In a golden cage 38

862 47 1
                                    

Pohled Kaitlyn

„Mami,takže Darcy usnula.Chůvičku ti nechám zapnutou a hlavně ji měj pořád na očích!Bylo by lepší,kdybys dneska radši spala tam.Pudr a mastičky jsou v horním šuplíku a plínky jsou vedle skříňky.Kdyby nechtěla znovu usnout,tak ji pusť potichu nějaké album od kluků,protože to jediné ji uklidní.Obvykle ji zpívá Harry,ale co už.Napiš mi,kdyby se něco stalo a kdyby sis nevěděla rady,tak taky napiš."

Matka se na mě usmála a řekla:„Kaitlyn,měla jsem Darcy na celý týden v Paříži a teď,když odcházíš na pár hodin tak děláš,jak kdybys odjížděla na Slovensko!Už běž nebo ti dám zaracha!"Vzala jsem si tašku a šla za Harrym,který už čekal v autě.

„Harry,já asi zůstanu doma,co když se něco stane?"zeptala jsem se ustaraně.„Kaitlyn,Darcy byla s tvými rodiči v Paříži a vrátila se spokojená a šťastná.Celou dobu ses od ní nehnula na krok,takže na tu rozlučku půjdeš"odpověděl mi Harry a nastartoval auto.

Celou cestu jsem musela myslet na Darcy.Harry zastavil u domu kluků,kde jsme měli sraz.„No konečně jste tady.Už jsme se báli,že jsi dostala kouli a řetěz"řekla Perrie a já se jen usmála.„Popravdě si ho chtěla dát sama.Nechtěla jít kvůli Darcy"práskl na mě Harry.

„Neboj se,my to z ní dostaneme"řekla Sophi a pomalu jsme šli ke studiu.Perrie vytáhla klíček a odemkla.Chvilku jsme hledaly vypínáč,ale nakonec jsme ho našly.„Tak jo,měli bychom se převlíct.Kde mají šatnu?"zeptala se Laura a Perrie nás vedla dlouhou chodbou.

Vešli jsme do šaty a rozsvítily.„Ááááá"zařvaly jsme sborovně a málem to s námi seklo.„Vy nemáte radost,že nás vidíte?"uculoval se Zayn.

„Zayn Javade Maliku,já tě vážně zabiju.Víš jak jsme se lekly!"řekla Perrie,která byla jako jediná schopná mluvit.„To jste se nemohly ozvat!"vyčítala jim El.„Ale to by pak nebylo překvápko"řekl Louis.

„Co tu vůbec děláte?Nemáte být na vlastní rozlučce?"řekla Sophi a kluci se na sebe podívali.„My se rozhodli,že si vás pohlídáme"řekl Liam.„Tak proto si mě sem přímo strkal!"řekla Laura a podívala se na Niall,který se jen usmál.

„Holky,tak to abychom zrušili ty striptéry!Sakra a já se tak těšila"řekla jsem a holky hned pochopili moji hru.„Takže rovnou zrušit tatéry,že?"zeptala se Laura.„My se taky rádi na ty striptéry podíváme"řekl Zayn.

„My si,ale chtěli vyzkoušet tančit u tyče"řekla jsem.„My vás budeme povzbuzovat.Zatím si jdeme sednout a do pěti minut ať jste tam!"řekl Liam a kluci pomalu odcházeli.

„Já je snad zabiju.Málem to se mnou seklo!"řekla Perrie,když jsme se převlíkali.„Umíte někdo tančit u tyče?"zeptala se Laura.„Já umím.Když jsem ještě chodila s Bryanem tak mě tam na čtyři roky přihlásil a potom jsem ještě dělala asi osm roků různý tance"řekla jsem.

„Já chodím už půl roku na lekce,protože to má být v našem novým videoklipu,ale Zayn o tom ještě neví"řekla Perrie.„Zkoušela jsem to asi měsíc,jelikož mě k tomu dotáhla kamarádka ze středné,ale pak jsem se na to vykašlala"řekla Sophi.

„Myslím,že rok na střední.Hold,divoká léta studentská"řekla El.„No,tak v tomhle se já nechytám"řekla Laura.
„To je super!"Holky se na mně nechápavě podívali a já jim začala říkat svůj plán:„To znamená,že to můžeme klukům natřít a třeba se i o něco vsadit."Všechny holky s tím souhlasily a pomalu jsme se vydali za klukama.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now