Given a chance 149., Na co, dýchat. To nepotřebuju toto.

50 4 0
                                    

Geordie se musí zachytit klaviatury, aby nenásledovala jeho příkladu. Za co. Za trest. Chtěla Michaela, má Michaela. Očividně se vším všudy.


"Miláčku, ta blowjob ti nikam neuteče. Pokud teda ty neutíkáš před ní."


"To by bylo drzé," zamumlá Michael a  p o m a l u   se zvedne, zapře se rukama o postel, opatrně se na ni posadí a zkope kalhoty i boxerky ze sebe.


"Už to mám!" ohlásí hrdě své přítelkyni. "V pozoru a připraven k akci, kapitáne."


"Hodný kluk," Geordie se zvedne a velmi elegantně ze sebe sundá tričko. "Chceš ten zbytek sundat ty?"


Michael ztuhne na místě. To, že je naživu, prozrazuje jenom tik v malíčku u nohy. "A to bych mohl?"


"Tak jistěže mohl. O jídle a o sexu nežertuju," ujistí ho Geordie.


Michaelovi zacuká ruka, ale nemá odvahu vstát z postele. Ví, co se stalo minule.Geordie se zachichotá, udělá pár kroků a zastaví se mezi jeho nohama. Michael k ní zvedne zbožný pohled, zatímco mu pořád tiká ruka. Asi nějaká neuróza. Ale teď není vhodný čas na to navštívit Dr. Floor, mohlo by to být drzé, když se má věnovat své slečně. Pořád je to trochu zvláštní, když se mu to dere na jazyk, ale teď by měl raději na jazyku jiné věci. Vyplázne jazyk.


"Bejb... já myslela, že k Pavlovovi je potřeba opakování, a já si ještě ani nesundala kalhoty..."


"J-j-já jsem si to opa-opakoval v představách," vypadne z Mikeyho.


"No tak mi alespoň sundej tu podprsenku, ne?" ponoukne ho Geordie. "Než se dostaneš k tomu, co sis představoval."


Michael má tendenci (je chudý, tak má jenom jednu, a to ještě jenom proto, že byla zdarma) se ještě jednou ujistit, ale možná by tentokrát bylo naopak drzé zpochybňovat Geordiina slova. Natáhne ruku a poňahňá kozičku."Tak takhle si Harry Potter připadal, když chytil zlatonku."


"Nebelvír vyhrává pohár! Ale počkej - co je potom můj klitoris?"


"To nevím, to bych si nejprve musel sáhnout, jako na Kámen mudrců," plácne Michael, ale vzápětí se málem plácne do čela. Boha jeho. "Ale mohl by to být taky vstup do Tajemné komnaty."


Kurva piče, má on vůbec nějaký zachytávač blbých řečí?! Aby jako neplácl každou píčovinu, která ho napadne? S takovou ho na chvilku napadne Geordie, a on si ani nebude moct stěžovat. Protože když na to přijde, umí být Michael pěkná píča, no a potom je to jeho vina.


Michael pohne rukou na Geordiině prsu. Nyny. Možná by mohl zapojit i druhou ruku. A možná... možná... by tu podprsenku mohl i rozepnout. Tak jo. Nenápadně objede kraječku - Geordiina podprsenka je tmavě šedá, kraječkou celá pokrytá a hlavně naprosto nádherná - a ještě nenápadněji sáhne na rozepínání. Opravdu může?


"No jen si ďobni," vyzve ho Geordie.


Michael se natáhne a úplně jemňoulince políbí Gee nad krajkou podprsenky v místě, kde hruď přechází v prso. Geordie přivře oči. Je to miláček. Michael si prolíbá cestičku do rýžky mezi prsy, zatímco si jeho prsty hrají se zapínáním (protože nemá nejmenší tušení, jak ji rozepnout). Geordie vyčkává, zajímá ji, jak si poradí. Michael v duchu zakleje. Zatracený Calum. Tohle mu na Maliiných podprsenkách neukázal. Kdyby to věděl, trénoval by už od jara. Ale to on ne, to on akorát Call of Duty a Guitar Hero, ale tam žádné podprsenky nejsou. Mohl to nacvičit alespoň online, jako u kytary. Ale on si tady akorát něco šolíchá a ani neví, jestli na tom správném místě, protože kdo ví, jak to s nima je. Měl se včera zeptat Luka. Na druhou stranu, ještě se neznají tak dobře, mohlo by to být netaktní. Proč Michael přemýšlí o Lukovi, když má obličej zabořený ve výstřihu nádherné slečny a ruce na zapínání její podprsenky? Je si jistý, že je to drzé, jen si není jistý, jestli vůči Lukovi nebo vůči Geordii. Možná vůči oběma. Měl by se Geordie omluvit? Měl by Lukovi napsat? Omluvu? Tohle je rozptylující. Člověk by řekl, že mít hlavu ve výstřihu bude obnášet méně myšlenek na chlapce a více myšlenek na slečny. Ostatně, odkdy Michael myslí na chlapce? Kromě toho, vždyť před chvílí pověděl taťkovi, že by vlastně mohl myslet na chlapce.


Zvedne hlavu, podívá se na Geordii a řekne: "To máš tak hlavu ve výstřihu nádherné slečny a ruce na zapínání její podprsenky, a tu si uvědomíš, že jsi bisexuál."


"Same," rozesměje se Geordie. "Zeptej se Maddie, stalo se mi úplně to samé."


"Ale tys měla hlavu v jejím výstřihu, ne?"


"Do vlastního ji většinou nestrkám. Divný, co?"


"No tak to já bych ji tam asi strkal pořád."


"Já bych si zase pořád honila," uzná Geordie.


"No tak to já si pořád honím," přizná Michael. "Akorát bych si u toho teď zabořil hlavu do výstřihu."


"Tak to já si taky pořád honím. A nepomáhá to."


"A čemu to nepomáhá?"


"No nepomáhá."


"Fair enough," pokrčí Mikey rameny. "Myslíš, že bys mohla tady tuhle pomoci potřebným?"


"Ó, já zapomněla, že ty vlastně neumíš odepínat podprsenku, nyny," zacukruje zrzečka. "Počkej, já ti to všecičko ukážu. Podívej, tu ná zatáhneš, tu ná to odkokotíš, tu ná to takhle odpinksne a už to máme odepnuté! Tak, já ji odepnula, ty ji sundáš. To je fér, ne? Nebo ji mám zase zapnout?"


"No, zcela upřímně, asi ano."


Geordie má co dělat, aby se nerozplynula. Ten cukroušek se vážně chce především všechno naučit. Nejde mu jenom o to, aby dostal svoji blowjob, aby si užil svoje a zase šel, ne, on prostě potřebuje vědět, jak se rozepíná podprsenka, protože je to důležité, a klidně si kvůli tomu posečká. Nyny.Geordie si podprsenku zase zapne a otočí se zády, aby na to Michael dobře viděl. Cítí, jak tam Michael cosi šolichá, pak tam něco šmudlá, následně párkrát objede kraječku a odepne podprsenku. Není to tak složité. A ten výsledek za to stojí. Tak jako jiné věci v této místnosti. Geordie se k němu otočí zase čelem a kde se vzala, tu se vzala, Michael má v ksichtě její céčka. Nádherný pocit. Naboří hlavu do jejího výstřihu a spokojeně vydechne. Takto by chtěl umřít. 


Jebat Ji.


"Můžeš dýchat?" zeptá se Geordie.


"Ne, ale nepotřebuju to."


"Fair enough," uzná Gee.

Given a ChanceDove le storie prendono vita. Scoprilo ora