čekala,kdo mi odpoví.

„My jsme tady!"ozvalo se z obýváku.„Jak vidím,tak kluci vám už zase vzali Darcy"řekla jsem se smíchem.„Tentokrát,nám ji celý den nechali a teď nám ji odvedli,že s ní jdou zpívat karaoke"odpověděla mi Sophi.

„Jdu za němi.Stejně se ještě musíme domluvit a zkoušet na tu zítřejší akci"řekl Harry a políbil mě.„Dobře,já si zatím poklábosím s holkama.Darcy nám tu klidně dejte,abyste se tomu mohli věnovat na plno"navrhla jsem,ale Harry nesouhlasně zavrtěl hlavou.

„Nebude nás rušit"odpověděl ještě a odešel za klukama.„Tak,co u doktorky?"zeptala se El a já se posadila.„Nic moc,jenom jsem zjistila,co mi je"řekla jsem lhostejně a holky se na mě zvědavě podívaly.

„Holky,jsem těhotná"oznámila jsem jim šťastně a holky vypískly radostí.„Pane bože Kaitlyn,to je skvělé!"vykřikla Perrie,ale já jí hned ukázala ať je potichu.

„Nechci,aby to dneska Harry věděl.Řeknu mu to zítra na té charitě.Holky,prosím vás musíte mlčet"řekla jsem a udělala na holky zoufalý pohled.„Jasně,že budeme mlčet.Přece ti to nezkazíme,ale moc ti gratuluju"řekla Laura a holky se přidávaly s gratulacemi.

Uslyšely jsme na schodech hlasy kluků a hned jsme změnily téma.„Já mám v plánu si vzít asi bílé šaty a vy?"zeptala se Perrie.„Já mám doma docela pěkné modré,takže si vezmu asi ty"odpověděla jsem.„Já uvažuju o černých"řekla El.

„Můžete nám říct,co to tu bylo před minutou za řev.Víte,jak jsme se lekli,co se vám stalo?"zeptal se Liam.„Byla tu obrovská myš!"vykřikla Perrie.„Zavoláme deratizéry"řekl Zayn a šel k telefonu.

„Počkej,vyběhla ven,takže je to v pohodě,ale měli byste zavírat dveře do zahrady,aby jsem už nemohla vlézt"řekla jsem a šla zavřít dveře.„Jestli to je všechno,tak se vrátíme zpátky zkoušet"řekl Louis a šli s klukama nahoru.

„Stejně vím,že to myš nebyla"pošeptal mi Harry a následoval kluky.„Co ti řekl?"zeptala se Laura,jakmile jsme uslyšeli zavření dveří.„Řekl mi,že ví,že to myš nebyla"Zopakovala jsem,co mi řekl.„Myslíš,že to ví?"zeptala se El.

„Nemyslím si,neměl šanci to slyšet.Něco mu namluvím,třeba,že rodiče adoptovali dítě na dálku,prostě něco,aby nepojal podezdření"odpověděla jsem.

„Myslím,že už bychom se o tom bavit neměly.Kluci mají uši všude,ale popravdě se nemůžu dočkat zítřka"řekla Laura.To já taky ne.

Další díl za 25 přečtení :)

In a golden cage | Plánovaná korekce|Kde žijí příběhy. Začni objevovat