Given a chance 154., Zdířky a čudliky.

45 4 0
                                    

Michael pohne jazykem nahoru a dolů a snaží se zapamatovat si tu chuť. Je zvláštně nijaká. Měkké svalstvo mu vrací veškerý pohyb a on si nemůže nepředstavit, jaké to bude, až se do ní ponoří penisem napřed. Geordie zavrní a oddálí nohy od sebe, natáhne se dozadu a uchopí do dlaní čelo postele. Michael se pro sebe zasměje, což sešle sérii zvláštních vibrací i do jeho jazyka, a následně samozřejmě do Gee, která vypadá, že se chce odplazit někam do bezpečí. Michael si ji ale chytí za stehna a přitáhne na svůj jazyk. Nikam nepůjdeš, pomyslí si.


"Nenávidím tě," oznámí mu Gee trochu udýchaně.


Michael je hodný kluk a ví, že s plnými ústy se nemluví. Místo odpovědi najde dvěma prsty její klitoris a začne jej jemně masírovat. Geordie sebou prudce trhne, až má strach, že možná Michaelovi ublížila, nebo ho přidusila, ale Mikey něco vydrží. Takže se jenom temně zasměje a pokračuje, jako by nic nerušilo jeho vesmír. Což sice není tak docela pravda, protože jednak by nejraději ožužlával všechny zdířky a čudlíky, které se tu nacházejí, najednou, a jednak by nejraději nechal svůj penis, aby se s Gee velmi blízce seznámil. Nejlépe na jejím území. Ale nebude si stěžovat, že ano, to by bylo drzé. Takže místo toho vymění svůj jazyk a prsty, a zatímco se ukazováčkem zaboří do ní, jeho rty si najdou cestu ke klitorisu. To je hned jiná zábava. Geordie sebou cuká a trhá a něco neartikulovatelného vykřikuje (mezi čímž Mikey rozpozná jenom něco jako "nenávidím tě", "pičus", "zasrané děti" a "kurva doprdele" a "opovaž se přestat") a Michael nemůže být spokojenější, takže když se Geordie roztřese po celém těle, načež ztuhne a několik vteřin jenom zlomeně sténá, Michaelovi je líto, že už je konec. Upřímně neví, co má teď dělat, jestli má počkat, až mu Gee řekne, že má přestat, nebo může ještě pořád ožužlávat, ale sotva ho to napadne, Geordie stiskne jeho hlavu mezi svými stehny a začne vykřikovat stop a dost a ne. Michael pochopí, že mu tak něžně naznačuje, že ji má pustit."Ne... ne... ne... nemůžeš... nemůžeš...! Já na tebe taky nešahám, když se kurva uděláš, ne-nešahej na mě, doprdele sakra kurva...!"


"Pardon, pani, pardon," omlouvá se hned Mikey. "Ale když tys nic neřekla, tak jsem to nechtěl, já nevím, zkazit...?"


"Piču," prskne Gee a ještě chvíli zůstane schovaná za vlastním předloktím, do kterého se ve vrcholných fázích kousala, aby nekřičela na celý barák. Papá je doma.


"No piču jsem právě nechtěl kazit, no..." pokrčí Michael rameny a vytáhne se tak, aby ležel vedle Gee, která se přitulí do jeho náruče.


"Nezkazils," ujistí ho Gee a položí si hlavu na jeho rameno. "Nic jsi nezkazil. Přirozený talent.""To ty taky," její přítel potřebuje nějak zamaskovat zčervenalé tváře. Miláček.


Michael položí jednu dlaň na její bok a tu druhou chce nejdřív položit na rameno, pak tak nějak jako na pas, ale eventuálně skončí na kozách. Však. Gee se zatváří spokojeně a políbí ho na rameno. Michael se rozhodne, že tohle bylo velmi prakticky strávené odpoledne. Jenom škoda, že u toho nebyl Calum. Teď už jenom počítá vteřiny, než bude moci svému nejlepšímu příteli říct, co všechno se dneska stalo, načež se jeho myšlenkami mihne Luke. V prvé řadě ho napadne, že pokud na dnešním rande s Aleishou neprovozovali něco podobného, jako on sám s Gee, nejspíš jej předstihl. Dostal první polibek v den, kdy taky dostal svou první blowjob. Ovšem od dvou různých lidí. Měl by to považovat za úspěch, nebo by naopak měl mít strach, že je fuckboy? Na svou obranu ale s Lukem spát nechtěl. Tedy... nejspíš by bylo drzé, kdyby ho odmítl při vyřčené nabídce, ovšem kdyby-!


"Přemýšlíš nad Lukem?" zeptá se Geordie.


Měl by zalhat, že? "J-jo, jo. No totiž..."


"Upřímně jsem si na chvíli představila, jak sedíš támhle v sedacím pytli a to koťátko ti kouří. Promiň."


"No a to si jako myslíš, že si teď můžu ještě někdy sednout do toho pytle, aniž bych si musel hned vyhonit?"


"A nechceš si tam sednout hned teď? Já jenom, že bych se ráda podívala, jak si ho honíš. For science. A taky proto, abych věděla, jak si to děláš. Rozumíš, abych věděla, jak to máš rád.""Já to mám rád kdekoli a kdykoli," pokrčí Michael rameny.


"No jo, o to nejde, že ano, to já taky, jde spíš o techniku," upřesní Gee.


"Jo tak. No zcela upřímně, to, co jsi se mnou předváděla ty, to bylo... technicky dokonalé.""Já vím, na tomhle není co zkazit," mávne Gee rukou. "Ale co takový doprovodný program? Líbily se ti moje kalhotky. Mohlo by se ti třeba líbit to, že se nemůžeš udělat, dokud ti to nedovolím."Michael nabídku zváží. "Pravda, to by se mi... asi mohlo líbit."


"Zařadím to na seznam," souhlasí Gee a zakutá se pohodlněji do Mikeyho náruče."Seznam...?" podiví se punk-rocker.


"No ano. Nemáš seznam věcí, které chceš vyzkoušet? Jako, hlavně v sexu, myslím," objasní Geordie.


"Uh, vlastně jsem o tom... takhle nikdy asi nepřemýšlel. Co máš na tom seznamu?" zajímá se Mikey.


"Hm... hračky pro mě, pár zvláštních míst, kde bych ti chtěla vykouřit, taky jedno perfektní místo, kde mě vylížeš, potom jedno, kde si rozhodně musíme zašukat. Stoprocentně chci vyzkoušet alespoň jednu hračku na tebe, potom trojku s Cal, to jednoznačně. A rozhodně chci vidět alespoň jeden polibek mezi tebou a Lukem. No a samozřejmě si podáme s Maddy Caluma. O tom žádná. Můžeš se přidat, ale já prostě potřebuju líbat Maddy, zatímco ona sedí na Calumově penisu a já na jeho tváři. Bez toho prostě nepřežiju," dušuje se Geordie.


Michael se nad tím zamyslí a pokusí se to představit. Vzhledem k tomu, jak jednoduše si dokáže přítele při sexu představit, musí uznat, že by to byla jistě zajímavá podívaná.


"Můžu koukat, že?"


"Jako bych mohla mít sex s Cal, aniž bys byl u toho," odtuší Gee a zajme svého přítele v sérii dlouhých polibků.


Daryl na druhou stranu, který se vydal do patra na toaletu, protože v té spodní nebyl sešit se sudoku, dostal tik do obočí. Jako ne že by to synovi nepřál, ale jsou věci, které by otcové vědět neměli. Rozhodně ne z první ruky.

Given a ChanceWhere stories live. Discover now