Given a chance 151., Already wet for me.

46 4 0
                                    

Michael opatrně odloží podprsenku na noční stolek, aby se jí nic nestalo, načež obě ruce omotá těsně okolo Geeina těla. Gee musí uznat, že čekala, že Michael bude méně vláčný, víc nervózní, očividně nezkušený, ale zdá se, že je doslova přirozený talent. Zvláštní elegance, se kterou se okolo jejího těla i na něm pohybuje, ji vzrušuje mnohem více, než by bylo společensky vhodné.


"Mikey," zavrní Gee mělce a chytí ho za ramena, když Michael přesune své polibky z bradavky přes dvorec dolů, kde prso přechází v hruď.


Michael je tímto místem doslova fascinován, přesně tady tímto místem pod samotným ňadrem, kde se vytváří jeho tvar, kde se spojuje s hrudí a pokračuje v bříško nebo v bok. Několikrát za sebou si prolíbá tuhle cestičku od boku, kde se prso začíná tvarovat a vzdouvat proti tvaru hrudníku, okolo spodního okraje, který doteď držela kostice, až do středu hrudi, kam umístí poměrně dlouhý polibek, aby stejnou cestu mohl absolvovat zrcadlově i okolo druhého prsu. Geordie si začíná uvědomovat, že je sice o mnoho zkušenější než Michael, ovšem tohle rozhodně nečekala, určitě ne od Michaela. Kousne se do rtu a snaží se zůstat nad věcí, ale vpravdě ji víc než tyto doteky, které jí Michael láskyplně věnuje, dráždí spíš ten fakt, nakolik fascinován se Michael zdá. Nakolik je uvolněný a jak klidně si počíná. Jako by se ztratil ve vlastním světě, který hodlá sdílet pouze s Geordiiným tělem. Je v tom něco nadpozemského, všimne si Gee.Michaelova pouť přes Geeiny pahorky lásky skončí tak, jako začala, rty na bradavce, kterou jemně olízne, když se k ní obloukem vrátí. Michael až teď vzhlédne, aby se pokochal výrazem na její tváři, ovšem tohle nečekal. Gee se na něj dívá jako na svatý obrázek a zároveň jako by se rozhodovala, jestli si ho k večeři uvaří, nebo usmaží. Michaelův penis zapulzuje náhlou touhou a Mikeyho ani nepřekvapí, že ho to vzrušuje. Ostatně, během tohoto víkendu zjistil, že ho vzrušují divnější věci než Gee, která servíruje jejich přátelům jeho mozek.


"Mikey, jsi... ah, kurva, jsi neskutečně dobrý," ujistí ho Gee, načež ho oběma rukama uchopí za tvář. "Oh god, I wanna sit on this face so badly."


"Můžeš," ujistí ji Michael, ačkoli se mu mírně třesou ruce. "Jestli chceš... já teda jo. Rozhodně jo."

Geordie zváží situaci, nakonec se ale usměje, vezme z postele jeden polštář, hodí si ho pod kolena a klekne si. "Hned, jenom tady mám... takovou jednu práci."

Michael se uchechtne, aby zamaskoval, že je trochu nervózní. Co by měl dělat? Měl by se zeptat, jestli něco nechce? Měl by se jí dotýkat, nebo by ji měl nechat, aby si sama určila, co se bude dít? Michael totiž zatím neví, co přesně se bude dít. Tedy, Gee si chce sáhnout, to už pochopil, ale jak daleko je s tím saháním ochotna zajít, to si Michael nebyl jistý.


Geordie si prohlédne Michaelův penis zblízka. Jo, je si jistá, že větší ještě nikdy neviděla. Pohladí ho ukazováčkem od kořene po špičku, na niž něžně poklepe prstem, dokud na něm neulpí trocha jeho vlhkosti. "Hm, already wet for me."


Michael zčervená. Není si jistý, jestli je to dobře nebo špatně, a protože se nechce ztrapnit, mlčí. Gee očividně jeho odpověď nevyžaduje, protože prstem obkrouží jeho tmavě růžový žalud, načež do dvou prstů uchopí jeho předkožku; přesně v místě uzdičky palcem a přímo naproti ukazováčkem, načež velmi jemně přes předkožku promne jeho uzdičku. Michael je v tu ránu málem na druhé straně pokoje. Trhne sebou, prudce se nadechne nosem a náhlý pocit silné slasti ho téměř oslepí. Michael se kousne do rtu a chvíli trvá, než uvolní zaťaté svaly. Gee vzhlédne a nevinně se na něj usměje - Michael ji probodne pohledem, který by byl v jiné situaci výhružný, ale teď vypadá spíš jako vyděšené koťátko.


"Pretty," poznamená si pro sebe Gee, načež úplně stejný pohyb zopakuje.


Tentokrát sebou Michael netrhne, ale pevně zavře oči a kousne se do rtu. Ta malá potvora fakt ví, co s penisem dělat. Michael otevře oči ve chvíli, kdy se Gee rozhodne nebýt na něj zlá. Jednu ruku proto položí na jeho stehno a tou druhou jemně uchopí Michaelův penis, aby jej mohla začít pumpovat. Zvolí dráždivé tempo, spíš pomalé, a soustředí se na pohyby dlaně, aby vždy přidala trochu víc tlaku na žaludu, jenom natolik, aby pod palcem cítila jeho uzdičku a věděla, na kterém místě ho dráždit nejvíc.


"Gee," vydechne Michael roztřeseně.


Nikdy si nedokáže vyhonit tak, jak mu to teď dělá ta malá ďáblice. A nikdy si nepředstavoval svůj první sexuální zážitek takhle... takhle skvělý. Vlastně si to nikdy moc nepředstavoval, většinou se spokojil s vlastní rukou, protože si nemyslel, že by se našel někdo, kdo by s ním chtěl třeba vůbec trávit čas, natož ho jen vidět nahého. Teda až na Caluma, to je výjimka. Ale Calum je vždycky výjimka. Ostatně, Calum ho nejspíš ani nahého vidět nechtěl. Ne dobrovolně. Kdo by chtěl vidět Michaela nahého dobrovolně?!


...No, očividně Gee, která právě cukruje na Michaelův penis. Michael by možná zpochybňoval mentální zdraví své přítelkyně, kdyby byl zrovna nějaké vyšší mentální činnosti schopen.


"Nyny," zapřede jeho přítelkyně, když se hlavička Michaelova penisu zatřpytí novou vlnou vlhkosti.


Michael si je stoprocentně jistý, že se udělá příliš rychle a bude to příliš trapné, jenomže když otevře pusu, aby Geordie nějak přinutil dopřát mu chvilku klidu, unikne mu ze rtů akorát tak zasténání. Kurva. Nejhorší je, že on vůbec nechce, aby Gee kdy přestala.


Zrzečka se mu zatím potuleně směje. "Copak, Mikey?"


Michael se ji pokusí probodnout velice zlým pohledem™, ale skutečnost, že překrásná Geordie klečí mezi Michaelovýma nohama, jeho úd v ruce, a culí se na něj, jako by si snad povídali o punkrocku, mu tento pokus razantně zhatí. Bože, proč musí být jeho přítelkyně tak nádherná. Teda ne že bych chtěl, aby nebyla, to vůbec ne, ale občas je to potom tak nějak... hard.
Michael by se trefil do čela, kdyby se mu ruce netřepaly tolik, že se regulérně bojí, aby omylem nestrčil loket někam do piče. A vzhledem k tomu, že je Gee v poměrně snadno dosažitelné vzdálenosti, Michael nechce takovou drzost riskovat. 


Co mu říkal Cal? Žádné pičoviny, Mikey.

Given a ChanceWhere stories live. Discover now