In a golden cage 71

634 31 5
                                    

Pohled Kaitlyn

Ochranka otevřela dveře a šoupla mě zpátky do pokoje.Doprdele!Už jsem byla tak blízko a celé jsem to pokazila!Uslyšela jsem kroky,takže jsem rychle přešla k oknu.

„Můžeš mi říct,co sis myslela?Opravdu byl tvůj plán takový,že utečeš balkonem?Ale prosím tě,myslíš si,že jsem tak blbý a nenechám tě hlídat.Pochop,že ty se odsud živá nedostaneš"spustil Bryan hned,když otevřel dveře.

„Já neutíkala,jen jsem se procházela po zahradě"řekla jsem a Bryan se pobaveně zasmál.„Ty se procházíš normálně po zahradě skrčená?"zeptal se Bryan.Naštvaně jsem se otočila k oknu a rozhodla se ho ignorovat.

„Ale puso,nebuď uražená.Za dvacet minut je večeře,takže ti sem za chvíli nechám donést nějaké oblečení na převlečení"řekl klidně Bryan a chytl mě kolem pasu.Vytrhla jsem se mu a sedla si do křesla.

„Já jíst nebudu!"řekla jsem odhodlaně,i když jsem měla šílený hlad.„Celý den odmítáš jíst a ani teď nemáš hlad.No,jak myslíš.Pokud teda nemáš hlad,tak si tu zůstaň a já jsem za chvilku u tebe"řekl a šel ke dveřím.

„Nepočítej,že mezi námi něco bude.Můžeš si to sice vzít násilím,ale já se bez boje nevzdám"řekla jsem.

„Já si tě násilím brát nebudu.Stejně bys byla myšlenkami u toho debila.Dám ti čas,aby sis zvykla,ale nepočítej s nějakou dlouhou dobou.Řekněme takový měsíc"odpověděl mi a odešel.

Měla jsem hrozný vztek a potřebovala jsem ho ze sebe nějak dostat.Chytla jsem vázu a co nejvíc s ní praštila o zem.Váza se roztřístila na miliony kousíčků a voda mi promáčela rifle,do kterých jsem se převlékla,jelikož být v šatech se mi vážně nechtělo.

Do místnosti vešel jeden z hlídačů a něco řekl do vysílačky.„Paní Styles na nic nesahejte, za chvíli tu máte uklízečku"řekl a zase odešel.Schovala jsem si jeden ostrý střep,pro případ,že by si to Bryan rozmyslel a schovala ho pod polštář.

Za chvilku vešla uklízečka a do minuty to uklidila.Myslela jsem,že by mi mohla nějak pomoct,ale na první pohled šlo vidět,že mě moc v lásce nemá.Hned jak přišla,tak na mě hodila vražedný pohled a podle všeho mi i něco chtěla říct.

Počkala jsem dokud neodejde a potom si teprve lehla na postel.Podívala jsem se na zásnubní a svatební prsten.Zavřela jsem oči a okamžitě se mi vybavila naše svatba.Musela jsem usnout,protože jak jsem otevřela oči,byla už venku tma.

Vstala jsem z postele a šla na balkon.Jak jsem milovala tenhle dům a tenhle nádherný výhled,tak teď tohle všechno nenávidím a proklínám.Sklonila jsem hlavu dolů a snažila se neplakat.I přes mojí velkou snahu se mi z pod řas prodrala slza.

„Musím být silná,už jen kvůli Darcy a Harrymu.A hlavně kvůli našemu malému miminku"šeptala jsem a pohladila si bříško.Uslyšela jsem otevření dveří,ale vůbec jsem se nepohla.„Další pokud o útěk?"zeptal se ironicky Bryan.

„Jo,další pokus.Tak buď tak hodný a vypadni!"řekla jsem ostře a chtěla odejít,ale Bryan mě chytil za ruku.„Nebuď na mě taková zlá puso,já to dělám pro nás.Za měsíc mi budeš vděčná"řekl a navlík mi prstýnek s obrovským diamantem.

„Páni,to muselo stát hodně"řekla jsem a Bryan se spokojeně usmíval.„Kdybys tento prstýnek prodala,tak máš na ostrov,ale co bych pro tebe neudělal.Takové dárky se dávají holkám,jako si ty"řekl.

Svlékla jsem prstýnek z prstu a hodila ho z balkonu.„Co..co děláš?!"zeptal se šokovaně Bryan.„Strč si ten prstýnek někam!Jestli si myslíš,že jsem nějaká kurva jako ty předešlé,tak si na omylu!Já ti kvůli nějakýmu šperku neroztáhnu nohy!"

Vytrhla jsem se Bryanovi a odešla do ložnice.„Víš,co mě hrozně zajímá,co ti dává Styles?!Určitě ještě dražší věci než já!"řekl naštvaně.„On mi narozdíl od tebe dává lásku!Víš,co to je milovat?!"odpověděla jsem naštvaně.

„Nedělej ze mě takového necitu.Vím,co to je milovat nebo si myslíš,že jsem tě unesl proto,abychom si povídali o životě!"řekl se zvýšeným tonem.„To není láska,to je posedlost!Kdybys mě miloval,dal bys mě i mé rodině konečně pokoj!"řekla jsem a naznačila mu,že se o tom s ním bavit nebudu.

Bryan ke mně přišel a přitáhl si mě k sobě.„Je mi jedno,jak tomu říkáš ty.Zapamatuj si jednu věc.Ty se odsud živá nedostaneš!!"řekl a při odchodu,co nejvíc práskl dveřmi.Pořád mi v hlavě zněla jeho věta:„Ty se odsud živá nedostaneš!"

Pomalu jsem šla k polštáři a vytáhla střep.„Miluju tě Harry a odpusť mi"zašeptala jsem a řízla se do zápěstí.Okamžitě mi začala po ruce téct krev.Zatočila se mi hlava a já pomalu padala na podlahu.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now