In a golden cage 145

642 35 0
                                    

Pohled Kaitlyn

Už jsou to dva týdny,co bydlím společně s Harrym a zatím jsem ani jednou nespala u sebe v ložnici.Harry totiž našel pokaždé důvod a po "dlouhém"přemlouvání jsem se "obětovala."

Včera udělal něco,co jsem rozhodně nečekala.Přišel za mnou s obrovskou kyticí růží a zeptal se mě,jestli s ním půjdu na rande.Samozřejmě jsem souhlasila.

Zavolala jsem holkám,které mi ochotně šli asistovat při kupování šatů a návštěvy kosmetického salonu.Perrie se div nezbláznila radostí a nezačala nám plánovat svatbu.

„Holky,vážně si myslíte,že to není moc?Je to přece jen rande"zeptala jsem se znovu.„Není to moc a vypadáš úžasně,Harry z tebe nespustí oči.Udělala jsi dobře,že sis ty šaty nechala na sobě,aspoň se nebudeš zdržovat převlékáním"odpověděla Perrie.

„To je sice fakt,ale jestli se budu dál přežírat,tak mi ty šaty budou malé"řekla jsem a podívala se na prázdný talíř.„Mohla sis dát aspoň trochu vína,vsadím se,že bys byla více uvolněná a neklepala by ses,jak ratlík"prohodila El.

„To je dobrý a víno jsem si nedala proto,jelikož mě čeká rande s Harrym a nevím,co má v plánu."
„Ale nervozní jsi?"zeptala se Sophia.

„Trošku......nebo spíš hodně."
„Neboj,to tě přejde.Přeskočte takové ty kravinky,jako večeře a film a šup do postele"řekla Pezz s úsměvem.

„Je to rande,kdybych s ním chtěla do postele,zaklepu na vedlejší pokoj."Jsem docela ráda,že jsem holkám neřekla,že tak nějak nespím ve své ložnici,jelikož by to Perrie převrátila tak,aby se jí to líbilo.Pod pojmem pouze s Harrym spím,by si představila,pouze mám s Harrym sex.

„Holky,já půjdu.Je sedm a než budu doma,je půl osmé."V rychlosti jsme se s holkami rozloučily a já,co nejrychleji to šlo zamířila domů.Vešla jsem do haly a zůstala šokovaně stát.

Po celý hale a schodech byly rozmístěny zapálené svíčky a celá zem byla zasypaná okvětními lístky růží.„Kaitlyn?!"uslyšela jsem.Vešla jsem do kuchyně a uviděla Harryho,jak stojí u linky a něco chystá.

„Ahoj,co to má znamenat?"zeptala jsem se pořád v mírném šoku.„To je výzdoba,nebo si myslíš,že tě hodlám pozvat na rande do restaurace a pak do kina?

To je moc obvyklé,místo toho si uděláme domací rande"odpověděl Harry s úsměvem a šel ke mně.

„To mi chceš říct,že jsem si šla koupit šaty zbytečně?"řekla jsem a předstírala nazlobenost.

„Zbytečně ne a nehraj na mě tu svojí naštvanost.Sluší ti to."Harry mi dal letmý polibek na tvář a pak mi pomohl z kabátu.

„Dnešní rande je zcela ve tvé režii,co budeme dělat?"Harry se na chvíli zamyslel a pak mi ukázal na židli.Posadila jsem se a vychutnávala si tu romantickou atmosféru.

„Doufám,že ti to bude chutnat.Nejsem sice dobrý kuchař,ale tohle jsem snad zvládl."

Harry předemně položil talíř a pak se usadil naproti mě.Nabrala jsem si sousto na vidličku a vložila ho do pusy.„Je to úžasné!"řekla jsem nadšeně a hned si nabrala další.

„To jsem rád,snažil jsem se,co nejvíc to šlo,jelikož obvykle nevařím pro budoucí anglickou královnu."

„Ani teď pro ni nevaříš.Nebo si myslíš,že budoucí anglická královna bydlí se svým ex-přítelem a jí s ním jeho jídlo?A náhodou jsi dobrý kuchař,pořád lepší než já."
„Na to,že jsi nikdy nevařila jsi perfektní."

„Harry,klidně mi řekni pravdu.Jsem hrozná kuchařka a jediné,co zvládnu jsou asi palačinky a lívanečky a pak končím.Ta včerejší omáčka byla příšerná."
„Mě chutnala."

„Harry byla tak příšerná,že jsem myslela,že se pozvracím a Darcy mi to narozdíl od tebe řekla.A ty ses ještě přemáhal a všechno si snědl."

„Dobře,omáčka nebyla nejlepší,ale dobře pečeš,narozdíl odemně."

„Pečení mě sice baví,ale zatím to dopadlo hrozně."

V takovém duchu jsme pokračovali asi ještě hodinu i potom,co jsme dojedli.„A teď druhá část mého rande.Smím prosit?"

Podala jsem Harrymu ruku a nechala se odvést do obýváku.„A kde je vůbec Darcy?"zeptala jsem se.

„Dneska jsme šli na hřiště a pak si zaběhat,takže byla tak unavená,že už v šest usnula"odpověděl.

„Ona,ale neběhá"namítla jsem.„Ale běhá,když běháš do hračkářství"řekl s úsměvem.

Chtěla jsem něco říct,ale Harry mezitím zapnul hudební přehrávač a pokojem se rozezněla pomalá hudba.

Harry mě chytl kolem pasu a já mu dala ruce kolem krku.

Chvilku jsme takhle ploužili,když se Harry najednou zastavil a podíval se mi do očí.Nevím,kdo to jako první porušil,ale tak nějak jsme se k sobě naklonili a políbili se.

Po chvilce se naše rty odpojili a rozpačitě se na sebe koukali.

„Asi..asi si půjdu lehnout"řekla jsem a rozpačitě se usmála.„Dobře,já to tady pozhasínám a za chvíli příjdu."Chvíli jsem ještě stála na místě a pak šla za Harrym do kuchyně.

„Dneska budu spát u sebe v ložnici.Nejsem přece malá,abych spala s někým v posteli."

Harry se na mě otočil a chvilku mě pozoroval.„Dobře,dobrou noc."Popřála jsem mu dobrou noc a co nejrychleji odešla do ložnice.

Nevím,jak jsem se dostala do sprchy a pak do postele,jelikož jsem byla celou dobu myšlenkami u Harryho.

In a golden cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now