Given a chance 84., Forget the sorrow.

53 5 0
                                    


Michael: Ne tím nechci říct, že bys to nezvládla

Michael: Jenom říkám že pokud... bys nechtěla koukat z okna busu sama

Michael: Můžu tě někde vyzvednout

Michael: a koukat z okna s tebou

Plácne se do čela, načež pleskne hlavou na stůl. Neudělal ze sebe idiota, ale naprostého kokota. Geordie si teď určitě narychlo vzpomene, že musí k zubaři - a Michael se jí ani nebude divit.

Geordie: Oh bože

Michaelovo srdce se na moment zastaví.

Geordie: Ty jsi cute.

Geordie: Ježiši ty jsi tak strašně moc cute

Geordie: Oh bože ty jsi tak neskutečně cute

Geordie: okay

Geordie: Okay gee soustřeď se, uh

Geordie: Okay...

Geordie: Okay, tak... tak co se sejít na zastávce u školy

Geordie: ?

Geordie: Jede nám tam sedmnáctka, přímý spoj?

Michael si přečetl první zprávu a není schopen pobrat ten zbytek. Cute. Gee si myslí, že je cute. A je si tím jistá, není to tak, že by to vyhrkla a pak vzala zpátky. Ježiši. Napsala to několikrát. Jsi cute. Jsi neskutečně cute. Michaelovi se musí červenat i uši, sakra. On přece... on... mohl by být cute? Geordie si to myslí. Podle Geordie je Michael roztomilý, dle všeho snad i zábavný, a chce s ním trávit čas. Aniž by musela. A už zítra. Ježiši. Ježiši.

Přečte si první zprávu ještě jednou, a znovu, a pak druhou.

Geordie: Mikey?

Oh, jo, ježiši sakra. Michaeli, nemůžeš být drzý, soustřeď se. Ale když Gee si myslí, že je cute. Sakra. To je... to je...

Michael: uh jo

Michael: Jasně. U školy. V půl? Šesté.

Michael je úplně mimo. Potí se mu ruce, trochu se třese a cítí, že je červená až na hrudi. Doprdele, i jeho srdce dělá skopičiny.

Geordie: Jup :))

Michael polkne a mimoděčně se podívá na hodiny v rohu obrazovky. Což taky znamená, že s ní stráví o něco víc času. Netuší, co napsat dál, hlavně proto, že pořád plně neporozuměl té cute věci. Geordie. Nádherná a chytrá zrzečka si myslí, že Michael je cute. Michael. Tupý jak řiť, uncool Michael s účesem alá štětka do hajzlu, je podle Geordie cute. No kurva.

Geordie: Umm, Mikey

Jeho srdce poskočí i nad tímhle. Ne Michaeli, ne Mike, ale Mikey. Geordie mu říká Mikey. Michael má tendence rozpustit se a stéct po židli někam pod stůl.

Geordie: Jen jsem se chtěla zeptat

Geordie: Jak jsem řekla, že jsi cute?

Michael zamrzne na místě a stáhne se mu hrdlo. Chce to vzít zpátky? Uvědomila si, že je to naprostá kokotina, a chystá se mu říct, že to nemyslela vážně?

Geordie: No, já jen, jestli ti to nevadí

Geordie: Víš jak, protože roztomilé mají být většinou prostě holky, ne kluci

Geordie: Ale ty jednoduše... jsi? Ale nebudu to říkat, jestli ti to... vadí?

Michael vydechne vzduch, o kterém neví, že ho zadržoval, konečně se mu uvolní napnutá ramena a na chvilku dokonce uvolněně zavře oči. Ježiškute, ona se tak krásně stará, jak se Mike cítí. Záleží jí na tom, aby mu nebylo nic, co dělá nebo říká, nepříjemné. Záleží jí na něm?! Je to vůbec možné?

Given a ChanceWhere stories live. Discover now