In a golden cage 80

667 34 3
                                    

Pohled Kaitlyn

Tento večer jsem byla rozhodnuta,že dám Harrymu pořádný trest,za to,že si mě nevšímal,nutil mě jest odporné zeleninové blafy a šťávy,dělal mi dvouhodinové přednášky o těhotenství,zakazoval televizi a počítač,nedovolil jít po svých na procházku a taky mi sebral čokoládu!

Už jen za tu čokoládu to bude pořádný trest!Harry už byl zase stejný jako dřív a hned,jak jsme se vrátili od kluků zlikvidoval vše,co za ten týden nashromáždil.Daroval to místnímu azylovému domu pro svobodné matky.

Samozřejmě se hned nashromáždili kolem novináři,takže podle všeho bude Harry zítra ve všech novinách.Prohlédla jsem se v zrcadle a byla jsem přímo nadšená.Tentokrát jsem na sobě měla černou průsvitnou košilku a k tomu jsem si navlnila vlasy.

Výsledný efekt byl přímo úžasný!Nakoukla jsem do ložnice a uviděla Harryho,jak někomu píše sms.Usmála jsem se a vydala se schválně pomalým krokem do postele.

Udržet si vážný výraz i přesto,že mě Harry doslova svlékla očima bylo opravdu těžké,ale povedlo se mi to.Lehla jsem si do postele a nevěnovala Harrymu ani jeden pohled.„Dobrou"řekla jsem a zamuchala se,co nejvíc do peřin.

Harry mě chvíli pozoroval než mu došlo,že to myslíš smrtelně vážně.„To nedostanu ani pusu?"zeptal se po chvíli uraženě.Políbila jsem Harryho letmo na rty a otočila se zpátky.„Kaitlyn,musím ti něco říct"řekl po chvilce Harry vážně.Posadila jsem se a zvědavě se na něj podívala.

„Mám jeden vážný syndrom"řekl a posadil se.„Jaký...jaký syndrom?"zeptala jsem vystrašeně a posadila se.„Zkratku má S.N.S"odpověděl.„A jak se ten syndrom jmenuje?"zeptala jsem se znovu a netrpělivě se na něj dívala.

„Syndrom nedostatku sexu"řekl Harry s úsměvěm a povalil mě na postel.V té chvíli jsem to opravdu nečekala,takže jsem nechala Harryho,aby mě políbil.Odstrčila jsem ho od sebe a posadila se.Harry se na mě nechápavě podíval a posadil se ke mně.

„Víš,jak jsem se lekla ty osle!"řekla jsem naštvaně a praštila ho polštářem,který jsem měla po ruce.Takovou ránu Harry nečekal,takže k mé velké radosti spadl z postele.Seděla jsem na postel a snažila se potlačit chuť Harryho zabít.

Harry mě chvilku pozoroval a potom si ke mně přisedl.„Víš,že to byla vážně pecka"řekl s úsměvem.„Doufám,že tě to aspoň pořádně bolelo a odpustíš si přístě tyhle srandy!Víš,jak mi bylo,když si mi řekl,že máš nějaký vážný syndrom!"řekla jsem.

„Promiň lásko,ale já ten syndrom vážně mám.A jenom ty mi můžeš pomoct"řekl Harry a znovu mě povalil na postel.„Tak to máš smůlu,protože jsem na tebe pěkně naštvaná Stylesi"řekla jsem i když bych po něm nejraději skočila.Harry se posadil a vzdychl.

„Dobře,tohle byla blbá sranda a rozhodně tě nechci do ničeho nutit"řekl s úsměvem a dal mi vlasy za ucho.Vrátila jsem se zpátky na svojí půlku a počkala dokud si vedle mě nelehne i Harry.„Dáš mi pusu?"zeptala jsem se nevinně.

Harry se usmál a naklonil se ke mně.Když byly naše rty jen pár centimetrů od sebe,nevydržela jsem to a vášnivě ho políbila.Vím,že jsem si naivně říkala,že se ovládnu,ale bylo to prostě silnější než já.Sedla jsem si na jeho stehna a políbila ho.

Harry mě opatrně položil na postel a jedním pohybem ze mě slékl košilku.Začal mě líbat na krku,potom na prsou a nakonec na bříšku.Při mé lechtivosti jsem se celou dobu snažila zadržet smích,ale na tom bříšku to lechtalo příšerně.Začala jsem se potichu pochechtávat a Harry na mě hodil vražedný pohled.

„Kaitlyn!Nekaž takovou romantickou chvilku!"řekl s úsměvem na tváři.„Promiň,ale víš,jak jsem lechtivá"řekla jsem a utírala si uslzené oči.„Ach,ta tvoje lechtivost."Usmála jsem se a přitáhla ho k sobě.„Neumím si bez tebe představit život,ty osle!"Přitiskla jsem se k němu a políbila ho.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now