In a golden cage 5

2.1K 118 1
                                    

Pohled Kaitlyn
„Perrie,to je úžasný.Samozřejmě,že s vámi pojedu,ale nebude to vadit klukům?"řekla jsem a celá nadšená přecházela po pokoji sem a tam.

„Bezva,tak počítejte se mnou a neboj se mamku nějak spacifikuju"než mi stačila Perrie odpovědět vstoupila do pokoje matka.Rychle jsem ukončila hovor a s napjatou tváří čekala,co mi chce říct.„Kaitlyn,musím odjet  za tvým otcem do Portugalska a proto se budeš muset zůčastnit všech mých akcí,které jsem měla za ten týden navštívit."řekla a já v tu chvíli nevěděla jestli se mám radovat z toho,že budu sama bez neustálých příkazů a nebo brečet,protože to znamená,že mám po výletu s Perrie a klukama.

„Samozřejmostí je,že tě nenechám osamotě.Budeš pod neustálou kontrolou našeho rádce a princ Bryan tě přijede navštívit v sobotu.Šaty a proslovy budeš mít nachystané a princ Bryan mi řekl,že tě na všechny akce moc rád doprovodí."Ona si vážně myslí,že budu někde s tím blbečkem.

Musím vymyslet něco jak se s toho vyvlíknout.Stačil mi včerejší den.Nucené usmívání,focení s tím idiotem a ještě dotěrné otázky novinářů.Samozřejmě si nemohl Bryan odpustit komentáře jak mi to sluší a že se těší na víkend.Já samozřejmě nevěděla o čem mluví a novináři taky ne,ale usoudili,že máme tajný rande,jelikož toho byli celý noviny.

„Ahoj Kaitlyn,mám ti říct,že máš jít za hodinu na zkoušky šatů a potom si vyzkoušet proslovy"s úlekem jsem se otočila a uviděla Betty.„Jasně,budu tam"povzdychla jsem si.„Potřebuješ s něčím pomoct?Víš,že ti pomůžu ať je to cokoliv"řekla a já si teprve teď všimla ,že sedí vedle mě.Řekla jsem ji tedy vše co se týče matčiných plánu a pak jsem ji vyložila moje plány.

„To zase není tak velký oříšek",odpověděla se smíchem„bude úplně stačit,když se pár hodin po matčiném odjezdu hodíš marod,zbytek už ti pomůžu zařídit já,ale musíš se do pátku vrátit."

No není prostě bezvadná?!.„Kdyby se matka ptala,co dělám tak ji nechám vzkaz ,že jsem šla spát a já si mezitím půjdu koupit nějaké pořádné věci na výlet a ty mi samozřejmě pomůžeš.Protože v lodičkách a šatech bych moc daleko nedošla"řekla jsem a se smíchem a vyrazila s Betty na nákupy.

Pohled Perrie
„No věřil bys tomu!Podívej se jak se po ní ten debil plazí!Po MOJI Kaitlyn!"křičel Niall po celém domě.„Máš pravdu,plazí se po TVOJI Kaitlyn"odpověděl mu Harry ironicky.

„Klid Nialle,zas tak horký to s tím klukem není.Jmenuje se Bryan a pochází z nějaké velmi politicky významné rodiny.Chodil s Kaitlyn rok,ale potom ho našla v posteli s courou.Nejsou spolu už půl roku a podle toho co ji udělal na tom jeho večírku pochybuju,že by se k němu vrátila"řekla jsem.

„Co ji udělal ?"zeptal se Niall.„Pozval ji na večírek a potom svolal obecenstvo a předevšemi ji políbil.Kaitlyn mu vrazila facku a hnusí se ji jakýkoliv pohled na něho"dořekla jsem svoje vyprávění a všimla si Niallova rozzuřeného obličeje.

„To je syčák!Jen až ho uvidím,tak ho rozcupuju!Ne,já mu dám takovou ránu až obletí vesmír!Ne,já mu...!"asi chtěl pokračovat,ale Harry ho přerušil.„Jestli nepřestaneš mlít blbosti,tak tu ráno dostaneš ty."Jestli se takhle budou chovat i na výletě tak mě asi brzo odvezou do nejbližšího blázince.„Nikdo nebude MOJI Kaitlyn ubližovat!NIKDO!"vykřikl Niall a odešel naštvaně z pokoje.

„Celý svět se zblázní kvůli tomu,že nějaká zbohatlická holka nám obrací kapelu naruby"řekl naštvaně Harry.„Harry,Kaitlyn je vážně moc fajn a i přesto že je bohatá tak není šťastná.Její matka ji pořád předhazuje Bryanovi kvůli moci a vlastně ji používá jako výhodnou figurku.Její otec je pořád na nějakých politických jednání a vidí se 2x do roka.Přátelství je pro ni důležitější než původ a moc"řekla jsem a všimla jsem si Harryho zaraženého obličeje.

„Jdu s Liamem a Louisem do posilky"zakřičel na nás Niall.„Jen běž,ale nezapomeňte na zítřejší výlet!"odpověděla jsem mu.„No nic,já půjdu taky.Ještě nemám sbaleno.Zatím čau a přemýšlej o tom co jsem ti řekla"rozloučila jsem se s Harym a nechala ho seďet v obýváku.„Sakra,proč si nemůžu připustit,že jsem se do té holky zamiloval na první pohled.Ať ji chci pomlouvat jak chci,nedokážu na ni přestat myslet.

Ty vlasy,ústa a.. počkat co to mluvím ?Tohle přece Niallovi nemůžu udělat.Je to přece můj kámoš.Tohle by ho zničilo,musím na ni zapomenout a to hned."řekl si Harry a s pevným přesvěčením odešel do svého pokoje.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now