In a golden cage 95

573 32 4
                                    

Pohled Kaitlyn

Už je to asi půlhodina a Harry pořád nejde.Odhodlání,co jsem měla,když jsem ho viděla před bránou bylo fuč.Nechtěla jsem tam chodit,kdyby Darcy náhodou usínala.

„Promiň Kaitlyn,ale Darcy si chtěla povídat a posledních deset minut jsme se teprve dostali ke zpívání,ale můžu se dozvědět,jak může znát melodii Midnight Memories?"zeptal se s úsměvem.

„No,já jí nezpívám a jinak než bez písniček neusne.A dá se říct,že tohle ji rozhodně uspí víc než ostatní.Koupila jsem asi padesát různých písniček pro děti,ale ona chce jen vaše"odpověděla jsem a nejistě se usmála.

„Sice neznala slova a dosazovala si tam vlastní,ale měla dobrou melodii"řekl Harry a posadil se vedle mě.„Než začneme probírat rozvod,tak by mě zajímalo,jak jsi nás tu našel?"zeptala jsem se.

„Tvoje matka mi nic říct nechtěla,ale moc dobře jsem na ní poznal,že něco ví a neříkej,že ne.Když mi teda ona nic neřekla,rozhodl jsem se zkusit druhou možnost.Jezdil jsem do každého města a vesnice a ptal se,jestli vás neviděli.Teprve včera jsem se dostal sem a tady mi řekli,že chodíš s Darcy do parku"odpověděl a podíval se mi do očí.

Jeho pohled mě znervózňoval,takže jsem se odvrátila.„Něco nového u holek nebo kluků?"zeptala jsem se a začala si nervózně hrát s propiskou.„Laura porodila dceru.Pojmenovali ji Nicol a Niall je z toho v háji.Do porodnice se dostavil asi z padesáti balonky a kdyby ho Veronika nevyhodila,tak by tam i přespal.Jinak nic"řekl Harry.

„Nevěděla jsem,že už Laura porodila.Musím jí pak napsat gratulaci"řekla jsem zamyšleně.Harry si mě prohlížel a pak vzdychl.„Málem bych zapomněla,matka chce,aby.."Harry se usmál a skočil mi do věty.„...,aby Darcy začala dělat vhodný kroužek.Balet,tanec,malování,jízdu na koni a nebo zpěv"dopověděl za mě Harry.

Dřív než jsem se stihla zeptat,jak to ví,začal Harry znovu mluvit.„Tohle jediné mi tvoje matka řekla a taky říkala,že ten zpěv by byl asi nejlepší,protože oba zpíváme hezky a na balet si ty prý umělkyně nebyla"řekl s úsměvem.„Náhodou jsem byla dobrá!Nemůžu za to,že tam byla Karen a podkopla mě!"řekla jsem naštvaně.

„Ten zpěv bych jí mohl učit i já.Byla se podívat do jedné školy,kde se to učí a prý tam zpívají pouze písně pro malé děti,takže žádná výjmečnost a tohle bych zvládl i já.A pro Darcy by také bylo lepší,kdyby jí učil někdo koho zná nebo ne?"zeptal se.

Položila jsem propisku a podívala se mu do očí.„Na zpěv tedy bude chodit,ale dám ji do školy,kde jí budou učit,protože..."Harry mě zase nenechal domluvit a znovu mi skočil do řeči....,protože bych jí učil já,že jo?!"dopověděl naštvaně.

„Ano,jsem ráda,že to chápeš!Teď se,ale vrhneme na ty rozvodové papíry"řekla jsem a chtěla je podat,ale Harry mě chytl za ruku.„Kaitlyn počkej,chci si s tebou o všem promluvit!"řekl.„Ale já ne!Jsi tu pouze,abys podepsal papíry,nic jiného po tobě nechci!"řekla jsem a vytrhla se mu.Harry mě k sobě přitáhl,takže nás od sebe dělilo jen pár centimetrů.

„Kaitlyn,nesu ti...neruším?"zeptal se Kyle,který stál ve dveřích.Odstrčila jsem Harryho a šla ke Kylovi.„Vůbec ne a děkuju moc"řekla jsem s úsměvem a spolka prášek.„Ale víš ty,co.Rušíš"řekl Harry naštvaně.

„Neruší!A dej si pohov Stylesi!"odpověděla jsem naštvaně a věnovala Kylovi jeden ze svých nejlepších úsměvů.„Nepotřebuješ ještě něco?"zeptal se Kyle se sexy úsměvem.„Abys už vypadl!"odpověděl mu Harry.

„Ne,děkuju moc,jsi zlatíčko"odpověděla jsem a naznačila mu,ať si Harryho nevšímá.„Půjdem si večer zaplavat?"zeptal se schválně nahlas,aby ho Harry slyšel.„Jasně,moc ráda."Kyle se usmál a namotal si na prst pramen mých vlasů,který pomalu spouštěl.„Uvidíme se večer anděli"řekl a odešel.

Počkala jsem dokud neuslyším,jak schází schody a pak šla naštvaně k Harrymu.„Můžeš mi laskavě vysvětlit,co to teď mělo být?!"vyjela jsem na něj.Harry se postavil a stoupl si předemně.„Jak,co to mělo být?!Spíš mi řekni,kdo to je?!"zeptal se.„Kyle!"odpověděla jsem.

„A co tady ten Ken dělá?!"Nechápavě jsem se na něj podívala,než mi došlo,že myslí Kyle.„Jmenuje se Kyle a je to syn správců tohodle panství!A vůbec tobě to může být jedno!"řekla jsem.„Jak jedno!?Jsi snad moje manželka!"vykřikl Harry.

„Já jsem prozatím tvoje manželka!Brzo už nebudu a už se nemůžu dočkat,až to bude!Přestaň se mi plést do života,já se ti do něj taky nepletu!"vykřikla jsem pro změnu já.

„Jenže můj život jsi ty a Darcy a bez vás nemám život!"řekl Harry s upřeným pohledem do mých očí.Nejistě jsem se na něj podívala a odvrátila pohled.

„Půjdeme dořešit ten rozvod"řekla jsem skoro neslyšně a posadila se na sedačku.Harry mě chvíli pozoroval a pak se posadil vedle mě.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now