In a golden cage 181

611 41 1
                                    

Pohled Kaitlyn

„Takže máme všechno připravený?"S povzdechem jsem vzala do ruky můj poškrtaný seznam a znovu si ho pročetla.„Já doufám,že ano.Šaty,oblek,obřad,hostina,výzdoba,zapomněla jsem na něco?"

Všichni zavrtěli hlavou,ale já ho pro jistotu znovu prohlédla.„Klukům jsem volal a holky o ničem neví."Přikývla jsem a vyhodila papírek do koše.

„V klidu Kaitlyn,všechno je ok."Uklidňovala mě Gemma.„Mládeži,myslím,že byste si měli jít lehnout.Vy dva máte před sebou velký den a ty,už toho musíš mít taky plnou hlavu Gemmo."

Popřáli jsme všem dobrou noc a šli do svého pokoje.„Kdyby tady bylo víc pokojů,tak jdete od sebe,ale bohužel musíte spát spolu.Takže pro dnešek bez sexu!Mějte se!"

Gemma zapadla do pokoje a já se se zarudlým obličejem otočila na Harryho.Ten se jen pobaveně usmál a vešel do ložnice.

„Půjdu první do sprchy."Řekla jsem ospale.Harry souhlasně přikývl a šel rozestlat postel.Zamířila jsem koupelny a zastavila se u zrcadla.

Pleť docela ušla,takže jsem si nemusela dávat žádnou masku,jak bylo údajně v plánu.Dala jsem si rychlou sprchu a unaveně se dokolíbala k posteli.

Lehla jsem se a zavřela oči.Když,už jsem spokojeně usínala,ucítila jsem na svém krku polibky.„Harry...nech toho.."Zavrtěla jsem se a otočila se k Harrymu.

„Jsi unavená,lásko?"
„Hm.."
„Tak spi,dobrou noc."
„Dobrou..."

Když jsem se probudila byla ještě tma.Není se čemu divit,když byla jedna hodina.Šla jsem na záchod a cestou roztáhla žaluzie,takže šlo venkovní světlo do pokoje.

Když jsem se vracela všimla jsem si,že Harry nespí.„Probudila jsem tě?"Lehla jsem si k Harrymu a položila si hlavu na jeho hruď.„Nespal jsem."Odpověděl s úsměvem.

„Nemůžeš usnout?"
„Na to,abych usnul mám v hlavě moc myšlenek."
„Jakých?"Nadzvedla jsem se a čekala,co řekne.

Harry se ještě víc usmál a odhrnul mi vlasy z obličeje.„Například na to,jaké budou tvoje svatební šaty a naše svatba."Krátce jsem ho políbila a pak si znovu lehla.

Kreslila jsem Harrymu po hrudi obrazce,když mě napadla jedna otázka.„Co by jsi dělal,kdybych si vybrala Nialla?"

Harry na chvilku ztuhl a potom se na mě podíval.„Já nevím,je to minimálně sedm roků,co jsem měl tohle dilema,jestli mě miluješ."

„A jak by ses zachoval teď?"
„Proč to chceš vědět?"
„Já nevím,jenom mě to napadlo.....Promiň,blbá otázka."
„Přál bych vám to.Niall by byl šťastný a ty taky,a to je to hlavní."

„Nic by jsi nezkusil?"
„Sice by mě asi zabíjelo tě s ním vidět,ale byla by jsi šťastná a to je to hlavní."

Moje otázka zanechala v sobě určitý dusno,takže jsem dostala nápad,jak ho trochu odlehčit.„Tak proč jsi mě nenechal s Kylem?"Harry se nadzvedl a já si všimla jeho pobaveného úsměvu.

„Protože s ním jsi nebyla šťastná,brouku."Naklonil se ke mně a chtěl mě políbil,ale já mu dala prst na rty.„A to víš,jak?"Zeptala jsem se a nadzvedla obočí.

„Jelikož tě moc dobře znám a vím,že jsi šťastná se mnou."Protočila jsem oči a ušklíbla se.„To určitě!Jsi...."Než jsem to stačila doříct,tak se naše rty spojily.

Zajela jsem Harrymu rukou do vlasů a pootevřela ústa.Harry toho hned využil a z obyčejného nevinného polibku se stala menší bitva jazyků.

Když se naše rty odpojily,naše hrudě se v rychlém tempu zvedaly a snažily se nabrat,co nejvíc kyslíku.„Měla bys jít spát."

Harry si lehl a já se k němu přitulila.„Ale mě se teď spát nechce."
„Ale budeš."
„Ne!"
„Ano!"
„Ne!"

Nakonec to dopadlo tak,že jsme našli ještě několik témat,které jsme stihli probrat.Proto jsem při pohledu na telefon málem omdlela.„Harry,je půl třetí!"

„Takže konec debaty,dobrou noc."
„Dobrou noc."Harry mě obejmul kolem pasu a líbnul do vlasů.„Jenom pár hodin a budeš moje Mrs.Styles."Usmála jsem se a spokojeně usnula.

Strašně nudná část,ale....PŘÍŠTĚ BUDE SVATBA :D ! A bude docela dlouhá :D

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now