Given a Chance 178., Kyklopové a Koule.

42 3 0
                                    


"A co ty, prcku, jak ses měl? Jo, promiň mi za to ráno, to bylo trochu nepředpojaté. Použil bych neortodoxní, ale... eh, no, to je na jindy. Takže, předpokládám, že Jack asi přece jenom není bi, co? Škoda, po tom všem s Ashtonem a Zaynem by se mi nějaký sexoš hodil. No a vysokoškolák, hm, hm, to bych si nechal líbit, pan psycholog, rozumíš... no ale on musí šukat jiné holky, totiž, věnovat se studiu, než trávit volno s kámošema na staré dobré chajdě. Takže chajda, no ano. Jede se hned tunáhen po Akademii, bude se slavit, rozumíš. Vzhledem k tomu, že hlavní číslo večera je ta vole jejich přijebaná pičovina, pochybuju, že se dožijem odjezdu, takže bych to viděl místo hromadného odvozu spíš na pohřební průvod, ale Mamba mi řekla, že to ze školního fondu nezaplatí. Drzé, co? Ale to jsem... zase... odbočil někam doprdele, kam jsme vůbec... jo! Matika. Máme spolu matiku. Proč spolu máme matiku? Ty máš vlastně pokročilou. A jo, vlastně jo. Uvidíme se na matice? Myslím že nějakou dneska máme. Ne?"

"Uh, ne, dneska... ne, až ve středu," zahuhlá Luke.

"Až ve středu?! A to jsem se dneska, já debil, těšil na matiku!"

"Máme spolu jenom nepovinný seminář," ujasní blondýnek.

"Nepovinný!" zaskuhrá zhrozeně třeťák. "Nepovinný! Já tam umírám, kontroluju na kalkulačce i jedna plus jedna, musím tam každý čtvrtek-!"

"Středu," opraví ho něžně Luke.

"KAŽDÝ ČTVRTEK!" prskne Caspar vztekle. "A on si tuto pičovinu dá dobrovolně, jako nepovinný předmět...!"

"Pro tebe je ten seminář povinný?" podiví se Luke.

"No, pokud chce být připuštěn k SAT, pak ano," zasměje se známý hlas po Lukově levici.

"Kapitáne!" zasalutuje Cas.

"Pohov," mávne rukou Louis a Cas se konečně přestane tvářit jako kokot a spustí ruku podél těla, pořád našponovaný jak naprcaný kačer.

"To... je normální?" zeptá se Luke zmateně.

Louis se uchechtne a prohrábne Lukovi vlásky v ofince. "U něj ano."

"Kdyby mu to kapitán přikázal, he'd start to lick over his own balls," rozesměje se Zayn a Lukovi málem vypadnou oči z důlků. Tak nádherné stvoření takový kousek od sebe ještě nikdy neviděl. Jistě, občas Zayna zahlédl mezi oblíbenými čtvrťáky, občas se mu podařilo na něj narazit v jídelně, ale vždycky od sebe byli alespoň patnáct metrů. Takhle, ze vzdálenosti na nataženou paži, si je Luke jistý, že mezi něj a jeho kolegy zavítal minimálně anděl, ne-li bůh osobně. Navíc přímo odpovídal na Lukovu otázku, což znamená, že ho vzal v potaz...?! Lukovi se zamotá hlava, když tiše pozdraví, v šumu hovoru to ale zanikne.

"Případně by je olizoval kapitánovi," zasměje se právě příchozí.

Lukovi sjede mráz po zádech. Nemusí se otáčet, aby ten hlas poznal.

"A já si říkal, proč se mluví o balls, jako by to šlo jinak, když tu stojí sám mistr, haha," zasměje se Michael. "Čau, kapitáne, nabaluješ mi Luka?"

"To bych si nedovolil," ušklíbne se Kapitán.

Michael pokýve hlavou na souhlas a na Luka mrkne, zatímco na Zayna se podívá trochu opatrně. Přece jenom je to bůh a Michael si je jistý, že jenom během dnešního rána zhřešil tak třicet tisíc krát. Zayn ale sjede druháka poměrně milým pohledem, na to, že dostal dnes ráno jenom jednu blowjob.

Luke rychle vzpomíná, jestli si na přednášku o sublimaci přeci jen nevzpomene. Dost by se mu to teď hodilo. Stojí víceméně uprostřed kroužku, který se v chodbě utvořil, a nemá, kudy utéct. Není si ovšem jistý, jestli se teď zvládne Michaelovu odmítnutí a výsměchu postavit. I když - moment. Moment, Luke si musí něco... uvědomit. Jak že se to teď Michael vyjádřil. Že... Kapitán nabaluje Luka... Michaelovi? Eh? Komu čemu, třetí pád? To by mělo znamenat, že - prvák ztěžka polkne - Luke patří Michaelovi, jakkoli v humoru, a Kapitán mu ho přebírá... ?! Luke asi už nechápe vůbec nic. Michael si ho nárokuje?

Given a ChanceWhere stories live. Discover now