In a golden cage 45

829 47 2
                                    

Pohled Kaitlyn

„Dva týdny na Novém Zélandu.Plno adrenalinových zážitků,jak já vám závidím"rozplývala se Sophi a vrátila mi brožurku.

„Jednou už jsem tam byla.Nejlepší dovolená v mém životě,ale nebude to pro Darcy moc nebezpečné?"zeptala se Perrie.„Pane bože Darcy!Já na ni úplně zapomněla.Harry je mi to líto,ale nikam se neletí"řekla jsem.„Nic rušit nebudete.My ti ji se Zaynem rádi pohlídáme"řekla Perrie a Zayn kývl.

„My se hlásíme taky"začali se překřikovat El,Sophi a Laura.„Je to od vás hezké,ale přece vám ji nemůžeme nechat na krku"řekla jsem a holky jen zakroutily hlavou.„Jaký nechávání na krku?Ona je úplné zlatíčko a my ti ji rádi pohlídáme a už žádné námitky"řekla Sophi.

„Tak dobře"odpověděla jsem ji a usmála se.„Perrie,mám tady pro tebe tu košilku"vzpomněla jsem si a šla do kočárku pro tašku.„Tady ji máš,ale věř mi,že jsem tě měla chuť zabít"řekla jsem se smíchem a podala ji tašku.

„Náhodou mě se to líbilo"řekl s úsměvem Harry.„O jaké košilce se mluví?"zbystřil hned Zayn.„Kamaráde,být tebou tak mám svatbu hned zítra,protože ta košilke je mmmm.."odpověděl mu Harry a já jen kroutila hlavou.„Že mi ji ukážeš?"otočil se Zayn na Perrie a lišácky se na ni usmál.

„Tu uvidíš až o svatební noci"odpověděla mu a Zayn na ní hodil smutné oči.„A co,kdybychom si dneska nazkoušeli svatební noc?"mrkl na ni lišácky a Perrie jen zavrtěla hlavou.„Nechci vás rušit z vašeho moc zajímavého rozhovoru,ale mohli bychom jít zkoušet na tu charitativní akci"řekl Liam a kluci přikývli.

„Ukaž,podej mi Darcy"řekla jsem a natáhla ruce k Harrymu.„Darcy jde zkoušet s námi.Viď princezno"řekl a mrkl na Darcy,která se na něj usmála.„Harry,nechci tě zklamat,ale Darcy neumí ještě ani mluvit"řekla jsem a usmála se.„To,že neumí mluvit je pouze malá chyba.Třeba se při tom naučí i mluvit"mrkl na mě a šel s Darcy za klukama.

Holky vybuchli smíchy a já se na ně podívala:„Chápete to?Harry teď žije jenom Darcy."Perrie si utřela oči a usmála se.„Prosím tě,já myslela,že jsi vždycky chtěla,aby měl tvůj kluk na prvním místě rodinu."

Vzdychla jsem a napila se:„To jsem chtěla,ale připadá mi,že se Harry na Darcy moc uvázal.V noci k ní vstane on a když si chci já,tak řekne ať dál spím a když i přesto vstanu tak jenom vydím jeho pohled,který uděláš na dítě,které tě neposlechlo.Možná bych měla být ráda,ale mě už to prostě nebaví."

Perrie vzdychla a zamyslela se:„Tak mu to nějak naznač."Zakroutila jsem hlavou a podívala se do země:„Nějak mu to naznačím,ale popravdě si neumím představit,že mu řeknu,že jsem těhotná."

Holky se na mě překvapeně podívaly a já se na ně nechápavě podívala.„Ty jsi těhotná?"zeptala se šokovaně Sophi.

„Nejsem a to je jakoby můj další problém.Já..já to nechápu,když jsem dítě nechtěla,tak jsem otěhotněla a teď prostě nic.Harry o tom,ale neví a ani mu to nechci říct.."řekla jsem a podívala se na holky.

„Byla jsi na nějakém vyšetření?"zeptala se El a já kývla.„Byla,ale jediné,co mi řekli je,že mám být ráda,že mám Darcy a podruhé těhotná být nemůžu,ale já jim už nevěřím.Před pár lety mi řekli to samý a i přesto mám Darcy.Nechci to,ale Harrymu říkat.Necháme tomu tak rok nebo dva volný průběh a snad se to nějak povede."

Usmála jsem se a podívaly se na holky.„Neboj se,jsem si jistá,že do dvou let budeš těhotná"mrkla na mě Laura.„Holky,jste si opravdu jisté,že chcete Darcy hlídat celé dva týdny?"zeptala jsem se ještě holek,které mávly rukou.

„Prosím tě,my ti ji s radostí pohlídáme a aspoň si kluci vyzkouší jaké to je mít mimčo,protože nevím jak je to u vás,ale Niall teď častěji mluví o tom,že by si přál,abychom měli,co nejdřív děti"řekla Laura.

„Je pravda,že se o tom i čím dál víc zmiňuje i Louis"řekla El.Perrie a Sophi řekly to samé,co El a Laura a já se v duchu smála.Jak to tak vypadá,tak brzo budou všechny holky mamky.

Další díl za 25 přečtení a 5 votes :)

In a golden cage | Plánovaná korekce|Kde žijí příběhy. Začni objevovat