Given a chance 106., Malinký nyny.

48 6 0
                                    


Michael se znovu zavrtí a Luke rychle položí ruku na jeho bříško, aby si to snad druhák nerozmyslel. Dokonce se přistihne, že si ho chce přitisknout blíž k sobě, ale včas se zarazí. Mohlo by to působit divně. Michael by si mohl připadat, jako že ho Luke ve svém náručí drží násilím a že nemůže odejít. Nakolik svého jediného přítele nikdy nechce pustit, nehodlá dopustit, aby si připadal takhle spoutaně. ...Luke. Michael není kočička. Michael je člověk, navíc mnohem silnější člověk než Luke, takže kdyby něco, byl by schopen se víc než jednoduše osvobodit. Klid, Luke. Michael teď přesně tohle blbnutí tvého mozku potřebuje, fakt.

"Lepší?" šeptne Luke a mírně pohladí jeho bříško.

Michael se zavrtí a Lukovi konečně dojde, že se vrtí blíže k němu. Málem zalapá po dechu, ale snaží se u toho zůstat potichu, aby staršího chlapce nevylekal, takže se tak nějak zalkne a pak.... asi umře, nebo tak. Nic jiného mu už nejspíš nezbývá.

Rychle se přitiskne k Michaelovým zádům a spokojeně vydechne. I když by se měl nejspíš ujistit, že si nic špatně nevyložil a tohle je to, co starší blondýnek skutečně chtěl.

"Takhle dobrý?" zeptá se tichounce.

Michael jenom cosi zabručí, ale Luke si to vyloží jako pozitivní tón. Tak jo. Dýchej, Luke, proboha hlavně dýchej. Jsi přitisknutý k zádům Michaela Clifforda a máš ruku položenou na jeho bříšku, jo, to je totálně normální, tak hlavně u Buddhy dýchej, protože jestli se ti přestane pravidelně zvedat hrudník, Michael to proti svým zádům ucítí a - ah, sakra. Že se na to nevykašle, fakt. Měl by si obléct elasťáky s leopardím potiskem a vyrazit co ulic, aby se tam nechal ukamenovat. Nejspíš by to bolelo míň, než se muset vyrovnávat se svými emocemi.

Opře si čelo o přítelův krk a vydechne. Jeho teplý dech ale musí Mikey cítit na kůži, protože mu po ní vzápětí seběhne husí kůže a starší chlapec se jemně zatřese. Sakra. Když si Luke uvědomí, že to způsobil on, málem omdlí, a automaticky zesílí objetí. Sakra, sakra, sakra. Člověk by si myslel, že mazlení je něco uklidňujícího, a Luke tady zatím staví penisy, boří zdi a ztrácí příčetnost. Teda, ten penis postavil spíš Michael, ale to nikdo nemusí vědět. Kromě Michaela, který ho nejspíš ucítí. ...Zase.

Doháje Luke, to si snad děláš prdel, ne. Co to je toto. Michael je kamarád, nemůžeš tady nad ním mít platonické erekce. Teda, kdo ví, nakolik jsou platonické. Nebo jestli něco takového vůbec existuje. Ale i kdyby ano, jeho situaci by to nejspíš vůbec nepomohlo. Jeho situaci totiž nejspíš nepomůže vůbec nic, ani Buddha s citronovníkem na rýžovém poli. Luke, ježiši!

Opatrně a velice pomalu odsune od druhého blonďáčka boky co nejdál, přičemž se o to více tiskne hrudníkem. Jo. Chytré, Luke, třeba si toho takhle nevšimne. Pohne rukou na Mikově bříšku, lehoulince ho pohladí. Mikey není tlustý, to vůbec ne, ale tak, tak jemný - Luke to může cítit i přes látku trička, jak je jeho bříško měkoučké a hebké. Neozve se žádný zvuk protestu, takže pohyb zopakuje, jen udělá o něco větší kroužek. Jo. Dobré, takhle to bude dobré. Jen se musí soustředit na to, že tohle jsou cuddles, platonické mazlení, a žádné platonické erekce neexistují. Pomalu ho ta blbá platonická věc opouští, čím víc se soustředí na film. Po deseti minutách už je klidný a opatrně, pomalu, pohladí Mikeyho bříško ve větším kroužku, pak nahoru a dolů, úplně malinko, zcela nenápadně, a asi by mu ta nenápadnost i prošla, kdyby se Mikey nezavrtěl v bocích a nestočil se skoro do klubíčka. Luke trochu zazmatkuje, protože u něj tahle poloha znamená, že se potřebuje schovat a je mu příšerně.

"Mikey? Copak?"

Michael ale jenom schová hlavu do polštáře a do své dlaně, načež si Luke všimne, že se druhák usmívá. "...Příjemně."

Zamumlal to tak roztomile, že se Luke asi rozpustí. Musí se kousnout do rtu, aby nevypískl nahlas. Na druhou stranu... Mikey ho od včerejška víceméně zasypával komplimenty. Možná by mohl...

"Jsi hrozně roztomilý," šeptne, tiše, opatrně.

Mikey schová hlavu ještě hlouběji do polštáře a přitiskne kolena blíž hrudníku.

"A malinký," dodá Luke trochu překvapeně, když si všimne, do jak drobného útvaru se stěsnal. "Huh. Mikey? Všechno v pořádku? Můžu pro tebe něco udělat?"

Michael neodpoví a Luke se okouzleně uchechtne. Roztomilý Mikey Clifford. Jsou divnější věci, určitě, jenom o nich Luke ještě neslyšel. Ujistí se, že v jeho klíně nestojí žádná májka, a znova se k němu přitiskne, tentokrát už se nebojí zřetelně pohladit jeho bok a bříško. Mikey se rád mazlí, očividně. Luke si na to jenom musí se svým lehkomyslným penisem zvyknout. Prvák má neuvěřitelnou chuť přitisknout nos do Mikeyho vlásků, a tak to udělá. Žádné přemýšlení. A Michael se rozchichotá a pootočí hlavu, aby se mohl Lukovi podívat do očí, načež drcne svým nosem do jeho. Ježiškute, tak cute. Luke může taky docela dobře umřít, jestli tohle bude pokračovat.

"Awww," broukne tiše. "Cutie."

A jestli si Luke myslel, že je Mikey roztomilý, co má o něm prohlásit teď, když se to punkrockové koťátko začervená?! Luke tady nebude. Sebere se a půjde otravovat do něčí jiné jeskyně. Nejlépe jedovaté plazy. Luke má potřebu si Mikeyho přitisknout k sobě a umazlit ho k smrti a hladit ho úplně všude a zabořit svou tvář do jeho vlásků a - no a tak to tak nějak všechno udělá. Pevně Mikeyho obejme a jeho ruka cestuje všude kam dosáhne, tře Mikeyho pokožku přes oblečení a mazlí jeho tvář svým nosem a pokud se omylem dotkne rty jeho kůže, je to stoprocentně omylem. "Roztomiloučký. Malinký Mikey. Nyny, jako koťátko."

A možná se předtím sekl. Mikey totiž vykazuje jisté prvky chování, které by člověk čekal u koťátka. Mikey se otočí spíš na záda, čelem k Lukovi - ten neví, co teď čekat, avšak druhák se jen vystavuje více dotekům a hledá možnost, kam schovat tvář. Do Lukova krku, to je nejbezpečnější místo, které si starší chlapec vybere.

Luke taky může na místě třeba umřít, nebo tak, že. Protože jestli si doteď myslel, že je ten miláček roztomilý, teď už nemá slova. Jenom se pokusí ho neohrabaně obejmout i druhou rukou a přitisknout na sebe, takže jsou po chvíli hruď na hruď, a Lukovi ještě nikdy v životě nebylo tak, jak je mu teď. Ještě nikdy nikoho neutěšoval, nikdy nebyl pro nikoho velká lžička a totálně nikdy nedržel ve své posteli nikoho v náručí. Kdyby mu tohle někdo řekl před třemi dny, poslal by ho na městský úřad, aby mu zabavili občanku a poslali na příslušná vyšetření. Asi raději i prostaty.

Given a ChanceTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang