In a golden cage 132

512 30 1
                                    

Pohled Kaitlyn

„Ahoj Perrie,co tu děláš ?"zeptala jsem se překvapeně.„Ahoj Kaitlyn,to tě ani nemůžu navštívit?Pustíš mě dál a nebo se posadíme na schody?"

Ještě pořád v menším šoku jsem odstoupila od dveří a pustila Perrie dovnitř.„Perrie!"vykřikla nadšeně Darcy a rozběhla se k nám.„Ahoj broučku"přivítala se s ní a usmála se.Uviděla jsem,že za námi jde Kyle a zhluboka se nadechla.

Proč se cítím,jako desetileté dítě,které něco provedlo?„Kyle,tohle je moje kamarádka Perrie Edwards a Perrie,tohle je Kyle"seznámila jsem je stručně a doufala,že se Kyle nezmíní o zasnoubení.

Přece jen to Perrie ještě neví a bude lepší jí na to pomalu připravit.„Hele,co kdybyste si šli s Perrie sednout do zahrady a my vám s Darcy připravíme nějaké pití?"navrhl Kyle.„To by bylo super!"řekla nadšeně Perrie.

Usmála jsem se a šla do zahrady.Připadala jsem si,jako bych vstupovala do jámy lvové,ale to už byl můj problém.„Tak,co nového Kaitlyn?"zeptala se s úsměvem,když jsme seděli na zahradě.

Tak moment,tohle je podezdřelé.„Nic a u tebe ?"zeptala jsem se pro změnu já.„Dá se říct,že taky nic.Ježiš,ty máš krásný prstýnek!"řekla nadšeně a začala si ho prohlížet.

Samozřejmě to byl zásnubní prstýnek,přece se jí k mému štěstí nebude líbit nějaký jiný!„Děkuju"řekla jsem nervozně a schovala ruku.„Od koho ho máš?"zeptala se s úsměvem.„Ten jsem si koupila sama"vyhrla jsem hned.

„A nekoupil ti ho náhodou Kyle,jelikož jste zasnoubeni?"vyptávala se dál Perrie a já si všimla,jak její úsměv zkysnul.„Jo,koupil a co má být?"přešla jsem hned do útoku.

„Nic!Já jen,že tvoje nejlepší kámoška se to dozví jako poslední!To,už ti ani nestojím o to,abys mi to řekla!?"rozkřikla se i ona.Chtěla jsem něco říct,ale uviděla jsem Kyla,jak nám nese pití.

Perrie znovu nahodila svůj "přátelský" úsměv a sledovala Kyla.„Děkuji,jestli to chutná,tak skvěle,jak to vypadá,tak si žádám přídavek"řekla a napila se.„Nebudu vás rušit.Lásko o Darcy si starost nedělej,postarám se o ní"řekl Kyle a odešel.

„Tak,co mi k tomu řekneš "lásko"?"zeptala se Perrie a já si všimla jejího nenávistného pohledu.„Já se ti nemusím obhajovat!Jsem dospělá,rozvedená,tedy teď zasnoubená a Kyla mám ráda!A kdybych ti to řekla,tak by ses mi to pokoušela vymluvit!"začala jsem se bránit.

„Protože jsi úplně blbá!Jak si ho můžeš vzít!?Zbláznila si se!?Nejraději bych tě zabila!"začala běsnit Perrie.
„Tak hele,Harry má taky přítelkyni a já jako vztah mít nesmím!?Vlez mi na záda!"

„Harry začal s tou krávou chodit,jenom proto,že se dozvěděl,jak jinak než z televize,že si s Kenem!"
„Je to Kyle!"

„To je mi jedno!Zabila bych vás nejraději oba dva!"
Házeli jsme na sebe nenávisté pohledy,ale moc dobře jsem věděla,že mi na přátelství s Perrie moc záleží.

„Půjdeš mi za svědka?"zeptala jsem se a snažila se nějak Perrie udobřit.„Ty jsi vážně magor?!Myslíš si,že ti půjdu na svatbu za svědka?!Nikdy!"naštvala se znovu.Vzala jsem si sklenici a zhluboka se napila.

„Nemůžeme mluvit o něčem jiným než je svatba?"zeptala jsem se.„Tak dobře,jaký je v posteli?"zeptala se Perrie nevinně.Vyprskla jsem pití,které jsem měla v puse a snažila se nabrat ztracený dech.

„Copak,chceš spáchat sebevraždu?"Rozkašlala jsem se,ale po chvíli jsem mohla normálně mluvit.„Je...dobrý"odpověděla jsem po chvíli.Lhaní,prostě nebyla moje parketa,ještě když jsem měla lhát o něčem,o čem jsem zatím nic nevěděla.

„Dobrá je vody,dobré je kafe,dobrý je sport.Nemůžeš ten sex zhodnotit nějak přesněji?"rýpala dál Perrie.„Báječný,super,skvělý,úžasný,.."začala jsem říkat první pochvalná přídavná jména,co mě napadly.

„Ty jsi s ním nespala!"vykřikla najednou Perrie šťastně.„Spala!"začala jsem se znova bránit.„Ale nespala,jelikož by ses tvářila jinak.Takže,jak daleko jste došli?"vyptávala se dál se spokojeným úsměvem.

„My spolu spali!"Perrie zakývala hlavou,jako že mi rozumí,ale i přesto si dál mlela svoje.„Budu hádat.Kdykoliv jsi skončila ve spodním prádle,tak si ho od sebe odehnala,jelikož máš v sobě nějaký blok."

Jak to mohla vědět?Mluvila,jako psychiatr a ještě k tomu věděla všechno přesně!Perrie si všimla mého výrazu a spokojeně se usmívala.„Tak já půjdu,děkuju za drink a možná se ještě stavím"rozloučila se s úsměvem.

Uslyšela jsem,jak se loučí s Kylem a Darcy,ale to už jsem nevnímala.Perrie měla pravdu,jsem magor,že jsem se s Kylem zasnoubila,ale to je má chyba a co jsem si nadrobila jsi musím do posledního kousíčka vyzobat.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now