Given a chance 121., Jako holka.

45 6 0
                                    


"Taky se mi líbíš." Vážně, Mike. To jako fakt. Gordone Pakoslave, to myslíš vážně. Protočí nad sebou oči. No tak, sakra, chlape, umíš to líp. "A... a je mi líto, že jsem neposlechl Caluma dřív a nepokusil se... tě oslovit už na začátku roku. Protože jsem rozhodně měl."

Wow. Such love. Much passion. Very attention.

"A o rande rozhodně stojím. I o tebe, jako... přítelkyni."

O sexu pomlčí, i o polibku, který mu leží v žaludku, mírně.

"Opravdu?" podiví se Gee. "Mně... mně právě ani nepřišlo, že bys... měl zájem. Víš, jako... o chození? Se mnou? Prostě... ani..., ani jsi mě nepolíbil, ani... ani nic, a já nevím, jestli teda... chceš? Druhé rande?"

Michaelovi se udělá mírně nevolno. Gee má dojem, že o ni vůbec nemá zájem, a Michael přitom pomalu plánuje jejich svatbu?!

"Já mám zájem!" namítne vehementně a o něco prudčeji, než chtěl. "Mám, jen jsem... nechtěl jsem nic uspěchat a rozhodně nechci věci posouvat dál, než jak... než jak ty chceš."

Gee se rozchichotá do jeho ramene. "Jsme to ale dva blbci, co?"

"Jo... jo, to jo."

Michael se taky krátce zasměje, ale to, co Geordie právě řekla, ho pálí na mysli. "Takže... kdybys náhodou třeba chtěla polibek...?"

"Třeba náhodou?" nakloní Gee hlavu ke straně s rozpustilým úsměvem na rtech. "Úplným omylem."

Michael semkne rty, protože se nechce rozesmát. Chce ji políbit. "Ale nikomu o tom neříkej."

"Ani slovo. Bude to takové naše tajemství," přisvědčí šeptem jeho přítelkyně, načež se přestane smát a trochu zvedne bradu.

Michael spočine očima na jejích rtech a srdce se mu mírně rozbuší.

"Ale né! Mikey!" zahaleká někdo tak dva metry od něj.

"Caspare," povzdechne si Michael, ale v poslední slabice jeho jména se jeho rty přece jenom zvednou do úsměvu. "Nevěděl jsem, že tu budeš."

"Děláš si prdel, já abych chyběl na nějaké akci, ne? Á- dobrý večer, madmazel," Caspar se dokonce mírně ukloní a o půl kroku poodstoupí.

Michael tázavě zvedne obočí, zatímco Geordie si ho přeměří zvláštně rošťáckým pohledem.

"Vy- oh. Moment, vy jste tu spolu?" podiví se Cas.

"No... ano," odpoví Michael. "Na rande."

"Rande," zopakuje Cas. "Vy dva. Aha. Eh... no tedy... samozřejmě... ano, tedy... eh- um. Wow."

Michael pozvedne obočí a Gee vyprskne smíchy. "Co je, Casi?"

"Ne, nic jenom... jako já vždycky věděl, že Mikey je frajer, ale... wow. Okay, wow. Oficiálně největší frajer. No jo. Musím to říct Zaynovi, se posere," zamumlá si Caspar spíš pro sebe.

Michael doopravdy neví, o čem se mluví, a Geordie se jenom směje. Možná je na čase změnit téma. "S kým tu jsi, Cas?"

"Co? A jo, ale, s holkama, znáš to. El, Danielle, Sophie a Pezz mě vytáhly trošku zařádit."

"Ah. Jsou tu Manželé?" zeptá se Michael a chytí Gee okolo pasu.

Že by tu znali ještě někoho...? Mohli by slušně zakalit.

"Ne, ne, jenom bozi. Liam je za pultem a afterparty má na starosti Dominic. Mimochodem, měl by tu být Jackie. Někde."

"Jackie?"

"No jo, bývalý kapitán. Ale není. Asi je na nějaké lepší akci s vysokoškolákama, bastard. Mnohem lepší holky a mnohem horší pití. Zato v jednom kuse. Kurva, já chci na vysokou...!" povzdechne si přejícně Caspar.

"A taky se tam občas chodí na přednášky a občas se tam sbírají kredity a sem tam je zápočťák a jednou za čas musíš i na nějakou zkoušku," připomene mu mimochodem Gee. "Ale to se poddá. Teď jsme hrály přátelák s místním týmem vysokoškolaček. Man. Ty kozy všude...! Jsem si málem dala vlastňáka."

Cas ji uznale nastaví pěst: "The struggle is real."

"Ani mi nemluv. Co jsem objevila online obchody s dámským spodním prádlem, nedívám se na porno."

Michael vyprskne smíchy, zatímco Cas vypadá, že se za chvíli rozběhne k mamince. "Víš... ty jsi super. To jo. Mám tě rád, jsi správná baba. Ale někdy... mě děsíš. Fakt... děsíš."

Michael nějak nepobírá situaci. Asi se Gee později zeptá, ale to už se Geordie naklání o něco blíž k jejich o rok staršímu kamarádovi a spiklenecky na něj mrkne: "A to jsi mě ještě neviděl čurat do výšky."

Michael by se potřeboval svalit na zem, ale nemůže, protože drží Geordie kolem pasu. Ježiši. Bude muset Calumovi zulíbat obě ruce. A nejspíš i kolena a kotníky. Je toto vůbec možné?! A zatímco Michael se směje jak protržený, Cas vypadá, že si není jistý, jestli se rozesmát nebo počurat. Geordie se rozhodne nechat ho tentokrát vyváznout, ale jenom proto, že možná polibek chutnající po pivu zas tolik nechce. A hlavně, Mikey dal najevo, že na další rande rád přijde. Gee by měla vymyslet opravdu dobrý program.

"Cas! Ale, tak Liam nespadl z barové židle na výčepní pult a nevykoupal si oči ve zvětralém pivu. Ahoj, Gee. Mikey... rád vás oba vidím," přeměří si je Louis velmi soustředěným pohledem.

"Hej, kapitáne," pozdraví ho Gee.

"Ahoj, kapitánko," oplatí jí Louis s úšklebkem, načež se začne potutelně usmívat Casparovým směrem.

Michael pozvedne obočí. "Měl bych něco vědět...?"

Louis se rozesměje: "Ale, tady Cas měl takový blbý nápad na našem tréninku prohodit, že Niall, náš brankář, ale však ho znáš, kope jako holka. No a Gee se svým týmem zrovna připravovala svoje holky k tréninku a slyšela ho. Tak nádhernou penaltu přímo do koulí jsem ještě v životě neviděl."

Caspar sebou trhne, asi při té vzpomínce, a Michael se láme v pase smíchy. Geordie je na sebe hrdá, ale teď se trochu bojí, co na to Mikey.

"A dobře ti tak, bastarde," řekne mu druhák mezi záchvaty smíchu. "Kruci, babe, dal bych cokoli, abych to viděl."

Gee se rozhodne ignorovat Mikeyho "babe". Nejspíš to řekl všeobecně a nebylo to myšleno jako pet name. Ale ani tak se jí nepodaří zachovat vážnou tvář - Mikey jí řekl babe před kamarády. Má co dělat, aby se nezačala rozplývat na místě. Nyny.

"No, klidně to zopakuju, ať se můžeš podívat, jakou mám ránu," navrhne brunetka a jedním okem sleduje Caspara, kterak bere nohy na ramena.

Louis, Michael i Gee se mu smějou ještě dvacet minut.

Given a ChanceOnde as histórias ganham vida. Descobre agora